reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

katka, batonik dużo zdrówka dla córeczek
batonik to wizyta lekarza Cię uspokoiła;-)
farbka rany, biedaczek :-(
kurczę czemu wcześniej nic nie wyszło
maluszek będzie miał ciężki dzień , trzymam kciuki, może ten zabieg jest konieczny i najlepiej aby go prędko miał za sobą
Michaczi też miał niezstąpione jąderka , ale podobno już jest ok...:sorry2:

reklama
farbka - Szymus mial wedrujace jaderka i do tego wodniaczka na prawym jaderku, i mnie od razu poinformowano ze jak do roku to sie nie uksztaltuje tak jak powinno to czeka nas operacja, bylismy na kontroli na poczatku stycznia i jest wszystko w porzadku na szczescie, Ale dziwi mnie podejscie lekarza ze mozna czekac do dwoch latek, Im szybciej tym lepiej. No i wspolczuje bolu siurka synka. Nas tez chyba to czeka bo maly tez ma stulejke.

Batonik uściskaj od nas Blankę. niech szybko wyzdrowieje. zaskoczyłaś mnie z tym co napisałaś o refundacji na Bebilon Pepti. my w czwartek mamy szczepienie i też muszę wziąć receptę. mam nadzieje że nie będzie problemów.
A Blanka miała robione jakieś badania potwierdzajace skazę białkową? czy tylko po wysypce rozpoznano?

Batonik uściskaj od nas Blankę. niech szybko wyzdrowieje. zaskoczyłaś mnie z tym co napisałaś o refundacji na Bebilon Pepti. my w czwartek mamy szczepienie i też muszę wziąć receptę. mam nadzieje że nie będzie problemów.
A Blanka miała robione jakieś badania potwierdzajace skazę białkową? czy tylko po wysypce rozpoznano?

Witam porannie jako pierwsza :-p

... Mi.nu na pewno wyściskam Blanię ;-) my mamy rozpoznaną skazę tylko na podstawie objawów skórnych i niby jesteśmy za lekkim przypadkiem :baffled: bo np.: nie mamy do tego śluzowatych,luźnych lub z krwią kupek :eek: zamierzam dokładnie zapoznać się z tą ustawą i w środę podjedzie pediatra ze skierowaniem do alergologa :sorry: wkurzyłam się troszkę bo ona na serio tak sie czasem drapie, że szok:szok: i dla mnie nie są to lekkie objawy tylko raczej bardzo uporczywe, poza tym działa na nią ketotifen więc gdyby wszystko było OK to by nie reagowała na lek :sorry: ehhh trudno :zawstydzona/y:

... a u nas dziś nocka super, Blanka poszła spać o 18:50 na noc i wstalo o 7:40 bez pobudek w nocy :szok: więc na pewno już jej lepiej :tak:

Pzdr

Witam Was widzę że z tymi receptami to szał jest :-(
ale nam utrudniają kurde..
aż się boję co będzie jak będę musiała iść do apteki :-(

Dużo zdrówka dla maluszków.

oraz wszystkiego dobrego dla dzisiejszych roczniaków

Ostatnia edycja:
Katko!! STO lat dla Nadusi i duzo zdrowka dla niej.

Dziekuje dziewczyny za zyczenia dla gabrysi, u nas roczek sie udal, bylo wesolo, kazdy mial czapeczke i taki gwizdeczek, byly serpentyny :0 Gabi poczatkowo troche marudzila, ona bardoz nie lubi jak jest duzo ludzi, ale potem juz bylo super!! A noi roczka nie przedreptala, ale dwa dni po zaczela nam chodzic i jest niezla jazda :) smiesznie chodzi jak mumia :D

Zdrowka dla wszytskich malenstw.

Pozdrowionka

Klaudia są tylko problemy z lekami refundowanymi na choroby przewlekłe bo wtedy nie płaci sie 100% tylko mniej i o to całe halo jest bo nie wiadomo czy 30 czy 50 czy jeszcze inaczej. Normalne leki są bez żadnych problemów.

Cześć dziewczynki :)

Tak dawno tutaj nie zaglądałam.

Wasze dzieciaczki są cudowne :)
Widzę, że Klaudia wróciła :) Bardzo się cieszę. Moc buziaków dla Miśka :)
W wolnej chwili poczytam co u Was się działo bo mój gzub ostatnio nie chce zasypiać sam w łóżeczku i właśnie już pół godziny walczy...
Za godzinę Madzia kończy lekcje i lecę po nią do szkoły ale jeszcze pół godzinki mam wolnej więc lecę nadrobić zaległości :)

A i widziałam mamy kilka nowych forumowiczek :)

reklama
Do góry