reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

witaj rusałka. no tak - to tak jak u białej dwa styczniowe maluszki :-)
ja się dziś wystraszyłam. wstałam rano - zimno w mieszkaniu, okno otwarte, a moja dzidzia rozkopana śpi w samych śpiochach. myślałam że się pochoruje ta moja myszka. na szczęście nic jej nie jest, ale chyba zacznę ją kłaść w śpiworku

reklama
a teraz doczytałam witaj rusałko :) podwójna stycznióweczko miedzy moimi bablami 2 lata a u ciebie rok :)

FOGIA -- tez jest podwójnie styczniowa ma FILIPKA KAJETANA I ANTONIEGO

Ostatnia edycja:
Witam nową mamusię

ja w trakcie sprzątania zaglądam, Mała próbuje zasnąć w łóżeczku, zobaczymy jak jej to wyjdzie na razie cisza:)u nas jakoś brzydko...

U nas tez jakis marudny dzien.. Chyba po weekendzie moja corcia jest taka "rozregulowana" a poza tym w weekend to zawsze sie cos dzieje a w tygodniu nuda wiec moze jej sie nie podoba ;) Narazie zasnela ale nie wiem jak dlugo to potrwa.

Moj M i ja mamy zapalenie oskrzeli, oboje na antybiotyku od dzisiaj. M ma prawie 39 stopni a ja tylko 35,3. Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego Miśka, aby nie podłapał od nas choroby, bo przy jego schorzeniu każda infekcja jest niebezpieczna. Jestem mega zdenerwowana i zmartwiona, a tak o siebie z M dbaliśmy, z uwagi na Mikiego i dupa:-(

Blondi - ja nie lubię maja bo w maju zawsze w naszej rodzinie są pogrzeby i źle mi się kojarzy. W maju zmarł mój ojciec, mojego męża ojciec, moja babcia, mój dziadek i tak dalej. I jakoś ten maj mi nie podchodzi. W czerwcu natomiast nie pasuje bo u nas w kościele tylko robią w pierwszą niedzielę chrzest a wtedy mamy komunię. Więc zostaje lipiec. Ja też byłam chrzczona jak miałam pół roku i nic mi nie było. A ogólnie maj jako porę roku to kocham bo bzy są wtedy i pięknie wszystko kwitnie.

Alez cisza:) Pewnie siedzicie na zamknietym skoro nikogo tu nie ma.. ?:)
W takim razie zmykam sie kapac i spac.
Dobrej nocki!
Gdynianka oby Twoj Misiek nie zachorowal.. Zdrowka dla Was!

reklama
Hej kochane.

Ale wczoraj Tycjan dał nam popalić, chyba brzusio go bolał.
Dzisiaj za to spał regularnie :) Wstaliśmy o 6 i usnął o 8 jak poszliśmy zaprowadzić dziewczyny do szkoły. Przebudził się o 9 na cycusia i wtedy jakoś spał do 13.30. Potem usnął o 16 i spał do 20. No i o 21.30 usnął spokojnie bez latania po domu i stawania na głowie aby usnął :)
Ja też zaraz idę spać bo jestem jakaś niewyspana, wczoraj wojował do północy bidulek mój malutki.
Miłej nocki.
A ja znowu sama na noc bo mąż miał ranną zmianę i po południu się dowiedział że na nockę ma jeszcze iść. Do końca tygodnia znowu nocki ale lepiej dla nas bo ma lepiej płacone na podmianie, 50 % więcej :)

Malutk_a - pozwoliłam sobie skopiować Twojego posta do "promocji" :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry