reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej panienki czy któraś z was już wozi maluszka w spacerówce?

Ja mam wózek trzyfunkcyjny i ostatnio przerzuciłam Maję do spacerówki. W gondoli miała już mało miejsca. Ale na razie córcia jeździ na płasko a jak nie śpi to czasem lekko jej podniosę oparcie i jest w pozycji półleżącej.
Córcia jeszcze nie siedzi, więc do pełnego siadu jej nie ustawiam oparcia.

Mała też mi sprężynuje i jest z tego uchachana.

reklama
Ja jeszcze nie zamieniłam - bo to moje dziecko się turla po całym wózku, a że jeszcze nie siedzi to się boję że ona się w tej spacerówce wścieknie jak ją zapnę pasami. Na razie to częściej wychodzimy na spacer w chuście

witajcie,
my już z Mają na nogach od 5;)
damqell- ja też jak wychodzę na spacer to w chuście. W wózku to Maja krzyczy jakby ją ze skóry obdzierali;)

Hej!!:-D

my już wozimy się w spacerówce, bo w gondoli to się już Kamilkowi nie podobało, a mamy tak że jest na płasko, albo troszkę podnosimy, jak nie śpi tj monika77

Kamilek zalicza drugą drzemkę, więc lecę sprzątać a dokładnie cd mycia okien:-(

my też się wozimy w spacerówce;) Wojtek zadowolony, bo wszystko widzi. w dzień to mi już spi 2 razy po godzinie, wiec dobre czasy sie skończyły....jeszcze wam powiem, że stała sie rzecz niezwykła. byliśmy na wyjeździe i w drodze powrotnej wpadliśmy na obiad. ja z braku laku zamówiłam mocno doprawione czosnkiem nalesniki ze szpinakiem. Byłam przekonana, że zgodnie z obiegowa opinia moge zapomnieć o przystawieniu Wojtka do piersi, a tu szok, bo mały nie mógł sie ode mnie odkleić. Jak nigdy;) Widac lubi ostre smaki;) Zauwazyłam tez, ze zupki lepiej wchodzą jak sa podgrzane - broń Boże w temp pokojowej;)

Misiek ma zapalenie gardła i pleśniawki...pani doktor powiedziała, że to częsta przypadłość, bo on wsadza wszystko do buzi a nie wszystko da się wyjałowić...no cóż, muszę mu buźkę smarować taką zawiesiną i podobno w ciągu kilku dni ma mu to zniknąć, a na gardło zapisała tartum verde i syropek.
My wozimy Miśka od prawie dwóch miesięcy w spacerówce przerobionej z głębokiego, a czasami w zwykłej spacerówce. Ważne żeby świat widział, bo inaczej tragedia
Claudia głos oddany

reklama
Do góry