reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kate- to ja mam dziś tak samo, już wysiadam, powodzenia!

teraz dopiero po wielkiej histerii usnęła nic jej nie pasuje, leżeć nie, na rękach nie , w wózku nie, w łóżeczku nie już nei miałąm pomysłu.
nie wiem czy ją coś boli czy co jest grane

Ja też dziś mam dosyć. Przez cały dzień spała może 2 godziny i mało jadła. Ale w końcu zasnęła. Miłej nocki

reklama
ja już dziś mam dość... wyszłam na spacer ok 11.00 i wróciłam do domu chwilkę przed 20.00 - Jak siedziałam na ławce teściowa zadzwoniła bym przyszła a że miałam wszystkie potrzebne rzeczy to poszłam, tam ponad 2 godziny wyszłam na spacer z koleżanką, później mąż przyjechał, też trochę posiedzieliśmy i w końcu spacerkiem wróciliśmy do domu bo nie mieliśmy fotelika a samochód został pod blokiem. I tak się dziś schodziłam że mi nogi w tyłek włażą!

doczytam co u Was i idę spać.
a zapomniałam jeszcze - my poszczepieniu dobrze, nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów ale płacz był straszny

Współczuje dzieciaczków - maruderków:( i duzo sił dla Was!
Ja naprawdę jak czytam o Waszych dzieciaczkach to mój to chyba aniołek, rzadko marudzi, często się śmieje, umie się sam bawić rączkami i nóżkami, gaworzy, na spacerkach spi lub obserwuje.... potrafi marudzić i płakać, ale wtedy wiem, że śpiący albo głodny:) wiec wam życzę wiecej spokoju i wytrwałości!

Cały dzien spacerowaliśmy teraz Maciuś śpi wiec i ja znikam co by do 6tej się wyspać, choć dziś dał pospać do 7:00:)
Dobranoc

czesc,
tak sobie przelecialam bo nie jestem w staie nadrobic... pisalyscie o wadze moja ma cos kolo 7kg. dzis pila cyca tylko4 razy i nic wiecej. malo je ale tyje wiec chyba jest okey.

Dzień dobry
niesamowite dziś jestem pierwsza:)), my już na nogach Domi wstała o 7 i ani sekundy dłuzej nie chciała leżeć w łóżku, teraz leży na dywanei i się bawi a ja wcinam śniadanko.

miłej soboty, my pewnei spacer, zakupy, sprzatanie

witam
mały gazował całą noc..
i strasznie się wierci , tak że nóżki ma między szczebelkami, w nocy się mu zablokowały
a rano patrzę a on śpi w poprzek łóżeczka

muszę go pilnować

witam sie,
na szczęście Antoś tak nie przeszedł szczpienia jak za za pierwszym razem, był wczoraj taki jak zawsze:) może to zasługa czopka i posmarowania nóżki Altacetem... ale ważne, że było ok:) w nocy raz i rano tylko płakał strasznie przez sen... może mu się śniło to...
Wasze dzieci też tak mają, że płaczą przez sen? ja nie wiem co mam wtedy robić, nie raz głaskanie pomaga a nie raz nic....

reklama
babcia na spacerze to mam godzinke albo dwie dla siebie;) mam nadzieję że pogoda się utrzyma do jutra bo jutro na zdjęcia jedziemy. Misia dziś pochłąneła pół słoiczka bananów z owocami leśnymi :)

Do góry