reklama
C
claudia4you
Gość
Witam z rana. Dziś szczepienie więc nie myślę o niczym innym i już mam stresa jak pomyślę o tym krzyku. I na dodatek okres mam i do bani się czuję.
Ja również proszę o głosy Mama Miesiąca Carriwell na Facebooku | Facebook
Wszystkie konkursy już zaliczyłam z rana :-)
Ja również proszę o głosy Mama Miesiąca Carriwell na Facebooku | Facebook
Wszystkie konkursy już zaliczyłam z rana :-)
My tez dziś na szczepienie idziemy :/ Ostatnio Klarcia była bardzo dzielna, więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Później wyjeżdżamy na weeken do teściów w góry. Całe szczęście mają neta, to będę do Was zaglądać.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Powodzenia na szczepieniach.
Joasia i Claudia głosy jak co dzień oddane.
Dziś zauważyłam, że dla mojego syna nieważne są wszystkie zabawki kiedy w pobliżu jest nasz pies. Mały śmieje się tak głośno, że momentami zapowietrza się. No a największą radochę ma wówczas, gdy może po dotykać Fuksa...na szczęście pies ma do małego cierpliwość i pozwala mu na wszystko, a zatem ciąga go za uszy, ogon, naciąga dolną wargę itd... oczywiście to wszystko pod moim nadzorem, ale i tak podziwiam psa za cierpliwość.
Joasia i Claudia głosy jak co dzień oddane.
Dziś zauważyłam, że dla mojego syna nieważne są wszystkie zabawki kiedy w pobliżu jest nasz pies. Mały śmieje się tak głośno, że momentami zapowietrza się. No a największą radochę ma wówczas, gdy może po dotykać Fuksa...na szczęście pies ma do małego cierpliwość i pozwala mu na wszystko, a zatem ciąga go za uszy, ogon, naciąga dolną wargę itd... oczywiście to wszystko pod moim nadzorem, ale i tak podziwiam psa za cierpliwość.
C
claudia4you
Gość
o dziewczynki powodzenia na szczepieniach, aby się nic po szczepionkach nie działo
gdynianka co tam zabawki skoro piesek to żywa zabawka
nasz jak się śmieje głośno to potem ZAWSZE ma czkawkę
i po zabawie bo jak już czka to potem się wścieka i płacze
dzięki za głosy
Joasiab idziemy łeb w łeb, może na misia się załapiemy co?
gdynianka co tam zabawki skoro piesek to żywa zabawka
nasz jak się śmieje głośno to potem ZAWSZE ma czkawkę
i po zabawie bo jak już czka to potem się wścieka i płacze
dzięki za głosy
Joasiab idziemy łeb w łeb, może na misia się załapiemy co?
C
claudia4you
Gość
dzięki aniwar
mój mały śpi,a ja sprzątam dalej
koło 15 na spacer chcę iść
mój mały śpi,a ja sprzątam dalej
koło 15 na spacer chcę iść
reklama
Podziel się: