reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
no, zycze wygranych w tych konkursach - a co mozna wygrac???
my nie konkursujemy bo jakos nie wierze w wygrane.
ale jak ktoras z was cos otrzyma to sie zastanowie:) ;)
moja mama wylatuje w czwartek i mam dola ..chcialabym by zostala dluzej i ma taka mozliwosc ale widze, ze chce wracac i nie rozwaza dluzszego pobytu w PL.
jak co niedziele jestesmy u tesciow a wieczorkiem z majeczka na sypanie kwiatkow a po mszy do mojej mamy.
planow na wakacje nie mamy bo rehabilitacje mamy rozpisane ale moze uda sie cos zweryfikowac i skumulowac te nasze szpitalne wizyty.

Tyle napisałam i jak już miałam wysłać to mąż mi liveboxa wyłączył :( Złośliwiec!!!
W kazdym razie Tycjanowi w środę wyszedł jeden ząbek a w piątek drugi :)
Przeszedł ząbkowanie bezobjawowo, tylko nie jadł cały dzień nim mu się wyrżnęły.
Miłego wieczoru :)

AsiaK - my już wygrałyśmy 3 książeczki w konkursie foto i w konkursie tu na BB wygrałam w święta 2 chomiki zit zu czy jak tos ie pisze i dałam córce kuzynki (konkurs na śmieszną historię świąteczną) i w konkursie na ulubione melodie świąteczne wygrałam księgę z bajkami :)

ja to chyba nigdy nic nie wygrałam, nawet po wypełnieniu ankiety w szpitalu żadne paczki mi nie przychodzą :-D takie to mam szczęscie

u nas pogoda w końcu się poprawia i zaraz jak mała się obudzi ruszamy na spacerek.
co do zębów chyba też zaczyna coś się powoli dziać w dziubku mej kruszynki bo ostatnio zaczęła się inaczej ślinić i wszystko tam pcha. jedyne co mnie martwi to od kilku dni ssie kciuk ale mam nadzieję ze to chwilowe.

kochane a gdzie wybieracie się z dzieciaczkami na wakacje? jak macie jakieś pomysły i sprawdzone miejsca to napiszcie bo ja narazie nie wiem co, gdzie i kiedy a czas ucieka. muszę się na coś zdecydować.

Moja Klacia dziś kończy 5 miesięcy :D

Byliśmy wczoraj na zajęciach z pływania dla niemowląt. Bardzo się zdziwiłam, że aż tyle osób jest tym zainteresowanych. Całkiem fajnie było, bo dowiedzieliśmy się jakie ćwiczenia można wykonywać i co robić w czasie zakrztuszenia. Zamierzamy iść tam jeszcze 5 razy, a później już chyba sami będziemy chodzić, bo to drogo wychodzi.

reklama
my juz po spacerku, dziś dołączyła do nas koleżanka i szybciutko zleciały 2 godzinki. Nuszę pochwalić moje słonko bo dziś dałam jej niekapek i nawet troszkę popiła sobie, fajnie dziubek otwierała. myślę że jak tak dobrze nam szło (obym nie zapeszyła:-)) to darujemy sobie przyzwyczajanie do butli.

ClaudiA - CHCIAŁAM DZIŚ RANO ZAGŁOSOWAĆ NA MICHASIA ALE NIE BYŁO JUŻ JAK :-)
Nulini - coś mi się nie otwiera dokońca ta stronka, - ale udało mi się zagłosować, chociaż nie widziałam na co:-)

Do góry