reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam się w niedziele z rana. Ostatnio mnie nie było tutaj ale postaram się już byc z Wami. Mój maciuś stwierdził, że dzis przed 7 rano wstajemy...wstaliśmy trochę się z nim pobawiłam i gdzieś 10 minut temu zasnął w leżaczku cwaniak mały...a matce się nie dał wyspać:)

hej. U nas noc dobra ale standard piąta rano i wiercenie. Teraz zjadła i będzie spać tylko już mokro ma:) rosół się gotuje a potem idziemy z palma. Dziś niedziela handlowa ale nie mam nawet jak skorzystać. Jutro w końcu wraca mój mąż:)

hej,
nie pisałam wczoraj bo byliśmy u chrześniaka męża na 1 urodzinkach, było fajnie, mały już nawet nie marudził, przyglądał się każdemu....
dziś już na mus muszę poprawiać moją pracę inż nie chce mi się ale w środę idę już ją złozyć...
Antoś ma chyba katrek mały, bo pociąga noskiem i kicha częściej....:/

Dzień dobry :) Kate1980 u nas to samo 5 minie i po spaniu, także Ribi zazdroszczę tej 7 :) Plus taki, że już Kościółek mamy zaliczony i długi dzień przed nami bo dziś przylatuje siostra męża to Miki będzie miał nową ciocię, która chętnie go ponosi. Pochwalę się wam jeszcze Mikołaj pierwszą nockę przespał w wózku z pobudkami co 4 h ale już w wózku a nie z nami :) Dla nas to wielki sukces bo ja się strasznie bałam go zostawić samego, wiadomo z nami jak spał to mogłam na wszystko od razu zareagować i słuchać czy oddycha równo i miarowo, ale był bardzo grzeczny to jeszcze kilka nocek w wózeczku i zmienimy na łóżeczko :)
Idę nakarmić mojego łakomczuszka, miłej niedzieli kochane :)

mój lubi między 2 a 3 się wiercić, nie wiem jaki tego powód
zje i potem jak go kładę to zasypianie mu zajmuje z 40 minut, hmmm

Claudia mój to w dzień ma takie lipne spanie, zanim zaśnie to się złości i wierci i kręci czasem aż płacze z tego zmęczenia ale nie chcę spać, jak się już tak wywierci to dopiero w wózku go wytłukę i zaśnie :/ czasem jednak ładnie zasypia, ale to tylko czasem. Na całe szczęście już mu katarek przeszedł bo troszkę się bałam żeby jakieś choróbsko się nie przypelętało.

Witam sie niedzielnie:-)
Bartus spiocha w chuscie a ja mam czas zeby Was ponadrabiac:-)

mój lubi między 2 a 3 się wiercić, nie wiem jaki tego powód
zje i potem jak go kładę to zasypianie mu zajmuje z 40 minut, hmmm

Claudia ale to jest normalne.....Bartus teraz przesypia mi nocki ale na poczatku to budzil sie ok 2 rano i czasem dopiero o 4 rano znowu zasypial....bo zanim zjadl zanim znowu zasnal to tyle schodzilo....a ja oczywiscie bylam nieprzytomna.....

reklama
U nas wszystko ok. Teraz jestesmy u tesciow. Caly czas cos sie dzieje wiec kompletnie nie mam czasu na bb. Joasia jest super grzeczna tylko je co 2-3h a czasem nawet co 1.15 i to w nocy:szok:.

Do góry