reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Wczoraj u nas padało, mój M był w pracy a Miki i ja przespaliśmy cały dzień;-) Wyspałam się pierwszy raz od porodu, a raczej od 6 miesiąca ciąży, bo ostatni trymestr miałam problem z snem. Budziliśmy się tylko na przewijanie, karmienie i krótkie zabawy.
A dzisiaj wyjrzało słońce, tylko wieje wiatr.
Miłej niedzieli dla wszystkich:-)

reklama
ferulka zagłosowałam

nie często tu zaglądam...
niestety nie mam tyle czasu :-(
a czasem sobie zapominam ...

Misiek mój jest super..
prawie cały czas się śmieje
i pozdrowienia dla ciotek :-)

My dziś znów na basenie byliśmy. Za tydzień idziemy na naukę pływania, bo mój m. twierdzi, że Klarcia jak będzie umiała nurkować, to szybciej się nauczy pływać, a ja sama boję się ją zanurzyć. Póki co, to się tylko pluska. Dziś dodatkowo miała zabawki, to je "jadła". Najbardziej smakował jej czepek. Jest już oswojona z wodą i się nie denerwuje jak ktoś jej chlapnie na buzię.
Z nowości kulinarnych, to dostała dziś arbuza i bardzo jej smakował :)

my pierwszy raz na basenie byliśmy ponad miesiąc temu i jakoś od tego czasu nie ma kiedy iść ponownie bo albo ja byłam przyziębiona albo maż, później pogoda niepasowała i nie chciałam ryzykować zawianie,ostatnio Zośka miała katar moze w tym tygodniu w końcu się wybierzemy bo zaraz zakacje i obawiam się zę zamkną nam basen, muszę pamiętać by zapytać jak działa w wakacje

reklama
ja byłam na basenie jak mała miała skończone 4mce. Można chodzić na basen po skończonych 3 miesiącach i lepiej oswajać dziecko od maleńkiego bo takie dzieci pamiętają jeszcze życie płodowe. A jak będzie siadać to kilka miesięcy jeszcze byś musiała czekać a mi się wydaje że nie potrzebnie i mogłabyś teraz spokojnie iść

Do góry