reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

to i ja wypowiem sie na kontrowersyjny temat niejakiej Blondi.mieszkam na wyspach stracilam dwie ciaze faktem jest ze usg nie chca robic przed 12 tygodniem ale ja mialam robione w obydwu ciazach moim zdaniem zalezy to od lekarza pierwszego kontaktu czy zechce skierowac czy nie.u mnie podstawa do wydania skierowania byly krwawienia.a co do szpitali to i ja spotkalam sie z obojetnoscia i uslyszalam ze to normalne dla kobiety stacic TRZY ciaze.przy pierwszej stracie(zaczelo sie w 18tygodniu)nawet jednego dnia nie spedzilam w szpitalu przez dwa tygodnie bylam monitorowana i mialam tylko wrazenie ze lekarze czekaja na poronienie, ale sama nie wiem moze zalezy od lekarza na jakiego trafila blondi...

reklama
No niedobrze sie porobiło na tym naszym forum. Dziewczyny wszystkim nam buzują hormony, ale trzeba sie do tego zdystansować. Ja nikogo nie osądzam, ale tez mi sie troche dziwna wydała historia z trojaczkami, no ale może cuda się zdarzają.
Odebrałam dzisiaj wyniki beta Hcg i wynik wynosi 5652 mIU/ml, wychodzi 5-7 tydzień ciąży. Więc juz sama nie wiem czy się załapię na styczeń czy na grudzień. Wolałabym urodzic w styczniu, żeby dzidzia miała dłuższe dzieciństwo, a nie zaraz ganiac do szkoły
super beta gratuluje :-) fajnieze chociaz ktos ma dobre wiesci dzisiaj :-D

Ja tylko chce i marze żeby dobrze i cudnie nam sie tutaj układały te 9 miesięcy i byśmy jednak mogły sobie wzajemnie zaufac i cieszyć sie Tym, że mamy siebie na wzajem, że możemy na siebie liczyć i równiez niemóc sie doczekac jak sie podzielimi naszymi tam rarosciami czy nawet smutkami. Byśmy były dla siebie poprostu wspaniałym wsparciem i już:tak::-D:-D

Ja dzis miałam bardzo meczący dzień bo dzieci strasznie marudne były, a ja ciągle zmeczona jestem i mam zawroty głowy. Teraz właśnie delektuje sie cisza bo mężus mój na nocke poszedł dzieci smacznie śpią, a ja pewnie długo jak zwykle nie zasne;-) chyba z radosci, że taki spokój hahahaha

Karolcia, bo właśnie o to w tym wszystkim chodzi, żeby sobie ufać i cieszyć się tym, że ma się kogoś, kto przeżywa podobne szczęście. A ludzi, którzy tylko udają w niewiadomym celu, należy eliminować. I tacy niestety się zdarzają. :-( Jesteś matką dwójki dzieci - a co jeśli ktoś by potem wykorzystywał zdjęcia Twoich dzieci na portalach pedofilskich albo kopiował je i podawał za swoje na innym portalu?

No nic. Uciekam. Radości, szczęścia, pięknie rosnących fasolek, z których wyrosną cudne bobasy. A podczytywać i tak Was od czasu do czasu sobie pozwolę. Z sentymentu...

Dziewczyny zrobiłam sobie kolejny suwaczek, na którym wyszło mi że to 7 tydzień i 3 dzień, chociaż tak do końca to nie wiem czy dobrze mi program wyliczył. Ostatnia @ miałam 19 marca, ale cykl 44 dniowy, bo po porodzie miał tylko 2 razy @ własnie w takim odstępie, a program chyba standardowo oblicza dla normalnego cyklu 28-30 dni. Także wszystko dopiero sie okaże na wizycie u gina, musze jutro zadzwonić i sie umówić na przyszły tydzień.

Żabko hormonki ciążowe to już ze mnie wyleciały, bo ja już od ponad 3 miesięcy rozsypana:-p Przemawiają przeze mnie tylko fakty. Spójrzcie się na zdjęcie usg rzekomych dzieci blondi i same sobie odpowiedzcie czy tak wygląda ciąża 5-tygodniowa :tak:I dlaczego nagle zniknął avatarek z tym zdjęciem:confused:

podpisuję się pod słowmi macy - nie chciałyśmy nikogo obrażać :tak:
nasze mini "śledztwo" miało tylko pokazać czy jest sobie trol czy nie ...

trojaczki owszem sie zdarzaja, nawt i w irlandii mozna wybłagac o skan maluszków wczesniej ... ale zeby w 5 tygodniu dzidziołki fasolki były taaaakie duże to sie już raczej nie zdarza .. dlatego bądźcie czujne

nasza grupa styczniówek 2010 jest niesamowicie zżyta i ufamy sobie baaaardzo - czego i Wam życzymy

Ostatnia edycja:
Gratuluję wszystkim styczniówkom 2011 zajścia w ciążę :)

Zaraz współczuję takiej atmosfery, szczerze mówiąc u nas na forum czegoś takiego nie było. Róbcie wszystko, żeby było miło i przyjemnie - tego Wam życzę i spokojnych 9 miesięcy :)

Pozdrawiam Październikówka 2010

witam z rana :)
szybko się tylko witam i uciekam, bo jestem w pracy...
widzę że wczoraj rozgorzała dyskusja... nie wypowiadam się, myślę, że samo się wyjaśni z czasem, na kłamstwie daleko się nie zajedzie (jeżeli to kłamstwo), a jeżeli prawda to przykro.....
ja już przeżyłam kilku troli na tym forum ;-) naprawdę cuda potrafią niektóre osoby w swojej wyobraxni tworzyć i zmyślac naprawdę ciekawe historie.... także mnie raczej nic nie zdziwi ;-)
życzę miłego dnia

reklama
Witam Was i pozdrawiam serdecznie! Dzis czuje sie okey i mam nadzieje, ze Wy rowniez!:) Do pracy jade dopiero na 17.00 ale nie specjalnie mam na to ochote... Najabrdziej ostatnimi czasy lubie lezec w lozku. Maja jest troche z tego powodu niezadowolona. Tatus prubuje jej to zrkapensowac i popoludniem nasz dom wypelnia glosny smiech...
..sprawa z oszustami na naszym watku - mam nadzieje, ze szybko sie wyjasni i oby takich sytuacji juz nie bylo!!!!! nie rozumiem ludzi, ktorzy daja upust swoim fantazjom w ten sposob...

Do góry