reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
My bylismy u lekarza bo od czwartku ma troche krwi w kupce. Powiedzial, ze pewnie to po antybiotyku ale na wszelki wypadek robimy badanie kupki. Pozwolil rozszerzac diete:-).

u nas dzień dziś strasznie szybko minął, nawet nie wiem kiedy. Od kilku dni walczę z truskawkami :-) tzn robię pierwszy raz kompoty na zimę i sie wkurzam bo co chwilę jakiś słoik zle się zamyka, ale teraz zostanie mi już ostatnia porcja słoików do zagotowania i w końcu będę mogła porządnie wyczyścić kuchnie bo wszędzie jest sok z truskawek i wszystko sie klei

a mała spokojnie leży na kocyku i się rozglada

też się muszę w końcu zabrać za truskawki - bo te moje potwory to tylko truskawkowy dzem jedzą.
to moje dziecko ma po mnie charakter. nic nie robi do końca. jeszcze nie nauczyła się siedzieć - a już stoi, przy każdej okazji siup na nogi. i radocha
kupiłam małej rybkę do kąpieli - idziemy się pobawić

Damqelle mój miki dokładnie jak twoja Marysia kilka tygodni temu odkrył, że nogi służą do stania i sprężynkowania, więc teraz nie ma,że ręce mamę bolą;-) a co do siedzenia, to są dni, że siedzi już prawie samodzielnie, a są też takie, że absolutnie nie ma zamiaru siadać. A ja do niczego go nie zmuszam, na razie niech robi to na co ma ochotę.
Ariska co do tego szpinaku z ziemniaczkami to mój mały również pluł nim na odległość. Za to uwielbia wszystko gdzie bazą jest marchewka, staram mu się urozmaicać dietę, ale prawie zawsze marchewka musi być... w sumie ja przez całą ciążę zajadałam się marchwią, więc może to jest przyczyna, a może to, że jest ona po prostu słodka...
Dzisiaj idziemy do pediatry na 9.00, bo Miki dostał lekkiej chrypki i kaszelek. Mam nadzieję,że to jedynie przeziębienie

reklama
Witam
Ehhh dawno tutaj do Was nie zerkałam i nie pisalam wiec mam nadzieje ze w koncu to sie zmieni, bo tesknie :p I wierze ze to bedzie nie ostatni mój dzisiejszy post

Pozdrawiam cieplutko i waszym pociecha sle całuski

Do góry