reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam się w niedziele z rana. Ostatnio mnie nie było tutaj ale postaram się już byc z Wami. Mój maciuś stwierdził, że dzis przed 7 rano wstajemy...wstaliśmy trochę się z nim pobawiłam i gdzieś 10 minut temu zasnął w leżaczku cwaniak mały...a matce się nie dał wyspać:)

hej. U nas noc dobra ale standard piąta rano i wiercenie. Teraz zjadła i będzie spać tylko już mokro ma:) rosół się gotuje a potem idziemy z palma. Dziś niedziela handlowa ale nie mam nawet jak skorzystać. Jutro w końcu wraca mój mąż:)

hej,
nie pisałam wczoraj bo byliśmy u chrześniaka męża na 1 urodzinkach, było fajnie, mały już nawet nie marudził, przyglądał się każdemu....
dziś już na mus muszę poprawiać moją pracę inż nie chce mi się ale w środę idę już ją złozyć...
Antoś ma chyba katrek mały, bo pociąga noskiem i kicha częściej....:/

Dzień dobry :) Kate1980 u nas to samo 5 minie i po spaniu, także Ribi zazdroszczę tej 7 :) Plus taki, że już Kościółek mamy zaliczony i długi dzień przed nami bo dziś przylatuje siostra męża to Miki będzie miał nową ciocię, która chętnie go ponosi. Pochwalę się wam jeszcze Mikołaj pierwszą nockę przespał w wózku z pobudkami co 4 h ale już w wózku a nie z nami :) Dla nas to wielki sukces bo ja się strasznie bałam go zostawić samego, wiadomo z nami jak spał to mogłam na wszystko od razu zareagować i słuchać czy oddycha równo i miarowo, ale był bardzo grzeczny to jeszcze kilka nocek w wózeczku i zmienimy na łóżeczko :)
Idę nakarmić mojego łakomczuszka, miłej niedzieli kochane :)

mój lubi między 2 a 3 się wiercić, nie wiem jaki tego powód
zje i potem jak go kładę to zasypianie mu zajmuje z 40 minut, hmmm

Claudia mój to w dzień ma takie lipne spanie, zanim zaśnie to się złości i wierci i kręci czasem aż płacze z tego zmęczenia ale nie chcę spać, jak się już tak wywierci to dopiero w wózku go wytłukę i zaśnie :/ czasem jednak ładnie zasypia, ale to tylko czasem. Na całe szczęście już mu katarek przeszedł bo troszkę się bałam żeby jakieś choróbsko się nie przypelętało.

Witam sie niedzielnie:-)
Bartus spiocha w chuscie a ja mam czas zeby Was ponadrabiac:-)

mój lubi między 2 a 3 się wiercić, nie wiem jaki tego powód
zje i potem jak go kładę to zasypianie mu zajmuje z 40 minut, hmmm

Claudia ale to jest normalne.....Bartus teraz przesypia mi nocki ale na poczatku to budzil sie ok 2 rano i czasem dopiero o 4 rano znowu zasypial....bo zanim zjadl zanim znowu zasnal to tyle schodzilo....a ja oczywiscie bylam nieprzytomna.....

reklama
U nas wszystko ok. Teraz jestesmy u tesciow. Caly czas cos sie dzieje wiec kompletnie nie mam czasu na bb. Joasia jest super grzeczna tylko je co 2-3h a czasem nawet co 1.15 i to w nocy:szok:.

Do góry