reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
claudia i joasia głosy oddałam.
zdjęcie z kapustą po prostu mnie powaliło na kolana, rozczuliło. a jaką ma burzę włosów twój Tomek:-) pozazdrościć, bo mój urodził się z ciemnymi włoskami, potem mu wyszły a teraz odrastają jasne blond i prawie ich nie widać;-)
claudia twój Misiek to już kawał chłopaka, a przypomniało mi się jak martwiłyśmy się wszystkie o jego zdrowie, a mówiłam,że wszystkie Michały to fajne chłopaki:-)

gdynianka pewno że Michały są fajne
i silne przede wszystkim

mój przechodzi ząbkowanie ....bidulek

samantaa mam nadzieję że na następnej kontroli będzie wszystko ok

jumabe biedny Dominik może fakt powinien go obejrzeć lekarz...

głosujemy dziewczyny na Wasze pociechy - przynajmniej ja:-) Ariska - wklej linka to będzie chybs lepiej bo nie trzeba szukać:-)

my dziś na szczepieniu - mała standardowo płakała, żal mi jej strasznie było ale na szczęście teraz kolejne za jakieś 1,5 mca jak skończy 6 miesiąc. Moj mały skarbek waży już 7,5 kg i ma 70 cm, wagowo ok ale wzrostowo wychodzimy poza siatkę :-) Z tym wzrostem by załapała się na ostatni centyl musiałaby być miesiąc starsza:-) oj mój słodziaszek malutki.....!!!

muszę iść jeszcze dzisiaj na pocztę a tak strasznie mi się nie chce...

A teraz i ja na chwilkę wpadam...dosłownie na chwilkę...Padnięta jestem strasznie...
Moje dziecko od 5 dni budzi się w nocy co 40 minut...a o 4 góra 5 jest już wyspane....Padam na twarz...;(

Koleżanka urodziła 12 czerwca i jej mała przesypia prawie całą noc może raz się obudzi na jedzenie... zazdroszczę jej:))

nie mam zielonego pojęcia czy Nadia już ząbkuje czy o co Kaman..

Claudia i Joasiab zagłosowałam...a co do fryzurki to jest śliczna... chyba cie zgaga nieziemsko w ciąży męczyła:]

my w niedziele znów się wybieramy na Basen:)

Ale ten czas zleciał pamiętam jeszcze jak płakałam jak się pierwsza styczniówka rozpakowała, ze ma juz swoje maleństwo przy sobie a tu już parę maleństw ma pół roku:)

lecę spać...Dobranoc^^:}

reklama
ariska - faktycznie, nie zauważyłam:-) ale za to już dziś zagłosowałam:-)

wpadłam na chwilkę zanim mała się obudzi a widzę że nie ma co czytać :-) idę zrobię szybkie śniadanie i może uda nam się wyjść dziś wcześniej na spacer bo podobno ma być ciepło

Do góry