reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Wczoraj u nas padało, mój M był w pracy a Miki i ja przespaliśmy cały dzień;-) Wyspałam się pierwszy raz od porodu, a raczej od 6 miesiąca ciąży, bo ostatni trymestr miałam problem z snem. Budziliśmy się tylko na przewijanie, karmienie i krótkie zabawy.
A dzisiaj wyjrzało słońce, tylko wieje wiatr.
Miłej niedzieli dla wszystkich:-)

reklama
ferulka zagłosowałam

nie często tu zaglądam...
niestety nie mam tyle czasu :-(
a czasem sobie zapominam ...

Misiek mój jest super..
prawie cały czas się śmieje
i pozdrowienia dla ciotek :-)

My dziś znów na basenie byliśmy. Za tydzień idziemy na naukę pływania, bo mój m. twierdzi, że Klarcia jak będzie umiała nurkować, to szybciej się nauczy pływać, a ja sama boję się ją zanurzyć. Póki co, to się tylko pluska. Dziś dodatkowo miała zabawki, to je "jadła". Najbardziej smakował jej czepek. Jest już oswojona z wodą i się nie denerwuje jak ktoś jej chlapnie na buzię.
Z nowości kulinarnych, to dostała dziś arbuza i bardzo jej smakował :)

my pierwszy raz na basenie byliśmy ponad miesiąc temu i jakoś od tego czasu nie ma kiedy iść ponownie bo albo ja byłam przyziębiona albo maż, później pogoda niepasowała i nie chciałam ryzykować zawianie,ostatnio Zośka miała katar moze w tym tygodniu w końcu się wybierzemy bo zaraz zakacje i obawiam się zę zamkną nam basen, muszę pamiętać by zapytać jak działa w wakacje

reklama
ja byłam na basenie jak mała miała skończone 4mce. Można chodzić na basen po skończonych 3 miesiącach i lepiej oswajać dziecko od maleńkiego bo takie dzieci pamiętają jeszcze życie płodowe. A jak będzie siadać to kilka miesięcy jeszcze byś musiała czekać a mi się wydaje że nie potrzebnie i mogłabyś teraz spokojnie iść

Do góry