reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
u nas wali po gałach normalnie jak nie wiem :-)
ja odruchowo zasłaniam

mimi na pewno wie kiedy jest dzień kiedy noc, zasypia w krzesełku do karmienia albo w wózku taki aparat, usypia go jedzenie i wózek :sorry::-D

dzisiaj przez pogodę odpadł nam rowerek , jutro mam nadzieję że wyjdziemy

Ja na noc spuszczam żaluzje, a w dzień tylko jedna połówke okna mam lekko zasłoniona tak aby nie swieciło słoneczko bezpośrednio na łóżeczko. Ala spi pod kołderka, ale bardziej ma nózki zasłonione.

czesc mamcie,

u nas w dzien podczas drzemki malucha zawsze zaslaniam rolety. Szymek tak jest nauczony od malego i jakos nie przeszkadza mi to. Ale i ja i moj malzon jak bylismy mali to tez spalismy w dzien tylko z zaslonietymi oknami (wtedy byly wielkie ciemne zaslony). Pytalam sie naszej pediatry to powiedziala zeby spal jak mu lepiej (zasloniete czy odsloniete nie ma znaczenia i zadnego wplywu na rozwoj jedynie na rozroznianie dnia i nocy). Skoro tak mowi to nie zmieniamy tego.

u nas dzisiaj piekne sloneczko i bezwietrznie. Szymi zapewne znowu spedzi pol dnia na dworze. Tylko cos katarzy i podejrzewam ze od zebolkow (ma opuchniete wszystkie 4 tylko cos ich nie widac).

milego dnia!!!

piękna pogoda dzisiaj, spacer zaliczony :-)

my mamy rożek , ale pożyczamy koleżance - rodzi na dniach

JA SIĘ BORYKAM Z PIT-AMI, POSYŁAŁA KTÓRAŚ Z WAS PRZEZ INTERNET??

reklama
Klaudia my juz wyslalismy przez internet wlasnie. Podobno szybiej kase zwracaja. Dwa tyg temu puscilismy i czekamy na zwrot. Milego dzionka

Do góry