reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Wiesz co ja tutaj teraz malutko zagladam,prawie wcale. Zawsze sobie patrze na ten watek "rozszerzamy diete...." i na ogolny. Jak dwa i pol miesiaca bylam na wsi to w ogole nie maialm dostepu do neta i na otwartym totalnie sie pogubilam i tu mi zostaly te dwa watki tylko. ( tylko tutaj sobie zagladam chyba ze zobacze jakies swierze wpisy na innych):-)

Pewnie tak bedzie:-) ale powiem Ci ze od kiedy mamy zamkniety ze tam nikt "obcy" nie podczytuje to sie zastanawiam jak tyle czasu moglysmy pisac na otwartym:-Dtam jakos bezpieczniej sie czuje:-)

patrycja - my was chcemy wszystkie (ale na razie wysłałałyśmy kilka ksyw osób najczęściej piszących) to wszystko bardzo długo trwa, kiedy już fogia napisała do administratora o przyjecie i cisza na razie :( Kiedyś my przyjmowałyśmy i była to chwila, a teraz ... no nic czekamy ale na pewno wszystkie was weźmiemy, tylko udzielajcie się;)

Witam się po weekendzie. W sobotę byliśmy na przysiędze, potem z panem podchorążym;-) pojechaliśmy do Pucka, tam była rodzinna impreza, no i zostaliśmy tam do wczoraj. Było super. Misiek szczęśliwy, bo bawił się ze swoim o 3 lata starszym kuzynem, w którego był wpatrzony jak w obrazek. Poza tym oczywiście reszta jego kuzynostwa (starsze kuzynki o kilkanaście lat) rozpieszczały go przez przez cały weekend. Młody w siódmym niebie.

Blondie jak piszesz o wyczynach Maciusia to tak jakbym widziała mojego łobuziaka. Też wszędzie wejdzie, wszystko otworzy, co się da to wyjmie. A mamusia lata i pilnuje, potem sprząta i tak w kółko to samo;-)

Witam sie i ja z rana, no może juz nie jest tak rano. pogoda zapowiada sie super. my teraz wychodzimy na spacer tak 11-12 kiedy jest najcieplej i później koło 17, ale to najczesciej juz m. wychodzi z Małą.
Jak wczoraj wracaliśmy od rodziców to Marysia zrobiła po drodze mega wielką i mega śmierdzącą kupę. pierwszy raz jej sie zdarzyło żeby w samochodzie zrobiła. no i musielismy sie zatrzymac i ją przewinąc, no i jeszcze zasiusiała tapicerkę :tak: a m. niedawno prał wszystko :-)

reklama
Hej.

U nas urwanie głowy,mały próbuje raczkowac...hi hi na razie mu nie wychodzi

Pozatym z córą chodzę na różaniec,w maju komunia to juz musowo musimy codziennie.

Dziewczyny a skąd ja będę wiedziała czy mnie wzięłyście na zamknięty czy nie ?

Pozdrawiam

P s wyszły nam górne zębole

Do góry