Oj dziewczyny nie za ciekawie sie tutaj porobilo....klótnie,sprzeczki i tyle przykrych slów.
Jeśli ktos sie tutaj podszywa i nas oklamuje to bardzo przykro bo wiekszośc z nas chciala tutaj znaleźć koleżanki, żeby wymieniać doświadczenia, wspierac sie, cieszyc z kruszynek i wspólnie czekac na nastepny wizyty. Podczytywałam inne fora i tam nigdy nie zdarzyla sie taka sytacja jak tutaj na naszym forum.
Jesli ktos tu kłamie to na pewno predzej czy pozńiej kłamstwo wyjdzie na jaw.
a jesli chodzi o serduszka w piatym tygodniu to tez wydało mi sie to dziwne...ja bylam u ginki w 6 tygodniu i zaproponowała żebym na pierwsze usg przyszła w 7 tygodniu bo teraz moze byc jeszcze a wczesnie wiec co dopiero w piatym .....hmmm....dziwne
Jeśli ktos sie tutaj podszywa i nas oklamuje to bardzo przykro bo wiekszośc z nas chciala tutaj znaleźć koleżanki, żeby wymieniać doświadczenia, wspierac sie, cieszyc z kruszynek i wspólnie czekac na nastepny wizyty. Podczytywałam inne fora i tam nigdy nie zdarzyla sie taka sytacja jak tutaj na naszym forum.
Jesli ktos tu kłamie to na pewno predzej czy pozńiej kłamstwo wyjdzie na jaw.
Karolcia nie rozumiem Twojego wybuchu ..zupełnie ...
sęk w tym, że gdybyście poczytały wnikliwie posty blondi to zorientowałybyście się że coś w tej całej historii nie gra ..
mnie też nie grało wiec zapytalam w privie o pare rzeczy blondi miedzy innymi w napisalam " już niedługo usłyszysz serduszka" i w wiadomosci zwrotnej przeczytałam ...
"..słyszałam..." dodam w 5 tygodniu ciazy
ot tyle z mej strony na ten temat
przykre jest jednak to ze jest tu pare prawdziwych osób, z prawdziwymi malymi dziecmi w brzusiu...i szkoda ze zamiast cieszyc sie wspólnie na forum swomi radosciami, rozmawiac o watpliwosciach mogły paść ofiarami trola ....
a jesli chodzi o serduszka w piatym tygodniu to tez wydało mi sie to dziwne...ja bylam u ginki w 6 tygodniu i zaproponowała żebym na pierwsze usg przyszła w 7 tygodniu bo teraz moze byc jeszcze a wczesnie wiec co dopiero w piatym .....hmmm....dziwne