reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzien dobry. My juz na nogach :)Gabisia od mometu jak sie wczesniej robi jasno tez wczesniej wstaje. Mamy zakupic rolety w tym tyg moze to cos pomoze i bedzie dluzej spala :) Pogoda chyba ladna jak wczoraj, wiec obowiazkowo spacer okolo 9 :) Milego slonecznego dnia.

reklama
hej:) a propos rolet , wczoraj byliśmy z mężem w Castoramie i zakupiliśmy do sypialni , ponieważ mała 4 dni z rzędu wstawała równo o 4 rano:p jak tylko słoneczko zawitało:) oczywwięćiście dostało mi się , bo nie zmierzyłam okna w nowym mieszkaniu i kupiłam na oko:) na wnękę było ok , ale wtedy trzeba byłoby wiercić , na okno za duża , więc musiał przycinać roletę:p już myśłałam , że mi ją tak zdewastuje że szok:p ale jest okej:) i dzisiaj Ula wstała normalnie o 8 jak kiedyś:))) Weekend spędziiśmy jak zawsze intensywnie , na basenie w niedziele , odwiedziny znajomych , sobota spacery, zakupy itp. Klaudia jest już cieplej , więc pakuj Miśka i na bielsko ekspresówką szybko:D

No wlasnie mi sie wydaje ze te wczesne pobodki przez slonce, bo wali ostro i przez to ze jasno sie wczesnie robi. Moj maz twierdzi ze to bzdura, ale okaze sie jak zalozymy rolety.
Pogoda sie teraz ladniesza zrobila, bo rano to tragedia :(
Milego dzionka

Dziewczyny a w dzień jak dzieci kładziecie spać zasłaniacie roletki?

zośka dziś jest straszna, jesteśmy niecałą godzinę w domu a ona non stop płacze jak tylko jest coś nie tak:-(

dziewczyny podobno za dnia nie powinno się zasłaniać okien :eek: dziecko musi umieć rozróżniać sen nocny i drzemki dzienne - to ważne dla rozwoju, tak mówiła moja pediatra :tak:

My nie zasłaniamy rolet ani w dzień ani w nocy. Zresztą Maciuś ma okno balkonowe i normalne w pokoju jedno od wschodu drugie od zachodu, a łóżeczko ma od zachodu wiec słońce mu nie świeci ani z rana ani podczas drzemki.

Ja na noc zaslaniam rolety ale na dzien nie...nie lubie jak sa opuszczone....
....i tez Bartus spi pod kocykiem a nie pod koldra...ani razu nie spal pod koldra od kiedy sie urodzil:-)...te koldry sa takie wielkie a kocyk mam wrazenie ze jakos tak lepiej otula...

reklama
misio śpi, aj na moment..
też mamy rolety w sypialni i na noc zawsze zasłaniamy , w dzień różnie...
przysłaniam zazwyczaj ale nie do końca, w dzień mały ma wyjęte szczebelki i jak się budzi to wychodzi sobie, więc nocki mu nie robię bo by się pozabijał

w nocy mamy zawsze lampkę zapaloną

tysia będzie trzeba wpaść :-)
tylko chyba wybiorę inny transport, nie wiem może pks
zraziłam się do tego busa:sorry:

Do góry