reklama
iwi10
Fanka BB :)
Dzięki jumabe życzę Dominikowi zdrówka, bo katar może wykończyć dorosłego a co dopiero maluszka który nie może sobie sam oczyścić noska.
Pod nosek przed oczyszczaniem kazała mi pediatra maść majerankową.
A klatkę i czółko smarować można np. amolem ale ja kupiłam w aptece pulmex baby (15zł zapłaciłam za tubkę 20g) chociaż w ulotce napisane, że od 6 miesiąca ale mi pediatra to zaleciła. Amol też mówiła, że może być i coś tam jeszcze wymieniła.
A klatkę i czółko smarować można np. amolem ale ja kupiłam w aptece pulmex baby (15zł zapłaciłam za tubkę 20g) chociaż w ulotce napisane, że od 6 miesiąca ale mi pediatra to zaleciła. Amol też mówiła, że może być i coś tam jeszcze wymieniła.
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
rusałka - fajnie takie styczniowe dzieci, u Nas biała też ma dwójkę dzieci ze stycznie, chyba, ze coś pomyliłam
jumabe - dużo zdrowia, teraz to napewno już wyzdrowieje
iwi - u mnie też lekki katarek i kichanie, wiec niespokojna jestem ale jutro już wizyta wiec go pediatra przebada, jak będzie dobrze to zaszczepiony będzie
Jutro na 8:00 mamy bioderka a na 10:30 szczepienie taki dzień 2w1 ale najwazniejsze żeby okazało się, że Maciuś zdrowy
jumabe - dużo zdrowia, teraz to napewno już wyzdrowieje
iwi - u mnie też lekki katarek i kichanie, wiec niespokojna jestem ale jutro już wizyta wiec go pediatra przebada, jak będzie dobrze to zaszczepiony będzie
Jutro na 8:00 mamy bioderka a na 10:30 szczepienie taki dzień 2w1 ale najwazniejsze żeby okazało się, że Maciuś zdrowy
Hej, hej
Corcia mi w drzemke zapadla to mam chwilke.
U nas weekend minal szybciutko ale bardzo milo. Szkoda tylko ze pogoda taka kiepska.. strasznie wietrznie i jakos nieprzyjemnie.. Dzisiaj juz same z mala siedzimy w domku i chyba bez spacerku bedzie bo jakas mzawka pada.. Ale na Swieta zapowiadaja juz 25 st! ciekawe czy sie sprawdzi?
Rusałka witaj u Nas!
JoasiaB powodzonka! Trzymam kciuki!
Zdrowka dla wszystkich maluszkow i ich rodzicow!Teraz taka przejsciowa pora roku wiec latwo cos zlapac..
Corcia mi w drzemke zapadla to mam chwilke.
U nas weekend minal szybciutko ale bardzo milo. Szkoda tylko ze pogoda taka kiepska.. strasznie wietrznie i jakos nieprzyjemnie.. Dzisiaj juz same z mala siedzimy w domku i chyba bez spacerku bedzie bo jakas mzawka pada.. Ale na Swieta zapowiadaja juz 25 st! ciekawe czy sie sprawdzi?
Rusałka witaj u Nas!
JoasiaB powodzonka! Trzymam kciuki!
Zdrowka dla wszystkich maluszkow i ich rodzicow!Teraz taka przejsciowa pora roku wiec latwo cos zlapac..
C
claudia4you
Gość
no mały ma drzemkę chwilową
ja idę zmywać
z tym katarem to jest nie fajnie nasz się męczył w nocy
ja idę zmywać
z tym katarem to jest nie fajnie nasz się męczył w nocy
rusałka - witam serdecznie!
dużo zdrowia dla waszych dzieciaczków, bo jakaś katarkowa fala...
gogi - kurcze, przechlapane z tymi szelkami... trzymajcie się ciepło
Gdybyście nie miały pomysłów na prezenty, nie tylko dla dzieci, to zapodaję fajną stronkę: Produkty przecenione
dużo zdrowia dla waszych dzieciaczków, bo jakaś katarkowa fala...
gogi - kurcze, przechlapane z tymi szelkami... trzymajcie się ciepło
Gdybyście nie miały pomysłów na prezenty, nie tylko dla dzieci, to zapodaję fajną stronkę: Produkty przecenione
Blondi to nie ja pisalam ze nie lubie maja, ja wrecz go uwielbiam, nie tylko dlatego ze wiosna w pelni ale mam tez w maju urodzinki :-)
Szyne nosimy jak narazie jeszcze do 6 czerwca i zobaczymy co dale:-( Jest duza poprawa ale jeszcze trzeba. Najwazniejsze zeby Ala byla zdrowa, jakos sie przemeczymy.
Szyne nosimy jak narazie jeszcze do 6 czerwca i zobaczymy co dale:-( Jest duza poprawa ale jeszcze trzeba. Najwazniejsze zeby Ala byla zdrowa, jakos sie przemeczymy.
modlicha83
Witam!!
widzę, że dużo maluchów choruje - zdrówka Wam życzę!!!
ja tak jak blondi - idę jutro na szczepienie z Kamilkiem, u nas to te pierwsze, bo najpierw był chory, a ostatnio przeciwskazaniem było to, że nie podnosi główki.. ciekawe czy nas zaszczepią bo z tym podnoszeniem to u nas tak średnio, choć z dnia na dzień ciut lepiej...
widzę, że dużo maluchów choruje - zdrówka Wam życzę!!!
ja tak jak blondi - idę jutro na szczepienie z Kamilkiem, u nas to te pierwsze, bo najpierw był chory, a ostatnio przeciwskazaniem było to, że nie podnosi główki.. ciekawe czy nas zaszczepią bo z tym podnoszeniem to u nas tak średnio, choć z dnia na dzień ciut lepiej...
reklama
b_iala
dobre hahah aA propo sikania tylko do sedesu
Mojej mamy jakaś tam znajoma kiedyś wkurzyla się jak mąz wypił sobie duzo za duzo i wrócil do domu....a ze urwal mu się film...to wszystko mogla mu wmówić i nalała trochę wody do szafy na dół ....mąż wychodzi i się pyta co ona robi?? bo widzi ze ściera coś w szafie..... a ona mówi...ze pomylił wc z szafą i nasikał :/ he he i od tej pory juz mąż trzeźwy jak świnia to było dawno z 10-15 lat temu i do tej pory nie wie ze zrobila mu takiego psikusa/
lecę bo Maja wstała na jedzonko
martusa88 -- 68zł to niewiadomo czy sie cieszyc ze Państwo cos dało.. czy płakłac..
claudia-- to kładz go na brzusio połóz sie tak samo na przeciwko i zabawiaj moze pomoze
blondi-- ja mam szczepienie w nastepnym tyg.. i tak sie boje zeby Kubus nie zachorował bysmu nie musieli przesuwac.. u nas tez wiało ale dzis całkiem ładnie
Podziel się: