Witam mamusieNie odzywałam się długo ale chciałam wam zakomunikować że 12stycznia przyszedł na świat Oskar z waga 3150 wzrostem 55cm Ciążą zakończyła się cc o godzinie 17.05Mały jest kochany i bardzo grzecznyPije niestety buteleczke a dokładnie Nutramigen.Nie miałam pokarmu a mieszane z mlekiem modyfikowanym skończyło się zielonymi kupami i okropnymi kolkamiAle już wyszliśmy na prostaPozdrawiam:*
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
hej,
ja dopiero teraz bo dziś dzień odwiedzin i moja pierwsza kąpiel Alusi, uff, jakoś poszło.
nocka przespana, dzień udany, chustujemy się na okrągło prawie-Ala wtedy pięknie śpi.
jutro napiszę więcej bo już późno i trzeba iść spać.
dobrej nocki
ja dopiero teraz bo dziś dzień odwiedzin i moja pierwsza kąpiel Alusi, uff, jakoś poszło.
nocka przespana, dzień udany, chustujemy się na okrągło prawie-Ala wtedy pięknie śpi.
jutro napiszę więcej bo już późno i trzeba iść spać.
dobrej nocki
ariska
moja Miśka już dawno wyrosła z tej czapy z lovelli
Joasienka - a to do tej pory mężuś kąpał?
Joasienka - a to do tej pory mężuś kąpał?
joasienka1
witajcie,
ariska-tak, u nas czas kąpieli to czas ojca z córką :-) ze względu na to, że mąż pracuje cały dzień i jest to bardziej męskie zajęcie, bo facet silniejszy, pewniejszy i jakoś tak ustaliliśmy od początku. ja generalnie się nie wtrącam tylko przygotowuję piżamkę :-)
moja siostra przyjechała to zajęła moje miejsce-asystenta kąpieli-przynieś, podaj, itp :-)
my już na nogach, nocka ok, spanie z jedną pobudką tylko trochę stękania było ale jak położyłam na brzuszek to ok-obserwuję już u Ali co lubi a co nie, jakie pozycje noszenia, spania jej pasują :-)
my dziś do Rossmanna musimy się wybrać po pieluszki babydream, bo zostały nam tylko dada i niestety lipa kompletna więc wykorzystuję je tylko jak jesteśmy w domu i często mogę zmienić.
pogoda zapowiada się całkiem całkiem, oby tylko nie padało, wczoraj wybrałam się z małą w chuście na zakupy, do apteki i do MOPS-u odebrać decyzję o becikowym i nas deszcz złapał, dobrze że Alusia miała kapturek i że byo blisko.
obiad mam z wczoraj to odpada mi gotowanie, miłego dnia Wam życzę
ariska-tak, u nas czas kąpieli to czas ojca z córką :-) ze względu na to, że mąż pracuje cały dzień i jest to bardziej męskie zajęcie, bo facet silniejszy, pewniejszy i jakoś tak ustaliliśmy od początku. ja generalnie się nie wtrącam tylko przygotowuję piżamkę :-)
moja siostra przyjechała to zajęła moje miejsce-asystenta kąpieli-przynieś, podaj, itp :-)
my już na nogach, nocka ok, spanie z jedną pobudką tylko trochę stękania było ale jak położyłam na brzuszek to ok-obserwuję już u Ali co lubi a co nie, jakie pozycje noszenia, spania jej pasują :-)
my dziś do Rossmanna musimy się wybrać po pieluszki babydream, bo zostały nam tylko dada i niestety lipa kompletna więc wykorzystuję je tylko jak jesteśmy w domu i często mogę zmienić.
pogoda zapowiada się całkiem całkiem, oby tylko nie padało, wczoraj wybrałam się z małą w chuście na zakupy, do apteki i do MOPS-u odebrać decyzję o becikowym i nas deszcz złapał, dobrze że Alusia miała kapturek i że byo blisko.
obiad mam z wczoraj to odpada mi gotowanie, miłego dnia Wam życzę
joasienka czemu uwazasz ze Dada sa do d...? Ja ich uzywam i nie przeciekaja, sa w miare miekkie, wiadomo ze przy Pampkach sie chowaja, ale kiedys uzywalam Babydream i byly ok ale tez zadna rewelacja. Ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii. No chyba ze te babydream sa teraz jakies lepsze niz 3 lata temu, chyba sie skusze i kupie na probe. Ile teraz kosztuja? I ile sztuk jest w paczce?
Ostatnia edycja:
iwi10
Witam się ja ostatnio nie mogę spać i szybko się budzę. Nocka ok jedna pobudka i z rana o 5-30.
Fakt ostatnio forum troszkę umiera.......
Blondi aby okazało się że Maciuś jest zdrowy dzisiaj, my dopiero 18 idziemy do lekarza, ale jak bym zaobserwowała jakieś małe zmiany to oczywiście od razu.
Gdynianka trzymamy kciuki aby Misiek się nie zaraził, bo faktycznie nie wesoło.
Alez cisza Pewnie siedzicie na zamknietym skoro nikogo tu nie ma.. ?
W takim razie zmykam sie kapac i spac.
Dobrej nocki!
Gdynianka oby Twoj Misiek nie zachorowal.. Zdrowka dla Was!
Fakt ostatnio forum troszkę umiera.......
Blondi aby okazało się że Maciuś jest zdrowy dzisiaj, my dopiero 18 idziemy do lekarza, ale jak bym zaobserwowała jakieś małe zmiany to oczywiście od razu.
Gdynianka trzymamy kciuki aby Misiek się nie zaraził, bo faktycznie nie wesoło.
Ostatnia edycja:
martusia29
Witam sie i Ja porannie
my cycolimy i nawet jeszcze sniadania nie moglam zjesc od 7 bo co chwila cos
mam sterte prasowania i wcale mi sie nie chce...przygladam sie na nia juz kilka dni...ech
znow spiaca jestem
na dodatek gdzies mi zniknely nozyczki majki i nigdzie ich nie moge znalezc.....
wygralam aukcje za 29,99 8-body z metkami i bluzeczka gratis tez z metka na 74 czesc dlugi czesc krotki rekaw...fajnie zadowolona jestem
my cycolimy i nawet jeszcze sniadania nie moglam zjesc od 7 bo co chwila cos
mam sterte prasowania i wcale mi sie nie chce...przygladam sie na nia juz kilka dni...ech
znow spiaca jestem
na dodatek gdzies mi zniknely nozyczki majki i nigdzie ich nie moge znalezc.....
wygralam aukcje za 29,99 8-body z metkami i bluzeczka gratis tez z metka na 74 czesc dlugi czesc krotki rekaw...fajnie zadowolona jestem
Ja też miałam dady i byłam zadowolona. teraz sa jakieś takie premium - podobno lepsze, ale nie zakladałam na Wojtka jeszcze, bo od rodziny dostaliśmy 3 paki pampersów. Ufff. Koszmarnie nie mam na nic czasu. Wojtek najchetniej siedziałby na rękach, tudziez w chuście, w lezaczku od biedy, ale zeby polezał w wózku, to nie. no i tak go nosze jak dumna matka polka, tylko mnie juz kregosłup boli od dzwigania tych 6,5kg;( Juz mi sie umie podciagnac do siadu z lezenia na pleckach - no i martwie sie bo to troche za wczesnie. Musieliśmy obniżyć łóżeczko, bo się z niego zrobił taki kombinator.
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam
my juz po bioderkach wszystko gra
zaraz wychodzimy na szczepienie tylko mąż pojechał najpierw kupić szczepionkę
dziewczyny pamiętacie żabkę87? ciekawe co i niej?
my juz po bioderkach wszystko gra
zaraz wychodzimy na szczepienie tylko mąż pojechał najpierw kupić szczepionkę
dziewczyny pamiętacie żabkę87? ciekawe co i niej?
reklama
joasienka1
pupa mokra i częściej odparzenia,no i to te premium właśnie.joasienka czemu uwazasz ze Dada sa do d...? Ja ich uzywam i nie przeciekaja, sa w miare miekkie, wiadomo ze przy Pampkach sie chowaja, ale kiedys uzywalam Babydream i byly ok ale tez zadna rewelacja. Ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii. No chyba ze te babydream sa teraz jakies lepsze niz 3 lata temu, chyba sie skusze i kupie na probe. Ile teraz kosztuja? I ile sztuk jest w paczce?
babydreamy są porównywalne do pampersa wg mnie.
paczka chyba 56szt rozm.3 19,90
Podziel się: