reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Wiesz co ja tutaj teraz malutko zagladam,prawie wcale. Zawsze sobie patrze na ten watek "rozszerzamy diete...." i na ogolny. Jak dwa i pol miesiaca bylam na wsi to w ogole nie maialm dostepu do neta i na otwartym totalnie sie pogubilam i tu mi zostaly te dwa watki tylko. ( tylko tutaj sobie zagladam chyba ze zobacze jakies swierze wpisy na innych):-)

Pewnie tak bedzie:-) ale powiem Ci ze od kiedy mamy zamkniety ze tam nikt "obcy" nie podczytuje to sie zastanawiam jak tyle czasu moglysmy pisac na otwartym:-Dtam jakos bezpieczniej sie czuje:-)

patrycja - my was chcemy wszystkie (ale na razie wysłałałyśmy kilka ksyw osób najczęściej piszących) to wszystko bardzo długo trwa, kiedy już fogia napisała do administratora o przyjecie i cisza na razie :( Kiedyś my przyjmowałyśmy i była to chwila, a teraz ... no nic czekamy ale na pewno wszystkie was weźmiemy, tylko udzielajcie się;)

Witam się po weekendzie. W sobotę byliśmy na przysiędze, potem z panem podchorążym;-) pojechaliśmy do Pucka, tam była rodzinna impreza, no i zostaliśmy tam do wczoraj. Było super. Misiek szczęśliwy, bo bawił się ze swoim o 3 lata starszym kuzynem, w którego był wpatrzony jak w obrazek. Poza tym oczywiście reszta jego kuzynostwa (starsze kuzynki o kilkanaście lat) rozpieszczały go przez przez cały weekend. Młody w siódmym niebie.

Blondie jak piszesz o wyczynach Maciusia to tak jakbym widziała mojego łobuziaka. Też wszędzie wejdzie, wszystko otworzy, co się da to wyjmie. A mamusia lata i pilnuje, potem sprząta i tak w kółko to samo;-)

Witam sie i ja z rana, no może juz nie jest tak rano. pogoda zapowiada sie super. my teraz wychodzimy na spacer tak 11-12 kiedy jest najcieplej i później koło 17, ale to najczesciej juz m. wychodzi z Małą.
Jak wczoraj wracaliśmy od rodziców to Marysia zrobiła po drodze mega wielką i mega śmierdzącą kupę. pierwszy raz jej sie zdarzyło żeby w samochodzie zrobiła. no i musielismy sie zatrzymac i ją przewinąc, no i jeszcze zasiusiała tapicerkę :tak: a m. niedawno prał wszystko :-)

reklama
Hej.

U nas urwanie głowy,mały próbuje raczkowac...hi hi na razie mu nie wychodzi

Pozatym z córą chodzę na różaniec,w maju komunia to juz musowo musimy codziennie.

Dziewczyny a skąd ja będę wiedziała czy mnie wzięłyście na zamknięty czy nie ?

Pozdrawiam

P s wyszły nam górne zębole

Do góry