reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
monciaa - mąż- wyszła mu mutacja genów i to było wstępnie przyczyną udaru, ale dalej jest wtrakcie badań i stawiania diagnozy bo czekaja na wyniki badań.

dzięki dziewczyny za gratki nie chce jeszcze zapeszać bo jutro dopiero umawiam sie do lekarza a wizyta pewnie za 2 tyg najwczesniej. a ta fasolina to cud bo owulacja byla z jajnika bez jajowodum, zatem kurde można hehe..
termin myślę że od 15-25.04 jak bede wiedziec wiecej to dam zanac.

dopiero teraz oddycham pełną piersią bo te kilka miesiecy to urwany film z życia. właśnie wrocilam ze spaceru myslslam ze wejdę jeszcze na forum kwietniowe ale d.upa Szymon daje czadu.
P.S duży z niego chłopak :) ciuszki 104/110 i stopa 27 :) no aole my do malutkich nie kwalifikujemy sie:) ide go lulac

klaudos ja też gratuluje kurcze moja ma ciuszki 86-92 a nogę 21 na razie.

Ale ona znowu jest bardzo drobna )

A my dalej walczymy z odpieluchowaniem.
Ostatnio koleżanka sprzedała mi swoją metodę żeby kupić takie majteczki ceratkowe i wkładać w nie pieluchę tetrową dzięki temu nie będę miała aż takich plam na podłodze bo wszystko zostanie w tych majtkach a mała i tak bedzie czuła dyskomfort i się niby szybciej nauczy.
Na razie zamówiłam sobie te majtasy z ceratki hehe tanio wychodzi polskiej firmy akuku.
a0047-48.jpg

Mam nadzieję że się sprawdzą .

A wy macie jakieś inne sposoby bo ja już wymyślam co się da aby mała przestała chodzić w pieluchach

kasiamala, my już daaaaawno nie używamy w domu pampersów tylko takie majty, mały je średnio lubi bo w nich nie jest sucho, czuć każde siusiu, jedyny plus że oszczędziliśmy kaski troszkę, a czy przy nauce to pomogło??
hmmmmm

byliśmy u lekarza, Michał ma 90 cm i waży 13,3 kilo

Ostatnia edycja:
reklama
A jakie majty nosi Michał??

U nas na razie sika Zuzia i tak gdzie popadnie ale od poniedziałku mam urlop i jedziemy nad morze więc mam nadzieję że jak będzie cały tydzień z nami to się nauczy.
Bo tak do południa z babcia gdzie nosi pieluchy a w domu dopiero jej ściągam.

Ile klaudia u ciebie trwało zanim Michał nauczył się załatwiać nie do pieluchy

Do góry