reklama
syla29
Fanka BB :)
Hejka
Ewciaa-u nas też komunia,również biegaliśmy na roraty i różaniec,ale dałyśmy radę .Współczuje 3 razy roczek wyprawiać.Mój Szymo ważył na szczepieniu 5 stycznia 9.600
Katka-dla Nadusi wszystkiego dobrego :-)
Batonik-ja Szymusia nie szczepię na ospę,piżamki zakladam i ewentualnie skarpetki
Czytając o waszych problemach z receptami zastanawiam się do czego ta nasza służba zdrowia dąży
nikola1811
Mama Gabrieli
Witajcie.
Gabrysia tez spi w pajacykach, spala juz kiedys w pidzamce - tak slodko w nich wyglada, ale cos jej chyba nie wygodnie, bo sie bardzo krecila w nocy wiec zrezygnowalam. A jak wy swoje dziecko ubieracie na noc?? Sam pajacyk, czy jeszcze jakies body. Gabrysia spi w samym pajacyku przykryta cienkim kocem, bo ona straszie nie lubi cieplo. Tez musze ja zapisac na szczepienia i zobacze ile wazy, ale ona jest drobniutka i nizutka. Pozatym teraz zaczela chodzic wiec spadnie troche z wagi!
Pozdrowionka
Gabrysia tez spi w pajacykach, spala juz kiedys w pidzamce - tak slodko w nich wyglada, ale cos jej chyba nie wygodnie, bo sie bardzo krecila w nocy wiec zrezygnowalam. A jak wy swoje dziecko ubieracie na noc?? Sam pajacyk, czy jeszcze jakies body. Gabrysia spi w samym pajacyku przykryta cienkim kocem, bo ona straszie nie lubi cieplo. Tez musze ja zapisac na szczepienia i zobacze ile wazy, ale ona jest drobniutka i nizutka. Pozatym teraz zaczela chodzic wiec spadnie troche z wagi!
Pozdrowionka
klaudia_mama
Fanka BB :)
witam, michał śpi w pajacach albo w piżamkach,
ja wolę piżamki, bo nogawki od pajacyka mu uciekają i depcze po nich
śpi w pajacach dlatego , że podostawał
a tak to body na to piżamka i skarpeteczki
na nocnik na razie sadzam wieczorkiem , jak zacznie chodzić to będę sadzac rano
w lecie przejdziemy na majteczki i nauka pójdzie pełną parą, akurat będzie miał półtora roku
rano jak wstajemy to od razu przebieram małego w ciuszki domowe, aby mu wygodniej było
idę bo za nie długo na spacer spadamy...
zajrzę potem , miłego dzionka
ja wolę piżamki, bo nogawki od pajacyka mu uciekają i depcze po nich
śpi w pajacach dlatego , że podostawał
a tak to body na to piżamka i skarpeteczki
na nocnik na razie sadzam wieczorkiem , jak zacznie chodzić to będę sadzac rano
w lecie przejdziemy na majteczki i nauka pójdzie pełną parą, akurat będzie miał półtora roku
rano jak wstajemy to od razu przebieram małego w ciuszki domowe, aby mu wygodniej było
idę bo za nie długo na spacer spadamy...
zajrzę potem , miłego dzionka
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Misiek śpi w pajacykach, zakładam mu tez na noc bawełniane skarpetki, bo on chronicznie nie lubi byc przykryty, tyle razy ile go przykryję to tyle razy on się rozkopuje
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No to Tośka niby się wierci, ale śpi pod kołderką I ubieram ją w polarowego pajacyka, żeby jej ciepło było
reklama
Podziel się: