reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Hej! Piszę sobie z ogródka :D Klarcia śpi w wózeczku, a ja się wyleguję na kocyku. Po szczepieniu u nas ok. Córeczka waży 6650g i ma 70cm. Kolejne szczepienie mamy jak skończy 6 miesięcy. Przed nim mamy zrobić morfologię :/ Podobno nasza pani doktor robi wszystkim dzieciom jak mają pół roczku. Martwię się jak Klarusia zniesie pobieranie krwi, ale przynajmniej będę miała pewność, że jest zdrowa...

cześć :)
cos tu pusto! chyba wszyscy wybyli na długi weekend:) milych spacerow życzę:)

ja też chce na was głosować..ale czy muszę mieć koniecznie facebooka?

claudia- jak zakonczyl się konkuras na kołysankę bo dość wysoko byłaś:)

catelin my już jesteśmy po morfologii robiliśmy badania 2 tygodnie temu, nasz pediatra też każe robić wszystkim dzieciom. Przed pobieraniem krwi małemu miałam większy stres od niego. Ale pielęgniarki były bardzo fajne, jedna nakłuła mu paluszek i po kropelce zbierała krew a dwie pozostałe go zagadywały i zabawiały jakąś grającą zabawką. Także mały się nawet nie rozpłakał.

reklama
Do góry