reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Sobota sliczna wiec widzę że dziewczyny spacerują i sprzątają przed Swiętami, ja wczoraj i dziś mega porządki, a zaraz po obiedzie mykamy na spacer, niech tylko wróci mąż z pracy to go zabieramy na dłuugi spacerek:)

kuzynka już pojechała - smutno mi trochę bo to zawsze rażniej jak ktoś jest jeszcze w domu, mimo że nasz rytm dnia trochę się zmienił. Mąż się śmieje że teraz znów muszę wrócić do normalności a on odzyska córkę :-)

Claudia - a michaś nadal ma katar? jak dobrze pamiętam to pisałaś że go ma jak wrócił do domku ze szpitala, i nadal go męczy?

gdynianka - mam nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy i mąż szybko wróci do Was

Witam się sobotnie :) U nas znowu lipna pogoda, ale to nam nie przeszkadza bo Mikołaj złapał katar po tych męczarniach w szpitalu więc wole go nie zabierać na polko. Jutro przylatuje siostra męża to chciałabym, żeby młodemu chociaż troszkę ten katarek przeszedł. Dziś mega porządki. My podobnie jak i niektóre z was robimy chrzciny w Święta, ale cała imprezka będzie u teściów, bo najbliższych poprosiliśmy i wyszło ponad 30 ludzi z dziećmi i my byśmy się u nas nie zmieścili a oni mają taki jeden ogromny pokój co jest idealny do takich schadzek, ale musiałam za to opróżnić pokój brata :) Mieszkamy z moimi rodzicami i zajmujemy całe piętro bo i siostra moja i brat w UK pracują, więc wszystkie nasze rzeczy są poupychane po ich pokojach a tu trzeba było je pozbierać :) Myślałam, że zginę :D
Klaudos Szymuś ślicznie siedzi, ciekawe kiedy mój urwis zacznie się sam przekręcać? a o siedzeniu nawet nie myśle narazie :)
Gdynianka dużo zdrówka dla całej rodzinki życzę oby mężuś szybko wyszedł ze szpitala.
Aha dowiedziałam się że u wcześniaków ząbki wybijają się dopiero w wieku 10-11 miesięcy więc narazie mamy z tym luzik :)
Uciekam sprzątać bo wreszcie mój synuś zamknął oczka
Miłego popołudnia :)

..no wrocilam. Cala rodzina przyszla ogladac mnie na targowisku:-D:-D:-D:-D - lepiej isc z ciuszkami na taki pchli targ niz na allegro wystawiac. czlowiek sie mniej na pracuje i koszty mniejsze a sprzedalam za calkiem dobre pieniadze nie wiele rzeczy:zawstydzona/y:.
chce jeszcze jutro isci ale maz raczej nie pochwala mojego pomyslu:baffled: bo niedziela to niedziela:cool2:

gdunianka--- dobrze, ze masz grono przyjaznaych osob. trzymaj sie kochana!!!!

samantaa
Misiek miał katar jak wrócił ze szpitala i trzymał go ponad tydzień
potem tydzień spokoju i zaś złapał

:-(

dzisiaj jest ładnie i ciepło to chyba z nim wyjdziemy
w domu on nie może zasnąć , a na polku się wyśpi bo już biedniutki jest

teściowie poszli, ufff

ariska faktycznie masz rację
badania robią technicy i przekazują wyniki specjalistom...

Alez cisza dzisiaj u nas..:)
My spedzilismy dzien bardzo rodzinnie i w sumie caly czas na powietrzu wiec suuuper:) Jestem zadowolona i mam nadzieje ze jutro tez bedzie tak slonecznie i cieplutko.
Musze zmykac do moich kochanych, tylko na chwilke tu zajrzalam.
Klaudos super Szymus siedzi! jestem pod wrazeniem!
Gdynianka zdrowka dla meza, Ty tez sie trzymaj!

reklama
Do góry