reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
monciaa - mąż- wyszła mu mutacja genów i to było wstępnie przyczyną udaru, ale dalej jest wtrakcie badań i stawiania diagnozy bo czekaja na wyniki badań.

dzięki dziewczyny za gratki nie chce jeszcze zapeszać bo jutro dopiero umawiam sie do lekarza a wizyta pewnie za 2 tyg najwczesniej. a ta fasolina to cud bo owulacja byla z jajnika bez jajowodum, zatem kurde można hehe..
termin myślę że od 15-25.04 jak bede wiedziec wiecej to dam zanac.

dopiero teraz oddycham pełną piersią bo te kilka miesiecy to urwany film z życia. właśnie wrocilam ze spaceru myslslam ze wejdę jeszcze na forum kwietniowe ale d.upa Szymon daje czadu.
P.S duży z niego chłopak :) ciuszki 104/110 i stopa 27 :) no aole my do malutkich nie kwalifikujemy sie:) ide go lulac

klaudos ja też gratuluje kurcze moja ma ciuszki 86-92 a nogę 21 na razie.

Ale ona znowu jest bardzo drobna )

A my dalej walczymy z odpieluchowaniem.
Ostatnio koleżanka sprzedała mi swoją metodę żeby kupić takie majteczki ceratkowe i wkładać w nie pieluchę tetrową dzięki temu nie będę miała aż takich plam na podłodze bo wszystko zostanie w tych majtkach a mała i tak bedzie czuła dyskomfort i się niby szybciej nauczy.
Na razie zamówiłam sobie te majtasy z ceratki hehe tanio wychodzi polskiej firmy akuku.
a0047-48.jpg

Mam nadzieję że się sprawdzą .

A wy macie jakieś inne sposoby bo ja już wymyślam co się da aby mała przestała chodzić w pieluchach

kasiamala, my już daaaaawno nie używamy w domu pampersów tylko takie majty, mały je średnio lubi bo w nich nie jest sucho, czuć każde siusiu, jedyny plus że oszczędziliśmy kaski troszkę, a czy przy nauce to pomogło??
hmmmmm

byliśmy u lekarza, Michał ma 90 cm i waży 13,3 kilo

Ostatnia edycja:
reklama
A jakie majty nosi Michał??

U nas na razie sika Zuzia i tak gdzie popadnie ale od poniedziałku mam urlop i jedziemy nad morze więc mam nadzieję że jak będzie cały tydzień z nami to się nauczy.
Bo tak do południa z babcia gdzie nosi pieluchy a w domu dopiero jej ściągam.

Ile klaudia u ciebie trwało zanim Michał nauczył się załatwiać nie do pieluchy

Do góry