reklama
ariska
Fanka BB :)
kuzynki synkowi alergia objawiała się kaszlem i ślimtaniem nosem właśnie. Mały ciągle miał katar i ma stwierdzoną alegrię na mleko i teraz jak zje czekolade to zaraz wygląda jakby był przeziębiony, a z kolei u jego siostry alergia ta objawia się swędzeniem nóg
szarcia
06.2009/01.2011
Gdynianka super, że jakos wszystko pomału się układa.
Ja tak jak Joasienka bede na zasiłku dla bezrobotnych, ale tylko przez pół roku, bo mieszkam w mieście a nie na wśi. Kurcze cięzko będzie znależc jakąs fajna pracę, żeby jeszcze cos zostało, a nie wszystko poszło na opiekunkę.
Ja tak jak Joasienka bede na zasiłku dla bezrobotnych, ale tylko przez pół roku, bo mieszkam w mieście a nie na wśi. Kurcze cięzko będzie znależc jakąs fajna pracę, żeby jeszcze cos zostało, a nie wszystko poszło na opiekunkę.
...
gdynianka, ja też całe życie mam katar, przez gronkowca którego mam w nosie
u nas w przychodni przyjmuje alergolog, mi już robił testy i jest ok...
może zasugeruję to pediatrze
u nas alergii nie ma , ale sprawdzić warto
Sorki, że tak wyrywam część twojej wypowiedzi, ale zainteresował mnie twój gronkowiec w nosie ;-) Czy ty jesteś nosicielem tego paskudztwa? Próbowałaś się jakoś tego pozbyć?
Pytam o to bo ja sama walczę z gronkowcem, którego też mam w nosie i z reguły w oku. Ale w nosie mam nosicielstwo. Niestety moje leczenie nie odnioslo żadnego skutku, a bralam różne rzeczy - autoszczepionkę i przez trzy lata antybiotyki różnej maści i nic. żadnego efektu. Nadal szukam sposobów na to dziadostwo, bo niestety u mnie zrobilo spustoszenie w oku i nadal je robi
Dominika81
Fanka BB :)
monciaa - a jaką masz pracę, że tak długo jesteś poza domem?
czy tak daleko masz żeby dojechać?
monia - niania będzie się opiekowała Bartkiem i Jaskiem w lipcu i sierpniu i wtedy będziemy jej płacili 1500, a od września tylko Bartkiem i wtedy 1100.
od poniedziałku do czwartku po 10 godzin (6:30 - 16:30), a w piątek 3-4 godziny, bo piątki zamierzam pracować w domu i tylko w sumie jest mi trochę potrzebna, żebym mogła dom ogarnąć
jak na ceny warszawskie to super, bo normalnie za mniej niż 2000 nikt nie chce rozmawiać.... ja w sumie mieszkam nie w warszawie tylko bardzo bliskie okolice, ale i tak wczesniej rozmawiałam z 2-ma babkami to za mniej niż 1600 za jedno dziecko nie chciały.
Ewcia - super, że jestes spowrotem. a gdzie się przeprowadziliście? pobudowaliście się? (nie jestem na bieżąco w wątkiem i mi umknęło...)
gdynianka - fajnie, że wszystko się jakoś uklada, i że może dodatrkowa kasa będzie
idę spać, bo jestem wykończona. pieliłam dziś 2 godziny mamie ogródek i padam.
mąż dziś auto kupił i siędzi w nim bez przerwy. chyba będzie w nim spał
czy tak daleko masz żeby dojechać?
monia - niania będzie się opiekowała Bartkiem i Jaskiem w lipcu i sierpniu i wtedy będziemy jej płacili 1500, a od września tylko Bartkiem i wtedy 1100.
od poniedziałku do czwartku po 10 godzin (6:30 - 16:30), a w piątek 3-4 godziny, bo piątki zamierzam pracować w domu i tylko w sumie jest mi trochę potrzebna, żebym mogła dom ogarnąć
jak na ceny warszawskie to super, bo normalnie za mniej niż 2000 nikt nie chce rozmawiać.... ja w sumie mieszkam nie w warszawie tylko bardzo bliskie okolice, ale i tak wczesniej rozmawiałam z 2-ma babkami to za mniej niż 1600 za jedno dziecko nie chciały.
Ewcia - super, że jestes spowrotem. a gdzie się przeprowadziliście? pobudowaliście się? (nie jestem na bieżąco w wątkiem i mi umknęło...)
gdynianka - fajnie, że wszystko się jakoś uklada, i że może dodatrkowa kasa będzie
idę spać, bo jestem wykończona. pieliłam dziś 2 godziny mamie ogródek i padam.
mąż dziś auto kupił i siędzi w nim bez przerwy. chyba będzie w nim spał
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Gdynianka - dziękuję za odpowiedź i cieszę się że wszystko się układa
Ewcia - dobrze że się odezwałaś martwiłyśmy się...
U Nas ok Maciej rośnie szybko, mało płacze, dużo się smieje
Jutro do kościółka rano wiec znikam już spać
Ewcia - dobrze że się odezwałaś martwiłyśmy się...
U Nas ok Maciej rośnie szybko, mało płacze, dużo się smieje
Jutro do kościółka rano wiec znikam już spać
E
Ewcia_822
Gość
Numer mam ten sam ale nie mam doładowanego konta. Mąż był w pracy i potem już zapomniałam od niego do Ciebie odpisać. PrzepraszamEwcia - jak fajnie że się odezwałaś. Martwiłam się bo nie odpowiadasz na SMSa. Zmieniłaś numer?
Wczoraj byliśmy na pikniku rodzinnym organizowanym co roku przez firmę, w której pracuje mąż. Tycjan robił furorę i prawie cały czas spał. Kolega męża, właśnie też Tycjan dzięki któremu nasz syn ma tak na imię już chciał go uczyć szaleć na motorze Chłopak jeździ na crossie i na ścigaczach. Wczoraj dawał popisy jak co roku. Było wspaniale, co roku coraz lepiej wychodzi ta impreza. Mąż miał takie KO że prawie go wnosiłam a rozbierał mi się już na schodach i szwagier zbierał za mną rzeczy a ja z mężem walczyłam żeby mi się nie zwalił z tych schodów bo nie mamy jeszcze poręczy założonych.
Na samą myśl, że wieczorem wracamy do bloku to mi się już nic nie chce ale jeszcze tylko do 21 czerwca i będziemy tu na stałe.
Dominika - my kupiliśmy dom dwurodzinny 4 lata temu z teściami. Dół zamieszkują teściowie a my mamy górę. Mamy osobne wejścia i mieszkania są zupełnie oddzielne. Mój mąż miał stale konflikty z ojcem i daliśmy sobie trochę na wstrzymanie. Kupiliśmy mieszkanie na kredyt i się wyprowadziliśmy. W zeszłym roku mąż zaczął chorować i finansowo podupadaliśmy coraz bardziej no trzeba było jakoś temu zaradzić.
Dziękuję kochane za troskę
Szara ta niedziela dzisiaj a myślałam że się wypuszczę na dłuższy spacer. Ale gondola schowana a w spacerówce może być jej zimno chyba. Wczoraj wypiłam shake z mc donalda i cały czas mnie żołądek coś boli. Oj głupia się skusiłam. Moja mała od rana tak się śmieje że już nie mogę wyrobić z radości.
C
claudia4you
Gość
GWIAZDA, TA MOJA - Kołysanka z miłością
przypominam o konkursie
i o tym aby wpisać e-mail , a potem potwierdzić głos na skrzynce
przypominam o konkursie
i o tym aby wpisać e-mail , a potem potwierdzić głos na skrzynce
reklama
Czesc.Dobrze ze Damqelle troche nas pogonila i zaczelo sie tutaj troche dziac.
Weronika trzymam kciuki za Emilke.
Gdynianka wszystkiego dobrego dla Twojego Misia.On juz ma 6 miesiecy?Szok.I oby sie udalo z tym dorabianem przy opiece tego drugiego malucha pogodzic wszystko.
Ktoras z WAs pytala o kubeczki niekapki.Ja planuje dokupic tylko uchwyty i ustniki i przerobic butelki aventu.Tylko ostatnio jak szukalam u nas w sklepie to nie znalazlam.
I uciekam bo maly sie obudzil i placze.
Weronika trzymam kciuki za Emilke.
Gdynianka wszystkiego dobrego dla Twojego Misia.On juz ma 6 miesiecy?Szok.I oby sie udalo z tym dorabianem przy opiece tego drugiego malucha pogodzic wszystko.
Ktoras z WAs pytala o kubeczki niekapki.Ja planuje dokupic tylko uchwyty i ustniki i przerobic butelki aventu.Tylko ostatnio jak szukalam u nas w sklepie to nie znalazlam.
I uciekam bo maly sie obudzil i placze.
Podziel się: