reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Pod nosek przed oczyszczaniem kazała mi pediatra maść majerankową.
A klatkę i czółko smarować można np. amolem ale ja kupiłam w aptece pulmex baby (15zł zapłaciłam za tubkę 20g) chociaż w ulotce napisane, że od 6 miesiąca ale mi pediatra to zaleciła. Amol też mówiła, że może być i coś tam jeszcze wymieniła.

rusałka - fajnie takie styczniowe dzieci, u Nas biała też ma dwójkę dzieci ze stycznie, chyba, ze coś pomyliłam:p
jumabe - dużo zdrowia, teraz to napewno już wyzdrowieje:)
iwi - u mnie też lekki katarek i kichanie, wiec niespokojna jestem ale jutro już wizyta wiec go pediatra przebada, jak będzie dobrze to zaszczepiony będzie:)

Jutro na 8:00 mamy bioderka:) a na 10:30 szczepienie:) taki dzień 2w1 :p ale najwazniejsze żeby okazało się, że Maciuś zdrowy:)

Hej, hej:)
Corcia mi w drzemke zapadla to mam chwilke.
U nas weekend minal szybciutko ale bardzo milo. Szkoda tylko ze pogoda taka kiepska.. strasznie wietrznie i jakos nieprzyjemnie.. Dzisiaj juz same z mala siedzimy w domku i chyba bez spacerku bedzie bo jakas mzawka pada.. Ale na Swieta zapowiadaja juz 25 st! ciekawe czy sie sprawdzi?
Rusałka witaj u Nas!
JoasiaB powodzonka! Trzymam kciuki!
Zdrowka dla wszystkich maluszkow i ich rodzicow!Teraz taka przejsciowa pora roku wiec latwo cos zlapac..

rusałka - witam serdecznie! :)

dużo zdrowia dla waszych dzieciaczków, bo jakaś katarkowa fala...

gogi - kurcze, przechlapane z tymi szelkami... trzymajcie się ciepło :)

Gdybyście nie miały pomysłów na prezenty, nie tylko dla dzieci, to zapodaję fajną stronkę: Produkty przecenione

Blondi to nie ja pisalam ze nie lubie maja, ja wrecz go uwielbiam, nie tylko dlatego ze wiosna w pelni ale mam tez w maju urodzinki :-)

Szyne nosimy jak narazie jeszcze do 6 czerwca i zobaczymy co dale:-( Jest duza poprawa ale jeszcze trzeba. Najwazniejsze zeby Ala byla zdrowa, jakos sie przemeczymy.

Witam!!

widzę, że dużo maluchów choruje - zdrówka Wam życzę!!!

ja tak jak blondi - idę jutro na szczepienie z Kamilkiem, u nas to te pierwsze, bo najpierw był chory, a ostatnio przeciwskazaniem było to, że nie podnosi główki.. ciekawe czy nas zaszczepią bo z tym podnoszeniem to u nas tak średnio, choć z dnia na dzień ciut lepiej...

reklama
A propo sikania tylko do sedesu :)
Mojej mamy jakaś tam znajoma kiedyś wkurzyla się jak mąz wypił sobie duzo za duzo i wrócil do domu....a ze urwal mu się film...to wszystko mogla mu wmówić i nalała trochę wody do szafy na dół ....mąż wychodzi i się pyta co ona robi?? bo widzi ze ściera coś w szafie..... a ona mówi...ze pomylił wc z szafą i nasikał :/ he he i od tej pory juz mąż trzeźwy jak świnia:) to było dawno z 10-15 lat temu i do tej pory nie wie ze zrobila mu takiego psikusa/

lecę bo Maja wstała na jedzonko:)
dobre hahah a

martusa88 -- 68zł to niewiadomo czy sie cieszyc ze Państwo cos dało.. czy płakłac..

claudia-- to kładz go na brzusio połóz sie tak samo na przeciwko i zabawiaj:) moze pomoze:)

blondi-- ja mam szczepienie w nastepnym tyg.. i tak sie boje zeby Kubus nie zachorował bysmu nie musieli przesuwac.. u nas tez wiało ale dzis całkiem ładnie

Do góry