reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
My tez dziś na szczepienie idziemy :/ Ostatnio Klarcia była bardzo dzielna, więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Później wyjeżdżamy na weeken do teściów w góry. Całe szczęście mają neta, to będę do Was zaglądać.

Powodzenia na szczepieniach.
Joasia i Claudia głosy jak co dzień oddane.
Dziś zauważyłam, że dla mojego syna nieważne są wszystkie zabawki kiedy w pobliżu jest nasz pies. Mały śmieje się tak głośno, że momentami zapowietrza się. No a największą radochę ma wówczas, gdy może po dotykać Fuksa...na szczęście pies ma do małego cierpliwość i pozwala mu na wszystko, a zatem ciąga go za uszy, ogon, naciąga dolną wargę itd... oczywiście to wszystko pod moim nadzorem, ale i tak podziwiam psa za cierpliwość.

o dziewczynki powodzenia na szczepieniach, aby się nic po szczepionkach nie działo

gdynianka co tam zabawki skoro piesek to żywa zabawka :-D

nasz jak się śmieje głośno to potem ZAWSZE ma czkawkę
i po zabawie bo jak już czka to potem się wścieka i płacze:sorry2:
dzięki za głosy

Joasiab idziemy łeb w łeb, może na misia się załapiemy co?:-D

reklama
Do góry