reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
ariska - ano.

My w gondoli jeździliśmy do końca 3 miesiąca, a potem spacerowka, z tym że ja mam na płasko możliwośc rozłożenia, a Maciek teraz to chociaz nadal ma na płasko to i tak się dzwiga i siedzi na spacerze nawet kiedyś zasnał w wózku na poreczy:p

U nas już 6 dzień pada... wczoraj rano nie padało to chociaż do koscioła poszlismy a tylko wrócilismy lunęło :(

Hej ;-)

Joasiab ... nawiązując do zdjęcia to takie pączuszki są bardzo słodziutkie ja osobiście uwielbiam takie bąble ;-):tak: a Blanka wcale nie jest jakimś wielkoludem bo waży raptem 8070g po prostu nie jest długaśna ;-) ale w porównaniu do tego jakim Okruszkiem była po urodzeniu (urodzeniowa 2.910g a 2.600 przy wyjściu do domku) i że jest wcześniakiem to wszyscy się z tego śmieją razem z pediatrą naszą :tak::-D:-D
Batonik myślałam, że Blanka wiecej wazy patrząc na te fałdeczki. Alusia jak miała skończone 6 miesięcy to ważyła 8510g i mierzyła 71cm (ale urodziła się 4520g i 61cm) ale nie ma takich pucunków jak Blania

Obejrzałam dzisiaj zdjęcia naszych maluszków (chyba już ze setny raz;-) ) i muszę stwierdzić,że wyjątkowo nam się udały, wszystkie śliczne.

A nie wiecie co z Claudią4you? Chyba usunęła konto...coś się stało?

Niestety u nas brzydkiej pogody ciąg dalszy...a od dzisiaj możemy już po chorobie wychodzić na spacerki...tylko jakoś pogoda nie chce być po naszej stronie:-(

Witajcie :)

Ja ide do lekarza z tym ukąszeniem osy, bo mi ropa sie robi i takie duży czerwony placek w koło :(

Gdynianka Claudia usunęła konto. Stwierdziła, że się jej czepiamy i awantury z jej powodu i odeszła :( A szkoda :(

Hej
A więc najlepszego dla wszystkich dziewczyn z imieniem Anna:)
Gdynianka - Claudia odeszła z powodów o których napisała joasiab, ale kiedyś pisałam z nią na gadu-gadu i dobrze wszystko u nich. Szkoda, ale usunęła nim zdążyłyśmy zareagować a bynajmniej ja, bo jakoś 2 dni nie było mnie na forum wracam a jej już nie ma:(

Wreszcie nie pada!!!

reklama
No szkoda, że Claudia tak emocjonalnie zareagowała... Blondi jeśli będziesz z nią jeszcze rozmawiać na gg to serdecznie pozdrów. Z góry dziękuję

Nulini na fb mogłam tylko raz zagłosować...dziś próbowałam ponownie i d... blada.

Wszystkiego najlepszego dla Ann:-)

Do góry