reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
My tez dziś na szczepienie idziemy :/ Ostatnio Klarcia była bardzo dzielna, więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Później wyjeżdżamy na weeken do teściów w góry. Całe szczęście mają neta, to będę do Was zaglądać.

Powodzenia na szczepieniach.
Joasia i Claudia głosy jak co dzień oddane.
Dziś zauważyłam, że dla mojego syna nieważne są wszystkie zabawki kiedy w pobliżu jest nasz pies. Mały śmieje się tak głośno, że momentami zapowietrza się. No a największą radochę ma wówczas, gdy może po dotykać Fuksa...na szczęście pies ma do małego cierpliwość i pozwala mu na wszystko, a zatem ciąga go za uszy, ogon, naciąga dolną wargę itd... oczywiście to wszystko pod moim nadzorem, ale i tak podziwiam psa za cierpliwość.

o dziewczynki powodzenia na szczepieniach, aby się nic po szczepionkach nie działo

gdynianka co tam zabawki skoro piesek to żywa zabawka :-D

nasz jak się śmieje głośno to potem ZAWSZE ma czkawkę
i po zabawie bo jak już czka to potem się wścieka i płacze:sorry2:
dzięki za głosy

Joasiab idziemy łeb w łeb, może na misia się załapiemy co?:-D

reklama
Do góry