reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej,
po wczorajszej wizycie u fryzjera jestem znowu rudzielcem-hurra :-D
u fryzjerki spędziłam ponad 3h bo dekoloryzacja najpierw, potem kolor i ścięcie, mała trochę marudziła, trochę spała, trochę na huśtawce, bo byłyśmy u fryzjerki w domu no a ona ma 5 m-czną córeczkę
Ala od dwóch dni ma bóle brzuszka/kolki i śpi z nami bo nie mogę jej uśpić jak zwykle tylko przy cycku na leżąco zasypia. Myślę że to nie kolki tylko znowu skaza jej wyszła bo policzki trochę wysypało i pewnie i brzuszek ucierpiał. Tylko po czym jak ja już prawie nic nie jem?! :-(
wczoraj też spacer nad morzem zaliczony, ale zimno było trochę to i ludzi mało.
Miłego dnia, my dziś pewnie też spacerek zaliczymy bo u nas wyszło słońce, a póki co leżymy jeszcze w łóżku i Alusia gada i mnie zaczepia a ja ponadrabiam wczorajsze zaległości.

reklama
Joasiab moja Alutka tez robi mostek hehe, fajnie to wyglada. Na boki sie przekreca, ale jak ja cos bardzo zaciekawi, jeszcze z plecków na brzuszek sie nie odwróciła.

Witam się i ja ale dzisiaj pospałam bo aż do 9 mały też smacznie spał. Dzisiaj jest chyba niskie ciśnienie bo nadal chce mi się spać.
Aniwar mój też jeszcze się nie przewraca zdarzyło mu się brzuszka na plecki, parę razy ale to był przypadek.

claudia4you - trzymam kciuki aby wszystko poszło szybko, sprawnie i aby wyniki były rewelacyjne :) Czekam na wieści :)

Mój bączek przewraca się z brzuszka na plecki ale z pleców na brzuszek to jeszcze wcale. No ale on jest dużo młodszych od niektórych tutaj.
Denerwuje mnie jak podnosi głowę i przyciska ją sobie do klatki piersiowej, jakby garba chciał mieć to wygląda i patrzy wtedy " spode łba".
A wogóle to taki fajny sztywny już jest i robimy mu samolot, tylko obawiam się zawsze że na mnie żygnie :)
Teraz śpi :)

Już nie śpi bo Nicole zadzwoniła do drzwi. Ale jest marudny...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:)
Claudia trzymam kciuki za badanie.
Joasiab udanych chrzcin.
Joasienka fajnie ze udalo Ci sie odwiedzic fryzjera:)
My niedlugo sie na spacerek szykujemy wiec tylko na chwilke zajrzalam co tam u Was z rana.

Milego dnia!

U nas powoli wychodzi zza chmur słońce...:-)

Dziewczyny moja córka która ma 8 lat w ogóle się nie przewracała i jest zdrowa jest wszystko ok a na wf ma 5 i 6 :-)

joasia-słonecznych chrzcin :-)

Szymcio mój tez juz najlepiej by siedział i patrzył w telewizor,ma wtedy takie wielkie oczy ,ostatnio mąż go zagadywał a ja się smiałam,żeby mu nie przeszkadzał bo dziecko klan oglada...ha ha :-D

Złotko-ja miałam tak zaraz po porodzie jak wrócilismy z małym do domu,kreciło mi się w głowie,dziewczyny dobrze radzą zrób morfologie

reklama
ja wczoraj puściłam Antkowi nasze wesele to po 3 piosenkach zasnał, jak wstał puściłam dalej to na kolejnych zrobił taką kupę, że mu się na bok wylała bo tak siedział na kolanach mi, miał całą nóżkę i bok brudny a spodenki i body nadają się tylko do wyrzucenia mimo szybkiego sprania... tak działa na niego nasze wesele hehe...
ogólnie też lubi telewizję zwłaszcza reklamy albo bajki jak jest kolorowo...
dziś np usypia tylko jak mu Hej sokoły śpiewam hehe...
mieliśmy iść na spacer ale przyszedł rachmistrz nas spisać i zeszło mu az Antoś usnął i się u nas pogoda zepsuła....
póżniej idę załatwić chrzest do kancelarii, jestem w szoku bo będzie to kosztować aż 200 zł:szok: a naszykowani jesteśmy na max 100
za ślub płaciliśmy 350 a to wiadomo dodatkowa msza a chrzest przecież na sumie i niewiele mniej....
heh sporo sobie liczą za przyjęcie dziecka do grona wiernych....

Do góry