reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Maryś też spi tylko w pajacyku ale bawełnianym. my mamy śpiworek bo ona straszna odkopywaczka jest, a tak wiem że nie zmarznie. byłyśmy na dworze ale tylko 30 min bo mi du.psko zmarzło a Maryska cieplutka była ale już nie wytrzymałam z zimna i wróciłysmy.
Ciuszki Marysi zakładam na 80 ale mam jeszcze body na 74 które też są dobre.

Batonik my dostałyśmy receptę na Bebilon Pepti bez problemu ale mam zacząć mieszac ze zwykłym Bebilon 3. mamy zacząć od 1 miarki zwykłego mleczka a reszta bebilon Pepti. zobaczymy co się będzie działo.

Ewcia sto lat dla Tycka;-)

my po spacerku, zimnooo ale przyjemnie, młody raczkował po śniegu, był na dwóch huśtawkach
teraz robi nyny z misiem :sorry: heheh

a o piżamkach pisałam, wolę piżamki od pajacyków, jak mały wyrośnie z pajaców to będzie już tylko w piżamkach spał
pod to zakładam cienkie body z krótkim lub bez rękawów i skarpetki,
ale nie grzejemy w pokoju u niego..
tylko na moment włączamy bo potem jest za ciepło
Michał śpi na brzusiu i przykryty zazwyczaj

Maryś też spi tylko w pajacyku ale bawełnianym. my mamy śpiworek bo ona straszna odkopywaczka jest, a tak wiem że nie zmarznie. byłyśmy na dworze ale tylko 30 min bo mi du.psko zmarzło a Maryska cieplutka była ale już nie wytrzymałam z zimna i wróciłysmy.
Ciuszki Marysi zakładam na 80 ale mam jeszcze body na 74 które też są dobre.

Batonik my dostałyśmy receptę na Bebilon Pepti bez problemu ale mam zacząć mieszac ze zwykłym Bebilon 3. mamy zacząć od 1 miarki zwykłego mleczka a reszta bebilon Pepti. zobaczymy co się będzie działo.

... no to fajnie macie z tą receptą, ehhh trudno my musimy kupować na 100%, widać zależy to też od pediatry :-( ale co tam ;-) a powiedz mi bebilon zwykły masz dawać tak ??? a bebilon pepti 3 jest ??? czy nasze bąble dalej mają być na 2

Dziewczyny sorki, że się wtrącam odnośnie mleka. Jak przechodziliśmy z pepti to nasza pani alergolog powiedziała, że śmiało można przejść na bebiko a nie bebilon, bo te mleka mają dokładnie taki sam skład, a bebiko jest dużo tańsze. My tak zrobiliśmy i wszystko było ok.

Miśkę też zawsze znajduje w innym miejscu niż była ale śpi pod kołderką i czasem przykryta a czasem jak się odkopie to nie. A piżamkę mamy taką frotkową i skarpety bo wiecznie zimne nóżki ma

też słyszałam o tym że bebiko ma ten sam skład. My byliśmy na bebiko ale 3 mamy już nestle bo z miodem i młodej lepiej pasuje

Brawo Michałku!!! Gdynianko ucałuj maleństwo od nas!

Ewcia 100 Lat dla Tycjanka!!!!

My byliśmy dziś u chirurga i umówił nas telefonicznie za operację. I tak Kubuś będzie miał operację jąderek w Szczecnie 2 września :) Ja się bałam że to już, a tu się okazało, że to jeszcze tyle czekania.... Ale z drugiej strony chciałabym żeby to już było za nami. No ale co zrobić.

reklama
Do góry