reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ach, nulini:-(
to nieciekawie...

ja też miałam iść z moim, on nie chciał, kolega mi proponował że będzie moją osobą towarzyszącą , ale to nie to samo...

tak jak piszę było, minęło czasu nie cofniemy

ale będziesz miała przykład i naukę dla Tosi ;-)

reklama
Michaczi padł później dzisiaj, nie wiem skąd miał tyle energii :sorry2:

Za kilka dni roczek odprawiamy a mi ciuchy nie przyszły, buuuu

Zostawiacie ubranka po dzieciach?
jak je pakujecie , chronicie , aby nie stękły ??

Klaudia ja rzeczy po dzieciakach pakuje w kartony po pampersach i chowam do pawlacza, albo oddaje kuzynce, bo ja juz wiecej dzieci nie planuję.

Nulini - ja tez mialam lipniasta impreze, poszlam z zekomym facetem ale lipa byla na maksa, bo ten byl taaaak o mnie zazdrosny, ze i tak na dupsku przesiedzialam caly wieczor. no moze raz zatanczylam:-(
jakis czas temu spotkalam go w kanjpie. bosze... tan jak mnie zobaczyl to na krok nie odstepowal... a ja z mezem itd. no nic chcialam spbie popisac, po czytac ale mnie moja gwiazda wola ...ta mlodsza:)

aniwar, o niektórych koleżankach wiedziałam, a reszta w sumie podjęła decyzję na ostatnią chwilę. Liczyłam też trochę na kolegów, bo miałam zajebistych w klasie, ale dla nich bycie solo to była ujma na honorze i każdy przyszedł z byle kim, byle sam nie być...

Cześć
ja mam w piwnicy u teściowej, mam nadzieję że nie zaśmierdzą się
część mam w domu jeszcze,
My chcemy mieć więcej dzieci, nie chcemy aby Michał był sam

Muszę iść na spacer dzisiaj bo nie wytrzymam ...

reklama
Nulini-- kurcze to faktycznie.. ale lipna miałas klase najwidoczniej.. bo w sumie mój partner ( wtedy jeszcze facet ) nie tanczył ( bolała go noga)...to bawiłam sie sama z kolezankami ( w kółeczku) a on siedział przy stole... pózniej moją kolezanke rozbolała noga( a jej partner to mój przyjaciel był)... no i cała studniówke przetanczylismy z tym kolegą...
ale byłam kiedys jako osoba towarzysząca z kolegą na studniówce poszłam bo mnie zaprosił zwykły kolega... gdzie ( klasa męska ) zapraszała dziewczyny i siedziałysmy jak trusie przy stole.. bo oni sami sobą sie zajmowali(% gdzies za lokalem) wiec sie wkurwiłam i nawet nazdjeciach nie byłam sprzedałam mu liscia i wróciłam taksą do domu..

ja ubranka oddaje siostrze bo ma w kwietniu rodzic chłopca :) a niektóre do których jestem przwiązana i są uniseks zostawiam.. jak by mi cos kiedys wpadło..

Do góry