reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama

Hejka
Ewciaa
-u nas też komunia,również biegaliśmy na roraty i różaniec,ale dałyśmy radę .Współczuje 3 razy roczek wyprawiać.Mój Szymo ważył na szczepieniu 5 stycznia 9.600
Katka-dla Nadusi wszystkiego dobrego :-)
Batonik-ja Szymusia nie szczepię na ospę,piżamki zakladam i ewentualnie skarpetki

Czytając o waszych problemach z receptami zastanawiam się do czego ta nasza służba zdrowia dąży

ja chciałam przejść właśnie na piżamki ale to chyba dopiero jak się cieplej zrobi, no a do skarpetek nie mam przekonania na noc jakoś, Blania też śpi w pajacykach ;-)

Witajcie.
Gabrysia tez spi w pajacykach, spala juz kiedys w pidzamce - tak slodko w nich wyglada, ale cos jej chyba nie wygodnie, bo sie bardzo krecila w nocy wiec zrezygnowalam. A jak wy swoje dziecko ubieracie na noc?? Sam pajacyk, czy jeszcze jakies body. Gabrysia spi w samym pajacyku przykryta cienkim kocem, bo ona straszie nie lubi cieplo. Tez musze ja zapisac na szczepienia i zobacze ile wazy, ale ona jest drobniutka i nizutka. Pozatym teraz zaczela chodzic wiec spadnie troche z wagi!
Pozdrowionka

witam, michał śpi w pajacach albo w piżamkach,
ja wolę piżamki, bo nogawki od pajacyka mu uciekają i depcze po nich
śpi w pajacach dlatego , że podostawał

a tak to body na to piżamka i skarpeteczki:tak:

na nocnik na razie sadzam wieczorkiem , jak zacznie chodzić to będę sadzac rano
w lecie przejdziemy na majteczki i nauka pójdzie pełną parą, akurat będzie miał półtora roku

rano jak wstajemy to od razu przebieram małego w ciuszki domowe, aby mu wygodniej było

idę bo za nie długo na spacer spadamy...
zajrzę potem , miłego dzionka

reklama
No wlasnie Bartus tez sie rozkopuje i w efekcie spi odkryty.....mialam taki fajny spiorek ale od kiedy zaczal podczas snu sie krecici i chodzic po calym lozku to w spiworku bylo mu niewygodnie.

Do góry