reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ariska - ano.

My w gondoli jeździliśmy do końca 3 miesiąca, a potem spacerowka, z tym że ja mam na płasko możliwośc rozłożenia, a Maciek teraz to chociaz nadal ma na płasko to i tak się dzwiga i siedzi na spacerze nawet kiedyś zasnał w wózku na poreczy:p

U nas już 6 dzień pada... wczoraj rano nie padało to chociaż do koscioła poszlismy a tylko wrócilismy lunęło :(

Hej ;-)

Joasiab ... nawiązując do zdjęcia to takie pączuszki są bardzo słodziutkie ja osobiście uwielbiam takie bąble ;-):tak: a Blanka wcale nie jest jakimś wielkoludem bo waży raptem 8070g po prostu nie jest długaśna ;-) ale w porównaniu do tego jakim Okruszkiem była po urodzeniu (urodzeniowa 2.910g a 2.600 przy wyjściu do domku) i że jest wcześniakiem to wszyscy się z tego śmieją razem z pediatrą naszą :tak::-D:-D
Batonik myślałam, że Blanka wiecej wazy patrząc na te fałdeczki. Alusia jak miała skończone 6 miesięcy to ważyła 8510g i mierzyła 71cm (ale urodziła się 4520g i 61cm) ale nie ma takich pucunków jak Blania

Obejrzałam dzisiaj zdjęcia naszych maluszków (chyba już ze setny raz;-) ) i muszę stwierdzić,że wyjątkowo nam się udały, wszystkie śliczne.

A nie wiecie co z Claudią4you? Chyba usunęła konto...coś się stało?

Niestety u nas brzydkiej pogody ciąg dalszy...a od dzisiaj możemy już po chorobie wychodzić na spacerki...tylko jakoś pogoda nie chce być po naszej stronie:-(

Witajcie :)

Ja ide do lekarza z tym ukąszeniem osy, bo mi ropa sie robi i takie duży czerwony placek w koło :(

Gdynianka Claudia usunęła konto. Stwierdziła, że się jej czepiamy i awantury z jej powodu i odeszła :( A szkoda :(

Hej
A więc najlepszego dla wszystkich dziewczyn z imieniem Anna:)
Gdynianka - Claudia odeszła z powodów o których napisała joasiab, ale kiedyś pisałam z nią na gadu-gadu i dobrze wszystko u nich. Szkoda, ale usunęła nim zdążyłyśmy zareagować a bynajmniej ja, bo jakoś 2 dni nie było mnie na forum wracam a jej już nie ma:(

Wreszcie nie pada!!!

reklama
No szkoda, że Claudia tak emocjonalnie zareagowała... Blondi jeśli będziesz z nią jeszcze rozmawiać na gg to serdecznie pozdrów. Z góry dziękuję

Nulini na fb mogłam tylko raz zagłosować...dziś próbowałam ponownie i d... blada.

Wszystkiego najlepszego dla Ann:-)

Do góry