reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Czesc.Ale cisza :) Widac odpusty i pogoda dopisala.BAwcie sie dobrze i milego dnia.A JA nawet pranie dzisiaj puscilam bo musialam i juz obiad gotowy i posprzatane a dopiero 10.Filipek spi wiec pojde pod prysznic i chyba tez wybedziemy na spacer jak maly sie obudzi bo co by tu w domu robic jak wszystko porobione.Nuda jakas straszna dzisiaj.

Witajcie.

Jakie tutaj pustki,niedziela wlecze się leniwie...
Jeszcze żeby pogoda ładna była ale pochmurno i zimno...
:wściekła/y:

Zrobię kawkę i dalej leniu****emy..

Pa miłej niedzieli :-)

Dzień dobry :) U nas wreszcie ładniejsza pogoda przynajmniej słoneczko się pokazało. Ostatnio czasu mało bo u nas remonty łazienek więc się do teściów przenieśliśmy na troszkę, w dodatku Mikołaj nam cyrkował z jedzenie były wrzaski, marudzenie nie chciał jeść dopiero na totalnego głoda butle łapał, ale już jest ok :) Po rehabilitacjach załamka tak się darło dzieciątko, że nic kobietka z nim zrobić nie mogła ale to przez głód właśnie, eh oby szybko się mu te mięśnie wzmocniły bo jak tylko układam go do ćwiczeń to płacz bo już kojarzy pozycję.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków :) Czas leci strasznie szybko mój Mikuś 4 maja skończył 7 miesięcy! ale zleciało :)
Życzę Wam miłego popołudnia.

Witam, u nas też leniwie my po obiadku Domi śpi na balkonie, ale chyba wybierzemy się na pole bo szkoda pogody na siedzenie w domu, w sumie mieliśmy jechać na zakupy ubraniowe, ale jakoś odeszły mi siły:( miłego dnia

reklama
Do góry