reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Karolcia to Ty i Blondi80..........robicie sobie jaj z dziewczyn.

Od tak wiesz jak ma na imię mąż nieznanej Ci osoby:confused:

reklama
to ja mysle zeby rozwiac wszelkie niedosgalosci....

to np. Bladi I karola moga podac NK czy FB?????

MACY kiedy ja napisałam, ze mam 2 dziewczynki!!!! Jesu kobieto masz nudy straszne...normalnie brak mi słów do was!!!!!!!!!!!

co???? komu ja mam cos udowadniać!!!!

Tobie na prv bardzo chętnie podam ale nie im!!!!!!!!!!!!!!!!

koniec kropka i koniec dyskusji!!! bo zygać sie chce:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha ja niewiem juz jak to nazwac co wyprawiacie ludzie sobie spokojnie piszą, a Wy tutaj takie cyrki robicie!!!

Głupio mi, ze tak mnie poniosło i przepraszam ale nie Was tylko pozostałe dziewczyny. Naprawde niewarto!!!

Karolcia, ok. Z plcia moj blad. Ale w jakim wieku dzici sa, to sie orientujesz? Bo rozne dane podajesz. A rozplywac sie nie zamierzam.

Ostatnia edycja:
Karolcia, Fifi jest moderatorem i zadała Ci tylko proste pytanie :tak:Powiedzmy, że znalazłam Twój profil na NK, o ile nie podszywasz się pod tą osobę z NK, bo na BB już wiele rzeczy się działo :sorry2:

reklama
Karolcia nie rozumiem Twojego wybuchu ..zupełnie ...

sęk w tym, że gdybyście poczytały wnikliwie posty blondi to zorientowałybyście się że coś w tej całej historii nie gra ..

mnie też nie grało wiec zapytalam w privie o pare rzeczy blondi miedzy innymi w napisalam " już niedługo usłyszysz serduszka" i w wiadomosci zwrotnej przeczytałam ...

"..słyszałam..." dodam w 5 tygodniu ciazy

ot tyle z mej strony na ten temat

przykre jest jednak to ze jest tu pare prawdziwych osób, z prawdziwymi malymi dziecmi w brzusiu...i szkoda ze zamiast cieszyc sie wspólnie na forum swomi radosciami, rozmawiac o watpliwosciach mogły paść ofiarami trola ....

Do góry