u nas "cennik" 50-150 mówia ze tyle na ile budżet pozwala.. my dalismy 250 bo u nas sie kosciol buduje, ksiadz (znajomy) nic nie chcial, juz nam mowil, ale dalismy koperte na "budowe kosciola"ja wczoraj puściłam Antkowi nasze wesele to po 3 piosenkach zasnał, jak wstał puściłam dalej to na kolejnych zrobił taką kupę, że mu się na bok wylała bo tak siedział na kolanach mi, miał całą nóżkę i bok brudny a spodenki i body nadają się tylko do wyrzucenia mimo szybkiego sprania... tak działa na niego nasze wesele hehe...
ogólnie też lubi telewizję zwłaszcza reklamy albo bajki jak jest kolorowo...
dziś np usypia tylko jak mu Hej sokoły śpiewam hehe...
mieliśmy iść na spacer ale przyszedł rachmistrz nas spisać i zeszło mu az Antoś usnął i się u nas pogoda zepsuła....
póżniej idę załatwić chrzest do kancelarii, jestem w szoku bo będzie to kosztować aż 200 zł a naszykowani jesteśmy na max 100
za ślub płaciliśmy 350 a to wiadomo dodatkowa msza a chrzest przecież na sumie i niewiele mniej....
heh sporo sobie liczą za przyjęcie dziecka do grona wiernych....
kazdy dzieciaczej jednak funkcjonuje inaczej- moj na przewracanie leniwy, ale dzis skubaniec mi siedzial SAM!! kilka sekund a co go do tego sklonilo? jego wlasne skarpetki w paski- ruszal stopą i gapil sie na nie jak kosmita w kapuste!
Ostatnia edycja: