Moja też jak jest śpiąca to zarzuca sobie pieluchę na głowę. Jak już zaczyna miętolić pieluszkę to czas położyć spać. A teraz śpi w wózku i nie wiem co zrobić - boję się ją wyjąć by się nie wybudziła. A koniecznie musiałam o 20 wyjść na spacer bo starsza mi głowę suszyła. I teraz Marian śpi w pełnym rynsztunku, nawet bym ją zostawiła do rana - ale pielucha musi być przesikana już i wypadało by przewinąć
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
moja Ala na początku była taka owijana ale teraz to jest o wiele za ciepło na taki system :-)powodzenia
spróbuj ciasno owinąć kołderką czy tam kocykiem w taką "roladkę " po samą buzię
my przerzuciłyśmy się z pajacyka na cieniutkie spodenki i bluzeczkę z krótkim rękawkiem i tylko śpiworek, bo na kocyk za ciepło.
............................
u nas ok, chrzest i imprezka udana, Alusia grzeczna, rodzinka zadowolona, o 18 już było po gościach więc wieczorek spokojnie minął a Ala jakoś bardzo nie odchorowuje bo ładnie spała i dziś tez dzień ok.
u nas też pogoda piękna, spacerek udany i nawet ławeczkę zaliczyłam i poczytałam gazetę przed blokiem bo szkoda mi było iść do domu.
mąż wrócił dziś już o 18 z pracy i zabrał jeszcze Alusie na spacer a ja trochę poprasowałam.
dzień uważam za udany, moje słońce już śpi od godziny a ja oglądam tv.
miłego wieczoru
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witajcie
Święta udane, chrzest i chrzciny też super Maciuś grzeczny i spokojny jak aniołek dosłownie wypędziliśmy diabełka
Ogólnie to spacery i nadal się gościmy bo ciasta zostało wiec codzień ktoś wpada na ciacho jutro też kuzynka ma wpaść
Dziewczyny doradźcie, co myslicie o takim krzesełku, bo zamierzam je zamówić zaraz:
AVANGARDE NOWOCZESNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 4 KOL (1578590301) - Aukcje internetowe Allegro
------------
nieaktualne, bo już zamówiłam
Święta udane, chrzest i chrzciny też super Maciuś grzeczny i spokojny jak aniołek dosłownie wypędziliśmy diabełka
Ogólnie to spacery i nadal się gościmy bo ciasta zostało wiec codzień ktoś wpada na ciacho jutro też kuzynka ma wpaść
Dziewczyny doradźcie, co myslicie o takim krzesełku, bo zamierzam je zamówić zaraz:
AVANGARDE NOWOCZESNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA 4 KOL (1578590301) - Aukcje internetowe Allegro
------------
nieaktualne, bo już zamówiłam
Ostatnia edycja:
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Kate:
Super! mamy takie same^^
tylko uzywane dopiero będzie jak mała zacznie siedziec a tak to stoi w folii
Super! mamy takie same^^
tylko uzywane dopiero będzie jak mała zacznie siedziec a tak to stoi w folii
Hej z rana. Miałam fajną noc. Mała zasnęła o 20 obudziła się o 22 aby dojeść, trochę wiercenia i zasnęła. Obudziła mnie o 1 potem o 3 i też sama zasypiała. Ale o 3 ją już zabrałam do siebie. I rano tak jak wczoraj o 7 pobudka a teraz już śpi i też sama. Już chyba wie że jak ląduje w łóżeczku i dostaje buziaki w czółko to pora spać. Idę się szykować bo za godzinę jedziemy do Legnicy. Nie wiem jak będzie bo do badania ona musi spać więc jedziemy wcześniej i będziemy kombinować bo pewnie się obudzi jak ją wyjmiemy z samochodu. Pogoda do niczego. Dobrze że moja mama i ojczym będą to chociaż sobie chleb kupię i śmieci wyrzucę bo jak męża nie ma to nie chcę ją zostawiać nawet na 5 minut. Ale może już jutro się rozpogodzi przecież przed nami długi wekend. A moja laska jutro ma 3 miesiące :-)
cześć,
Kate gratuluje sukcesu!!tez tak chce moja Maja to w dzien spalaby tylko w chusciea wieczorem lulanie.. W nocy śpi pięknie w łóżeczku, tylko w dzień mamy takie problemy. Paraliżuje mi to cały dzień bo za nie mogę robić wielu rzeczy jak śpi chuście.
My też już po chrzcie, pogoda dopisała
Kate gratuluje sukcesu!!tez tak chce moja Maja to w dzien spalaby tylko w chusciea wieczorem lulanie.. W nocy śpi pięknie w łóżeczku, tylko w dzień mamy takie problemy. Paraliżuje mi to cały dzień bo za nie mogę robić wielu rzeczy jak śpi chuście.
My też już po chrzcie, pogoda dopisała
hej,
cieszę się, że i Wam się chrzciny udały, chyba sporo ich było u nas w te święta?
mój Antek teraz też czasami usypia przytulony do pieluszki ale rzadko teraz jak widzę, że się tuli i mruży oczka to znak, że śpiący. Wcześniej sama go obwijałam przy usypianiu by smoczka nie wypluwał a teraz już za gorąco jest i nie wygodnie mu...
kate gratuluje sukcesu, może mi się uda znów Antka do łóżeczka przyzwyczaić...
stoi bezużyteczne tylko składujemy tam różne rzeczy
cieszę się, że i Wam się chrzciny udały, chyba sporo ich było u nas w te święta?
mój Antek teraz też czasami usypia przytulony do pieluszki ale rzadko teraz jak widzę, że się tuli i mruży oczka to znak, że śpiący. Wcześniej sama go obwijałam przy usypianiu by smoczka nie wypluwał a teraz już za gorąco jest i nie wygodnie mu...
kate gratuluje sukcesu, może mi się uda znów Antka do łóżeczka przyzwyczaić...
stoi bezużyteczne tylko składujemy tam różne rzeczy
E
Ewcia_822
Gość
Hejka.
Właśnie przeglądałam sobie temat: okazje, promocje... i mi prąd wyłączyli
Już wróciłam i postaram się trochę nadrobić
Pogoda piękna więc pewnie długo w domku nie posiedzimy.
Właśnie przeglądałam sobie temat: okazje, promocje... i mi prąd wyłączyli
Już wróciłam i postaram się trochę nadrobić
Pogoda piękna więc pewnie długo w domku nie posiedzimy.
reklama
Witam po długiej nieobecności.
Mam pytanie: dajecie dzieciom coś do picia w te upały? Moja jest niby na moim mleku ale dostaje je tylko z butli więc ma je wymieszane..
Zastanawiam się nad wodą albo herbatką ziołową.. Czytałam że nawet kupną wodę trzeba przegotować, też tak robicie??
Mam pytanie: dajecie dzieciom coś do picia w te upały? Moja jest niby na moim mleku ale dostaje je tylko z butli więc ma je wymieszane..
Zastanawiam się nad wodą albo herbatką ziołową.. Czytałam że nawet kupną wodę trzeba przegotować, też tak robicie??
Podziel się: