reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

My zaczęliśmy jak Klarusia miała 3 i pół miesiąca. Też uważam, że im wcześniej tym lepiej. Nie ma się czego bać :) My oboje z mężem uwielbiamy pływać i chcemy, żeby Klarcia też nie bała się wody.

reklama
Witamy po weekendzie:-) co do basenu to myśmy zaczęli chodzić jak Miki miał 3,5 miesiąca. Wodę w basenie bardzo lubi, ale już morze go przeraża;-)
chciałam się pochwalić, że od soboty nie podaję małemu gotowych posiłków w słoiczku, ale sama mu gotuję i Misiek wcina z wielkim apetytem:-) produkty dostarcza mi teściu z działki, a resztę dokupuję w odkrytym przeze mnie sklepie z ekologiczną żywnością

my też byliśmy na basenie jak mała miała 3,5 miesiąca
byliśmy dziś na kontroli z naczyniakiem, który zośka ma na paluszku i dowiedzieliśmy się tylko tyle że za kilka miesięcy znów mamy przyjść, cała wizyta trwała może 3-4 minuty a czekaliśmy chyba 1,5 h i tak zleciało dopołudnie, teraz mała śpi, my już po obiedzie i zastanawiam się czy iść na spacer ale na zewnarz jest strasznie, wieje i co chwilę pada

Ariska - teraz przed obroną pewnie nie narzekasz na brak zajęć, ja się cieszę że mam już to wszystko za sobą bo nie wiem jak miałabym to pogodzić, jestem pełna podziwu dla Ciebie kochana

Samantaa a u jakiego lekarza byliście? Dominik tez ma naczyniaczki ale na pośladkach i to wcale nie takie malutkie. Musze chyba przypomnieć o nich naszemu pediatrze. Ostatnio byłam na badaniach kontrolnych u pediatry w Lux Medzie z tego programu "Kocham, badam, chronię" i ona mówiła, że powinno się to skontrolować u chirurga albo nawet chirurga onkologa.

jumabe na początku byliśmy u pediatry, tam mała dostała jakąś maść ale nic nie pomogła i później dała skierowanie do chirurga dziecięcego, ten popatrzał, pościskał i stwierdził że powinien się sam wchłonąć ale jak narazie nic się z tym nie dzieje, tzn się nie powiększa więc czekamy wg dzisiejszych zalecen do jesieni i ponownie na kontrolę

Szkoda, że do wczoraj mozna było te zdjęcia usmiechniętych dzieci dodawać, bo chętnie bym Alę tęz wstawiła do konkursu :)
Joasiab i Claudia zagłosowane

reklama
Ja dziś tylko z życzeniami :)
Carri, Żabka - moc buziaczków dla Madzi i Antosia! Niech rosną zdrowo ku chwale ojczyzny i ku uciesze mam :D

Do góry