reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Witam sie i ja mimo że Nadusia troche daje popalic...;)
przed Wczoraj skonczyła pół roczku:) a w sobote mieliśmy chrzciny...
jak ksiadz polewał nadusie to ona go odpychała:pP
dziasiaj było szczepienie...:]

reklama
Znowu pare dni Mnie tutaj nie bylo.Wiec tak ogolnie napisze zeby nie bylo ze zla ciotka ze Mnie wszystkiego najlepszego dla styczniowych maluszkow(poniewaz nie jestem na biezaco z miesiecznicami naszych styczniakow).
Sto lat dla wszystkich Anulek:)
Gdynianka oby jednak sie sparwdzilo to sto porcent i MIsiek nie odziedziczyl astmy.
Weronika czy Ja dobrze pamietam ze dzisiaj mial byc zabieg?Trzymalam kciuki i myslami bylam caly dzien przy was.Mam nadzieje ze nie pomylilam daty.Daj znak co u Was.

JA juz sie zegam i mowie ze dlugo mnie teraz nie bedzie .W czwartek jedziemy na dlugi urlop do Polski i wracamy dopiero 24 sierpnia a inetrnetu tam brak.Wiec duzo slonca zycze i udanej reszty wakacji.Buziaki.Pa.

Oj, widzę że więcej naszych dzieciaczków ma dziś zły dzień. Ja mam taki bałagan w domu że gdyby ktoś napadł na nasze mieszkanie to musiałby się wycofać sądząc że już wcześniej to zrobił. Prawdziwa masakra. I zamiast iść spać - siedzę nieprzytomna. Zupki na jutro nie ugotowałam mojemu dziecięciu :( Ech, babcia czymś nakarmi. Mam nadzieję że nie będzie to piętka chleba i żur ;)
Ech... kiedy będę sobie mogła pomalować w spokoju :)
Strasznie moja Rysia urosła - muszę wymienić prawie całą "garderobę" bo rozmiar 68 to już historia. A dziadek nazwał moją Rysię pulpetem. że niby gruba
Gosia - miłego wypoczynku w kraju!!!
a może uda ci się gdzieś podłączyć do internetu i się odezwać czasami. W mcdonaldzie też mają neta

Ostatnia edycja:
Witajcie Laseczki :)
Czy któraś może przesłać trochę słońca i ciepełka? :(

Jeszcze mamy prośbę, jeśli któraś z Was ma Facebooka i jeszcze na nas nie glosowała, to pięknie prosimy :) Głosować można tylko jeden jedyny raz, więc zajmie Wam to 5 sekund :) Na górze strony po prawej jest opcja "Połącz z Facebookiem". Kliknij, połącz i zagłosuj na mój wyjazd wakacyjny, będę dozgonnie wdzięczna
blank.gif
:)
Woda, piasek i szum fal, dalej wózkiem w siną dal! | Wakacje z X-lander

witak z ranka
dziś znów czeka mnie dentysta bo wczoraj to byłam nieprzytomna z bolu, dobrze że tak szybko udało mi się umówić na wizytę bo ogolnie babka jest na urlopie i tylko na chwilkę będzie w gabinecie:-) wizyta za dobrą godzinę a ja już się boję, mam nadzieję że ta tym razem znajdzie przyczynę bólu!

Moja mała też mi wczoraj dała popalić do tego stopnia że musiałam poprosić siostrę by przyszła i chwilę się nią zajeła bo mąż oczywiście w pracy (mimo że od pn ma urlop!)
uciekam się szykować

Wczoraj wieczorem pomyślałam sobie: oj jak to dobrze, że Misiek już zdrowy, więc nie mam czym na razie się martwić... I brzydko powiem, dupa...obudziłam się z mega bólem gardła i gorączką, jak nic angina... A tu z dzieckiem trzeba na spacer, obiadek ugotować itd... No nic, HAKUNA MATATA...

Samantaa to Twój mąż to tak jak mój. Urlop ma od poniedziałku ale codziennie siedzi w pracy po ok. 5 godzin bo urlop nie obejmuje dodatkowego zlecenia nad którym pracują i które trzeba zrobić do 2-go sierpnia. A ja sama z dzieckiem... :(

To po co on brał urlop? nie lepiej było juz po 2 sierpnia. Przeciez tak to nie dosc ze nie odpocznie to jeszcze straci urlop. Moim zdaniem bez sensu.

reklama
Sama do nie dawna tak miałam, szłam na urlop a i tak połowę czasu musiałam spędzać w pracy...w szczególności jak ministerstwo kierowało do nas durne pisma na które trzeba było odpowiadać, robić milion nikomu niepotrzebnych statystyk i musiałam to robić osobiście...beznadzieja.
Współczuję takiego urlopu

Do góry