reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
witam u nas pojawiły sie 2 dolne 4 jestem w szoku! ale pewnie dlatego Nadzia była naga marudna...;/;/

My jutro mamy imprezkę urodzinową...;)

Ostatnia edycja:
Klaudia alee Twoj Michas ma duuzzo zabkow!!!
Widze ze wasze bobaski znow zabkuja u nas poki co cisza.
Katka opowiadaj jak po imprezce urodzinowej.
Busiaki Bb ciotki :) Pozdrowionka

My juz po imprezce!;) DSCF6637.jpgDSCF6647.jpgDSCF6649.jpgDSCF6651.jpgDSCF6658.jpgDSCF6659.jpg

No to kolejny weekend roczkowy zakończony :)
U nas też dwa dni urodzin minęły, jedzenie pojedzone. Za dwa tygodnie jeszcze chrzestni dotrą, wtedy będzie tort.
Tyc ma nadal katarek. Cała moja zgraja śpi już od 20 łącznie z mężem. Mam czas dla siebie, idę czytać ostatni - 47 tom mojej sagi :)
Miłej nocki dziewczynki :)

Witam sie po dłuuuuugiej nieobecnosci!
Widzę ze wasze bąble rosną jak na drożdżach i ząbkują na maksa. U nas też ostatnio niespodzianka bo udało mi się zajrzeć Gabrysi do buziaka a tam zarówno dolne jak i górne czwórki :baffled: mimo że dwójki na górze dopiero się wyrzynają- jakoś tak nie po kolei idą u nas te zęby:-).
Gdynianka trzymam kciuki za ciebie.

mi.nu dlaczego danonki tylko te małe? Pytam bo moja Gabi zjada, ale właśnie te mega, bo taki mały to dla niej stanowczo za mało, tylko się rozsmakuje, a potem ma nerwy że już nie ma...

reklama
Do góry