reklama
ariska
Fanka BB :)
na paprocany
C
claudia4you
Gość
Michasia wszystkiego dobrego
C
claudia4you
Gość
oooo
byłam ostatnia i jestem pierwsza :-)
fajowo
byłam ostatnia i jestem pierwsza :-)
fajowo
Czesc.Ale cisza Widac odpusty i pogoda dopisala.BAwcie sie dobrze i milego dnia.A JA nawet pranie dzisiaj puscilam bo musialam i juz obiad gotowy i posprzatane a dopiero 10.Filipek spi wiec pojde pod prysznic i chyba tez wybedziemy na spacer jak maly sie obudzi bo co by tu w domu robic jak wszystko porobione.Nuda jakas straszna dzisiaj.
syla29
Witajcie.
Jakie tutaj pustki,niedziela wlecze się leniwie...
Jeszcze żeby pogoda ładna była ale pochmurno i zimno...
Zrobię kawkę i dalej leniu****emy..
Pa miłej niedzieli :-)
Jakie tutaj pustki,niedziela wlecze się leniwie...
Jeszcze żeby pogoda ładna była ale pochmurno i zimno...
Zrobię kawkę i dalej leniu****emy..
Pa miłej niedzieli :-)
Dzień dobry U nas wreszcie ładniejsza pogoda przynajmniej słoneczko się pokazało. Ostatnio czasu mało bo u nas remonty łazienek więc się do teściów przenieśliśmy na troszkę, w dodatku Mikołaj nam cyrkował z jedzenie były wrzaski, marudzenie nie chciał jeść dopiero na totalnego głoda butle łapał, ale już jest ok Po rehabilitacjach załamka tak się darło dzieciątko, że nic kobietka z nim zrobić nie mogła ale to przez głód właśnie, eh oby szybko się mu te mięśnie wzmocniły bo jak tylko układam go do ćwiczeń to płacz bo już kojarzy pozycję.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków Czas leci strasznie szybko mój Mikuś 4 maja skończył 7 miesięcy! ale zleciało
Życzę Wam miłego popołudnia.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków Czas leci strasznie szybko mój Mikuś 4 maja skończył 7 miesięcy! ale zleciało
Życzę Wam miłego popołudnia.
Malutka...
Witam, u nas też leniwie my po obiadku Domi śpi na balkonie, ale chyba wybierzemy się na pole bo szkoda pogody na siedzenie w domu, w sumie mieliśmy jechać na zakupy ubraniowe, ale jakoś odeszły mi siły miłego dnia
reklama
C
claudia4you
Gość
my już po spacerku sami sobie siedzimy w domku , teraz to fajnie jest
Podziel się: