reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ulkan - fajnie że u was DADA się sprawdziły, u nas jednak wyłącznie oryginalne Pampersy wchodzą w grę bo wszystkie inne mój gzub przesikuje bokiem jakoś, nawet jak jeszcze jest pusty bo rozumiem żeby go przesikał ilościowo... Mam prawie całą paczkę 3 DADA i poczekam, może są mu jeszcze za duże choć w 3 Pampersa jest ok ale DADA są trochę sztywniejsze i może dlatego.

reklama
cześć,
rzadko do was piszę ale czytam w miarę regularnie najczęsciej z Mają w chuście.
Ulkan- Moja Maja też tylko na rękach i lulać, całe szczęscie mam chustę to mnie kręgoslup tak nie boli i ręce.

Ja tez używam Dady, dla mnie są super Dada PREMIUM. Są w cenie Dady, ale są bardziej miękkie i cieńsze jak dla mnie rewelacja w tej cenie:)

My na razie używaliśmy haggisy i pampersy, ale jak zapas się skończy to będziemy szukać tutaj jak na razie mam zapas pampersów bo była promocja i mąż zrobił zapas. Ale jak na te ceny w Norwegi gdzie rumianek potrafi kosztować 30zł po przeliczeniu to chusteczki i pampersy cenowo są porównywalne do naszych. Ostatnio kupiliśmy opakowanie chusteczek pampersów i wyszły cenowo jak w Polsce, więc nie jest źle.
Chociaż pampersy gatunkowo różnią się od tych Polskich.
A a dady słyszałam że są dobre chusteczki.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki

Fifi w przedszkolu, Antonio śpi ale coś czuję, że długo to już nie potrwa bo sąsiad znowu coś remontuje (oszaleć można, przed każdymi świętami szaleje z wiertarą, tradycyjna sytuacja od 2 lat:szok::wściekła/y:).

wiecie, wydaje mi się że Antonio jednak ząbkuje. Marudny jest bardzo, ślini się okropnie i tak mocno gryzie swoje piąstki, że są całe czerwone. Niby na dziąsełkach jeszcze nic nie widać ale skoro Fifciuch miał pierwszą jedynkę w 4 miesiącu to może i Anti będzie miał????????:confused:

Witam

my juz po sniadanku, prania ciąg dalszy i końca nie widać :-)
Mała się wyśpi i jedziemy do meble agata, bo chcemy kupić do dużego pokoju, bo już się nie mieścimy:) m nie ma cały dzień w domu więc akurat nie będziemy się nudzić

jutro bioderka jakoś się denerwuje

miłego dnia

ciekawe jak tam synuś Joasib

Hej laski!:D
Nadusia sie położyła.... ja mam chwilke;]

co do pampersów to u nas Dada Premium ta nowsza wersja, ja jestem w strasznym szoku...!

MOJA MAŁA ZAWSZE ZJADAŁA 60-80 GÓRA...A TERAZ Z DNIA NA DZIEŃ ZACZĘŁA JEŚĆ 150 CO PÓŁTOREJ GODzINY... A JAK MAMY SPACER TO CO 4-5...A W DODATKU DZISIAJ ZACZĘŁA SIE ŚMIAC NIE UŚMIECHAĆ TYLKO NORMALNIE ŚMIAC!! GDZIE SŁYSZAŁAM ZE TAK DZIECI SIE ŚMIEJĄ W 4-5 MIESIĄCU...UŚMIAŁYSMY SIE Z MAMĄ STRASZLIWIE!:d

przewraca sie juz cały czas nie idzie jej położyc na brzuchu bo zaraz są plecy.... byliśmy w tamtą środe na kontroli to ważyła 5650g! bardzo ładnie podobno... I w dodatku jest strasznie silna... chwyta sie za ręce i siada.! a jak sie ją położy to krzyk! masakra... chrzest przeniesiony na połowe maja bo chrzesny( mojego kamila brat) do swiąt nie wraca do domu ma zaległości na Politechnice bo był tydzien chory....i tam musi wziąc bierzmowanie i dopiero....;))

JUtro wrzuce małej zdjęcia:p

Postaram sie ją nagrać jak sie śmieje i wrzuce^^

papa

Katka super że Twoja Mała taka spryciula

my pewnei będziemy musiały chodzić na rehabilitacje Domi nei chce rączkami się podpierać jak kładę ją na brzuszek to od razu rączki rozjeżdżają sie w samolot, w ogóle jest ragedia żeby poleżała na brzuszku cały czas płacze:( nie wiem co z tym robić

ja sie witam ...
i zmykam bo Kuba skonczył drzemke...

Blondi -- super ze bioderka ok

gdynianka -- duzo zdrówka!

ogladałam galeryjkę.... cudnie rosną wasze skarby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny, ostatnio nie mialam czasu pisac bo wolalam z Zuzia isc na spacer.

Malutka moja tez nie chce lezec na brzuszku, trzyma sie roczkami ale jest pisk i placz wiec jej nie klade na sile, zamiast tego czasem na rekach nosze ja wlasnie trzymajac za brzuszek i w tedy podnosi glowke do gory. Nie przekreca sie na brzuszek ale tym sie nie martwie, bo bardzo sie cieszy jak ja sadzam z poduszka za plecami, wogole sie nie chwieje i siedzi slicznie.

A Zuzie ostatnio bardzo interesuje jej wlasna raczka i potrafi tak lezec i na nia patrzec, przyblizac i oddalac.

Ide bo mala placze, czas na drzemke.
Juz spi

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki u nas wszystko w porzadku 26 mamy biderka badane a 27 szczepienia juz mi jej szkoda moja malutka nie placze na brzuszku jak lezy tez podciaga sie powoli jak ja mocniej chwyce za raczki ale siedziec nie lubi tak sie zastanawiam bo juz ladnie trzyma glowke czy czasem jak ja nosze w nosidelkuto nie przelozyc jej juz tylem do mnie zeby mogla sobie obserwowac wszystko jak myslice chyba nic jej nie bedzie??

Do góry