reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ewcia moja ma 12,700 ale spadła bo miała już 13kg hehe i niektóre ciuchy na 92 ciasne ale ona też sterydziara tylko miesiąc brała ale zastrzyki to zrobiło swoje

Tyc stoi z tą wagą już 2 miesiące.

Wyrżnął nosem w podłogę i się zryczał, może teraz uśnie. Siedzi mi na kolanach i mruczy...

reklama
To tycek wytrzymały jest:-D
my dzisiaj czytaliśmy baję a potem dostał misia, pierwszy raz w sumie..
jak widziałam że się nim bawi uciekłam z pokoju...
potem była już tylko cisza

Wow:szok: to ładnie ważą styczniaki ;-) Blania też spadła w siatce centylowej bo przez 3 mce przybrała 600gr :baffled: ale to pewnie dlatego, że zrobiła się bardziej ruchliwa ;-):tak: ogólnie nie wygląda na zabiedzonego wcześniaczka :-D

batonik, blania w ogóle nie wygląda na wcześniaka hehhe
mój mąż urodził się z wagą nie wiele ponad kilogram (w 7 miesiącu, miał 55 cm )
teraz ma prawie 2 metry i prawie 100 kilo hehehe
a dawali mu kilka dni :tak:

My idziemy na szczepienie 1 lutego to sie dowiem ile Bartus wazy....
Przed swietami wazym 9800....a teraz jak waze go na naszej wadze to wychodzi mi 10,5 (jak piwo;-) )....a ciuszki to zakladam mu jeszcze na 80 a ma i pare body 74:-)

Alka wazy tyle ile Marysia Mi.nu czyli 10,2kg ale Piotrek w jej wieku wazył 12kg, wiec to zalezy od dziecka.
Ciuszki nosimy na 86, czasem 80 jak wieksze, ale mam pizamke z frotki na 92 i nie jest wcale za duza i Ala w niej spi. Zaczniemy przechodzic na pizamki, bo łatwiej mi wtedy posadzic Ale na nocnik, bo tak to jej odpinałam dół z nogami i naciagałam za nocnik, ale moja fruzia czasem z niego złazi i nogawki ladowały w nocniku.

reklama
Do góry