reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Fajnie tak i widzę znów nocne forumowanie wszyscy śpią na my na większości tematów nadajemy, a powiedz mi na jakich tematach się udzielasz na otwartym?
Wiesz co ja tutaj teraz malutko zagladam,prawie wcale. Zawsze sobie patrze na ten watek "rozszerzamy diete...." i na ogolny. Jak dwa i pol miesiaca bylam na wsi to w ogole nie maialm dostepu do neta i na otwartym totalnie sie pogubilam i tu mi zostaly te dwa watki tylko. ( tylko tutaj sobie zagladam chyba ze zobacze jakies swierze wpisy na innych):-)
Blondi84
No ja tak samo tu i na rozszerzamy diete w sumie da się ogarnąc ogólny, bo tu nie ma tragedii z nadrabianiem
Ale mam przeczucie że jak wreszcie dziewczyny do nas dołączą to tu cisza będzie.
Ale mam przeczucie że jak wreszcie dziewczyny do nas dołączą to tu cisza będzie.
Patrycja89
Mama Kubusia
No własnie troche szkoda, bo takie osoby jak np ja juz wogole nic nie będą mogły napisac. Niestety nie jestem wybrańcem, ale nie można mieć wszystkiego.
Blondi84
patrycja - my was chcemy wszystkie (ale na razie wysłałałyśmy kilka ksyw osób najczęściej piszących) to wszystko bardzo długo trwa, kiedy już fogia napisała do administratora o przyjecie i cisza na razie Kiedyś my przyjmowałyśmy i była to chwila, a teraz ... no nic czekamy ale na pewno wszystkie was weźmiemy, tylko udzielajcie się
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam się po weekendzie. W sobotę byliśmy na przysiędze, potem z panem podchorążym;-) pojechaliśmy do Pucka, tam była rodzinna impreza, no i zostaliśmy tam do wczoraj. Było super. Misiek szczęśliwy, bo bawił się ze swoim o 3 lata starszym kuzynem, w którego był wpatrzony jak w obrazek. Poza tym oczywiście reszta jego kuzynostwa (starsze kuzynki o kilkanaście lat) rozpieszczały go przez przez cały weekend. Młody w siódmym niebie.
Blondie jak piszesz o wyczynach Maciusia to tak jakbym widziała mojego łobuziaka. Też wszędzie wejdzie, wszystko otworzy, co się da to wyjmie. A mamusia lata i pilnuje, potem sprząta i tak w kółko to samo;-)
Blondie jak piszesz o wyczynach Maciusia to tak jakbym widziała mojego łobuziaka. Też wszędzie wejdzie, wszystko otworzy, co się da to wyjmie. A mamusia lata i pilnuje, potem sprząta i tak w kółko to samo;-)
Witam sie i ja z rana, no może juz nie jest tak rano. pogoda zapowiada sie super. my teraz wychodzimy na spacer tak 11-12 kiedy jest najcieplej i później koło 17, ale to najczesciej juz m. wychodzi z Małą.
Jak wczoraj wracaliśmy od rodziców to Marysia zrobiła po drodze mega wielką i mega śmierdzącą kupę. pierwszy raz jej sie zdarzyło żeby w samochodzie zrobiła. no i musielismy sie zatrzymac i ją przewinąc, no i jeszcze zasiusiała tapicerkę a m. niedawno prał wszystko :-)
Jak wczoraj wracaliśmy od rodziców to Marysia zrobiła po drodze mega wielką i mega śmierdzącą kupę. pierwszy raz jej sie zdarzyło żeby w samochodzie zrobiła. no i musielismy sie zatrzymac i ją przewinąc, no i jeszcze zasiusiała tapicerkę a m. niedawno prał wszystko :-)
reklama
syla29
Fanka BB :)
Hej.
U nas urwanie głowy,mały próbuje raczkowac...hi hi na razie mu nie wychodzi
Pozatym z córą chodzę na różaniec,w maju komunia to juz musowo musimy codziennie.
Dziewczyny a skąd ja będę wiedziała czy mnie wzięłyście na zamknięty czy nie ?
Pozdrawiam
P s wyszły nam górne zębole
U nas urwanie głowy,mały próbuje raczkowac...hi hi na razie mu nie wychodzi
Pozatym z córą chodzę na różaniec,w maju komunia to juz musowo musimy codziennie.
Dziewczyny a skąd ja będę wiedziała czy mnie wzięłyście na zamknięty czy nie ?
Pozdrawiam
P s wyszły nam górne zębole
Podziel się: