reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

kacha wawa NIE PRZEGINAJ KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!

Jak Ty tak możesz !!!!!! Nawet niewiesz jak sie mylisz!!!!!!!!!!!!!!!!! POJECIA NIE MASZ!!!!!!!!!!!!!!KOMPLETNIE NIC-ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A tak na marginesie Blondi i Karolcia to jedna i ta sama osoba :-) Wystarczy wnikliwie poczytać posty. Czy jest tu nas styczniówkach ktoś kto jest sobą? ;-)

molala ja się nie kłuce ja bronie Natalii i jej Męża bo nawet się nie spodziewałam, że tacy ludzie tutaj mogą być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Kochane stycznioweczki :)))

podczytuje was czasem i mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko temu ;) szukam pomyslow na rzeczy dla maluszka i siebie oraz na imiona i z tego wzgledu zagladam na rozne fora, nie ukrywam ze powod byl jeszcze jeden i ciekawa bylam jak sytuacja sie rozwinie no i dzis moje przeczucia sie spelnily ;D jaaa nawet wirtualnie mozna miec tzw NOSA ;) trzymajcie sie dziewczynki i nie dajcie sie zwariowac ;))

A tak na marginesie Blondi i Karolcia to jedna i ta sama osoba :-) Wystarczy wnikliwie poczytać posty. Czy jest tu nas styczniówkach ktoś kto jest sobą? ;-)

ja jestem.....(zarcik)

a powaznie to....

Nie ma o co sie klocic....

ja klamie to sie okaze a jak nie to bedziemy mieli na watku trojaczki...:)

i wcale nie mowie czy Blondi Klamie czy nie

Kochane stycznioweczki :)))

podczytuje was czasem i mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko temu ;) szukam pomyslow na rzeczy dla maluszka i siebie oraz na imiona i z tego wzgledu zagladam na rozne fora, nie ukrywam ze powod byl jeszcze jeden i ciekawa bylam jak sytuacja sie rozwinie no i dzis moje przeczucia sie spelnily ;D jaaa nawet wirtualnie mozna miec tzw NOSA ;) trzymajcie sie dziewczynki i nie dajcie sie zwariowac ;))

nic nie mam przeciwko....:)

a imie juz jakies masz typy...bo ja mam mase jak widzisz na watku o imionach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To cud kolejny. Tak jak to, ze raz Karolcia ma syna i corke, a raz ma dwie dziewczynki. Roznica wieku tez sie zmienia.

A maz jaki oblatany w bb. Nawet awatar potrafi zmienic. Trzeba cos nowego wygooglowac.

fifi trixibell no poprostu wiem!!! Niewiem czemu pytasz co szukacie dowodów, ze to najzwyczajniej maż Natalii napisał czy co? Bo nie rozumiem!!!!

Dziewczyny w najbardziej wyrachowany sposób zrobiły sobie jaja z normalnych ludzi którzy nie dosc, że przechodza ciężkie chwile to jeszcze takie dziewuchy się zjawiaja i takie cyrki robią!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fifi o to samo miałam zapytać, ale moje wyimaginowane młodsze dziecko się rozdarło i musiałam szybko posta kończyć:-)

reklama
Nie nosz kur**** ja narazie stad wychodze bo normalnie szlak mnie zaraz trafi!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::no::angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::angry::angry::angry::angry:

Normalnie matoły!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻAL, ŻAL I JESZCZE RAZ ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry