reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witamy po weekendzie:-) co do basenu to myśmy zaczęli chodzić jak Miki miał 3,5 miesiąca. Wodę w basenie bardzo lubi, ale już morze go przeraża;-)
chciałam się pochwalić, że od soboty nie podaję małemu gotowych posiłków w słoiczku, ale sama mu gotuję i Misiek wcina z wielkim apetytem:-) produkty dostarcza mi teściu z działki, a resztę dokupuję w odkrytym przeze mnie sklepie z ekologiczną żywnością
chciałam się pochwalić, że od soboty nie podaję małemu gotowych posiłków w słoiczku, ale sama mu gotuję i Misiek wcina z wielkim apetytem:-) produkty dostarcza mi teściu z działki, a resztę dokupuję w odkrytym przeze mnie sklepie z ekologiczną żywnością
my też byliśmy na basenie jak mała miała 3,5 miesiąca
byliśmy dziś na kontroli z naczyniakiem, który zośka ma na paluszku i dowiedzieliśmy się tylko tyle że za kilka miesięcy znów mamy przyjść, cała wizyta trwała może 3-4 minuty a czekaliśmy chyba 1,5 h i tak zleciało dopołudnie, teraz mała śpi, my już po obiedzie i zastanawiam się czy iść na spacer ale na zewnarz jest strasznie, wieje i co chwilę pada
Ariska - teraz przed obroną pewnie nie narzekasz na brak zajęć, ja się cieszę że mam już to wszystko za sobą bo nie wiem jak miałabym to pogodzić, jestem pełna podziwu dla Ciebie kochana
byliśmy dziś na kontroli z naczyniakiem, który zośka ma na paluszku i dowiedzieliśmy się tylko tyle że za kilka miesięcy znów mamy przyjść, cała wizyta trwała może 3-4 minuty a czekaliśmy chyba 1,5 h i tak zleciało dopołudnie, teraz mała śpi, my już po obiedzie i zastanawiam się czy iść na spacer ale na zewnarz jest strasznie, wieje i co chwilę pada
Ariska - teraz przed obroną pewnie nie narzekasz na brak zajęć, ja się cieszę że mam już to wszystko za sobą bo nie wiem jak miałabym to pogodzić, jestem pełna podziwu dla Ciebie kochana
ariska
Fanka BB :)
jakoś daje rade chciałam dziecko po obronie ale Michasia chciała inaczej i powiem ci nawet dobrze bo mam większą motywacje
Samantaa a u jakiego lekarza byliście? Dominik tez ma naczyniaczki ale na pośladkach i to wcale nie takie malutkie. Musze chyba przypomnieć o nich naszemu pediatrze. Ostatnio byłam na badaniach kontrolnych u pediatry w Lux Medzie z tego programu "Kocham, badam, chronię" i ona mówiła, że powinno się to skontrolować u chirurga albo nawet chirurga onkologa.
jumabe na początku byliśmy u pediatry, tam mała dostała jakąś maść ale nic nie pomogła i później dała skierowanie do chirurga dziecięcego, ten popatrzał, pościskał i stwierdził że powinien się sam wchłonąć ale jak narazie nic się z tym nie dzieje, tzn się nie powiększa więc czekamy wg dzisiejszych zalecen do jesieni i ponownie na kontrolę
Claudia zagłosowałam
Ja tez prosze o głos http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/tak-sie-smieje-w-wiosenne-dni/zobacz/?item=116
Ja tez prosze o głos http://www.bebiko.com.pl/home/konkurs/tak-sie-smieje-w-wiosenne-dni/zobacz/?item=116
reklama
Podziel się: