reklama
Karolcia1125
Fanka BB :)
MACY kiedy ja napisałam, ze mam 2 dziewczynki!!!! Jesu kobieto masz nudy straszne...normalnie brak mi słów do was!!!!!!!!!!!
co???? komu ja mam cos udowadniać!!!!
Tobie na prv bardzo chętnie podam ale nie im!!!!!!!!!!!!!!!!
koniec kropka i koniec dyskusji!!! bo zygać sie chce
co???? komu ja mam cos udowadniać!!!!
Tobie na prv bardzo chętnie podam ale nie im!!!!!!!!!!!!!!!!
koniec kropka i koniec dyskusji!!! bo zygać sie chce
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
matoły!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miło mi, a ja Kasia jestem
Molala cieszy mnie, że ktoś tu jednak jest sobą i szczerze gratuluję :-)
Karolcia1125
i wogóle mysle, że to one powinny się rozwiać, a nie wątpliwości!!!!!!!!!!!!!!!!
Fifi o to samo miałam zapytać, ale moje wyimaginowane młodsze dziecko się rozdarło i musiałam szybko posta kończyć:-)
Moje wyimagimnowane dziecko właśnie zrobiło kupę, wieć nie mam czasu na dalsze dyskusje z Karolcią
Karolcia panuj nad językiem;-)
Karolcia1125
kacha ja niewiem juz jak to nazwac co wyprawiacie ludzie sobie spokojnie piszą, a Wy tutaj takie cyrki robicie!!!
Głupio mi, ze tak mnie poniosło i przepraszam ale nie Was tylko pozostałe dziewczyny. Naprawde niewarto!!!
Głupio mi, ze tak mnie poniosło i przepraszam ale nie Was tylko pozostałe dziewczyny. Naprawde niewarto!!!
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Karolcia, Fifi jest moderatorem i zadała Ci tylko proste pytanie Powiedzmy, że znalazłam Twój profil na NK, o ile nie podszywasz się pod tą osobę z NK, bo na BB już wiele rzeczy się działo
reklama
Karolcia nie rozumiem Twojego wybuchu ..zupełnie ...
sęk w tym, że gdybyście poczytały wnikliwie posty blondi to zorientowałybyście się że coś w tej całej historii nie gra ..
mnie też nie grało wiec zapytalam w privie o pare rzeczy blondi miedzy innymi w napisalam " już niedługo usłyszysz serduszka" i w wiadomosci zwrotnej przeczytałam ...
"..słyszałam..." dodam w 5 tygodniu ciazy
ot tyle z mej strony na ten temat
przykre jest jednak to ze jest tu pare prawdziwych osób, z prawdziwymi malymi dziecmi w brzusiu...i szkoda ze zamiast cieszyc sie wspólnie na forum swomi radosciami, rozmawiac o watpliwosciach mogły paść ofiarami trola ....
sęk w tym, że gdybyście poczytały wnikliwie posty blondi to zorientowałybyście się że coś w tej całej historii nie gra ..
mnie też nie grało wiec zapytalam w privie o pare rzeczy blondi miedzy innymi w napisalam " już niedługo usłyszysz serduszka" i w wiadomosci zwrotnej przeczytałam ...
"..słyszałam..." dodam w 5 tygodniu ciazy
ot tyle z mej strony na ten temat
przykre jest jednak to ze jest tu pare prawdziwych osób, z prawdziwymi malymi dziecmi w brzusiu...i szkoda ze zamiast cieszyc sie wspólnie na forum swomi radosciami, rozmawiac o watpliwosciach mogły paść ofiarami trola ....
Podziel się: