Wymiękam. 1,5 godziny walczyłam z beksą. Łóżeczko, łóżko, moje ręce, suszarka, cyc - wszystko ją gryzło. Ryczała tak że pół klatki ją słyszało ale nic ją nie bolało. W końcu na ręce i po mieszkaniu i zasnęła na rękach. Skok jak w mordę strzelił, dobrze wczoraj wyczułam. Znów kilka dni męki i noszenia na rękach a kręgosłup nawala. Czekam na kuriera ma być o 12 i na dwór. Już mi się nawet sprzątać nie chce tak plecy bolą.
reklama
witam się,
mój Antoś pobił rekord w długości spania bo usnął o 20 a wstał przed 6, tyle że już potem nie było spania, tylko pół godz drzemki, dopiero teraz śpi, ja już chyba wolałam jak wstawał wcześniej, zjadł i spał jeszcze do7-8, ale cóż dobrze mu się śpi ostatnio...
dziś szczepienie oby nie było tak źle jak za pierwszym razem, zapobiegawczo przed dostanie czopka przeciwbólowego i nózki zaraz po posmarujemy Altacetem w żelu...
Kate u nas też bywają takie dni, Antoś płacze i płacze... ale widzę, że już mu się na dole coraz bardziej bieli i to pewnie ząbek
damquelle wszystkiego naj dla Marysi))
mój Antoś pobił rekord w długości spania bo usnął o 20 a wstał przed 6, tyle że już potem nie było spania, tylko pół godz drzemki, dopiero teraz śpi, ja już chyba wolałam jak wstawał wcześniej, zjadł i spał jeszcze do7-8, ale cóż dobrze mu się śpi ostatnio...
dziś szczepienie oby nie było tak źle jak za pierwszym razem, zapobiegawczo przed dostanie czopka przeciwbólowego i nózki zaraz po posmarujemy Altacetem w żelu...
Kate u nas też bywają takie dni, Antoś płacze i płacze... ale widzę, że już mu się na dole coraz bardziej bieli i to pewnie ząbek
damquelle wszystkiego naj dla Marysi))
Czesc dziewczyny.JA mam takie puzle i sobie bardzo chwale Piotr uwielbial sie nimi bawic i sa do tej pory.Tzn,dokupie jeszcze cyferki teraz to beda mieli dwa komplety razem z Filipkiem.Piotr nie powiem pogryzl mi ze dwa ale mysle ze dzieci male tak maja ze wszystkiego chca sprobowac ale nie ugryzl zadnego tylko maja zeby odcisniete.
Joasiab Ja juz nie prasuje na biezaco tylko robie jak dla starszych chlopakow chowam a jak wychodze to w tym co idziemy to te rzeczy prasuje tylko dla mnie tak wygodniej.ZAwsze tak robilam wiec prasuje dla siebie i dla PIotrusia i Filipka przed wyjsciem bo maz sam dla siebie prasuje.I przynajmniej pranie mi nie lezy i nie czeka tylko zaraz po zdjeciu z suszarki skladam i do szafek i tam mam ladnie poukladane wiec nie mam balaganu.A jak prasowalam na poczatku dla Filipka to wkurzalo mnie ze jak nie mialam czasu na prasowanie to mi kupa prania lezala.
Claudia ciesze sie ze po wizytachh wszystko ok u Towjego MIchasia oby tak dalej
JA do odbicia daje zawsze bo i tak mi ulewa troszke teraz czasami tylko po nowym mleku ale kiedys jak zapomnialam go odbic a byl jeszcze malutki(jakby teraz byl juz duzy zaraz po urodzeniu to mi chlusnal mlekiem i od tamtej pory go odbekuje.Tylko Filip nie robi problemu ze spaniem.JA go w nocy karmie najpierw odbije i przewine i odloze do lozeczka gasze swiatlo wlacze melodyjke w karuzeli i on zaraz spi.
U NAs dzisiaj powtorka z wielkanocy czyli zurek na obiad bo biala mi zostala w zamrazalniku.A poza tym wreszcie cieplutko znowu a juz sie nie moglam doczekac bo kupilam Filipkowi nowe ogrodniczki z krotkimi nogawkami i dzisiaj je zalozymy
MIlego dnia wszystkim.
Joasiab Ja juz nie prasuje na biezaco tylko robie jak dla starszych chlopakow chowam a jak wychodze to w tym co idziemy to te rzeczy prasuje tylko dla mnie tak wygodniej.ZAwsze tak robilam wiec prasuje dla siebie i dla PIotrusia i Filipka przed wyjsciem bo maz sam dla siebie prasuje.I przynajmniej pranie mi nie lezy i nie czeka tylko zaraz po zdjeciu z suszarki skladam i do szafek i tam mam ladnie poukladane wiec nie mam balaganu.A jak prasowalam na poczatku dla Filipka to wkurzalo mnie ze jak nie mialam czasu na prasowanie to mi kupa prania lezala.
Claudia ciesze sie ze po wizytachh wszystko ok u Towjego MIchasia oby tak dalej
JA do odbicia daje zawsze bo i tak mi ulewa troszke teraz czasami tylko po nowym mleku ale kiedys jak zapomnialam go odbic a byl jeszcze malutki(jakby teraz byl juz duzy zaraz po urodzeniu to mi chlusnal mlekiem i od tamtej pory go odbekuje.Tylko Filip nie robi problemu ze spaniem.JA go w nocy karmie najpierw odbije i przewine i odloze do lozeczka gasze swiatlo wlacze melodyjke w karuzeli i on zaraz spi.
U NAs dzisiaj powtorka z wielkanocy czyli zurek na obiad bo biala mi zostala w zamrazalniku.A poza tym wreszcie cieplutko znowu a juz sie nie moglam doczekac bo kupilam Filipkowi nowe ogrodniczki z krotkimi nogawkami i dzisiaj je zalozymy
MIlego dnia wszystkim.
Ostatnia edycja:
Malutka...
Fanka BB :)
Kate- to ja mam dziś tak samo, już wysiadam, powodzenia!
teraz dopiero po wielkiej histerii usnęła nic jej nie pasuje, leżeć nie, na rękach nie , w wózku nie, w łóżeczku nie już nei miałąm pomysłu.
nie wiem czy ją coś boli czy co jest grane
teraz dopiero po wielkiej histerii usnęła nic jej nie pasuje, leżeć nie, na rękach nie , w wózku nie, w łóżeczku nie już nei miałąm pomysłu.
nie wiem czy ją coś boli czy co jest grane
Malutka może skok??
my już po szczepieniu, Antoś się spłakał bidulek ale narazie w domu jest ok...
7 kg waży mój pulpecik
mam najnowszą tabelę żywienia dziecka, zrobie zdjęcia i wkleję na odpowiedni wątek może coś będzie widać...
my już po szczepieniu, Antoś się spłakał bidulek ale narazie w domu jest ok...
7 kg waży mój pulpecik
mam najnowszą tabelę żywienia dziecka, zrobie zdjęcia i wkleję na odpowiedni wątek może coś będzie widać...
Malutka...
Martus- też o tym myslałam, pasowałoby, koniecznie wklej tabele
a co do odbicia to też zawsze biorę, bo jak nie odbije to potem uleje
a co do odbicia to też zawsze biorę, bo jak nie odbije to potem uleje
Ostatnia edycja:
ariska
na afty myśle że można brać to co dzieci mogą brać tak mi się wydaje więc pewnie aphtin, nystacyna.
C
claudia4you
Gość
jestem ale idę sprzątać
reklama
Malutka...
uffff.... jestem dziś umordowana humorami Dominiki, już nie wiem co jej jest, może rzeczywiście skok.
jak narazie leży w łóżeczku i chyba zasypia(mam nadzieje)
idę coś zjeść, bo nawet nie miałam kiedy
jak narazie leży w łóżeczku i chyba zasypia(mam nadzieje)
idę coś zjeść, bo nawet nie miałam kiedy
Podziel się: