reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej,
nie pisałam dlugo bo jako s tak nie miałam jak, zdążałam tylko nadrobić i zanim pomyślałam co napisać musiałam albo do dziecka iść albo coś zrobić;/ teraz moi panowie śpią to mam chwilę
wczoraj byliśmy u siostry mojego męża w odwiedzinach a dziś poszliśmy do Carrefoura bo chciałam kupić ten Bebilon z promocji ale 1 w ogóle nie była nie przeceniona a 2 i 3 już nie było:szok: puste półki;/ a chciałam kupić chodziarz 2 bo taka okazja się nie trafi długo pewnie...
qrcze do końca kwietnia mam oddać moja pracę inż a nie mam nawet kiedy nanieść ostatnich poprawek:///

reklama
Witajcie Kochane:)

Dawno nic nie pisałam bo zazwyczaj jak was czytałam w reku miałam albo Dzidzię albo laktator. Dzisiaj Wiktoria kończy 2 miesiące i niestety definitywnie zakończyłam karmienie mlekiem z piersi;/

Wiktoria fajnie rośnie ale jest bardzo męczącym Dzidziusiem, ale i tak najukochanszym na świecie:) Już się tak pięknie śmieje i zaczyna gaworzyć:) cieszy mnie to bardzo.

Dzisiaj pogoda była świetna więc pół dnia spędziłyśmy na polu:) Szkoda tylko, że same bo tatuś pojechał w góry....

Mam nadzieję, że teraz już będę znowu aktywną a nie tylko bierną uczestniczką bb:)

Witam ja tylko na chwilkę, Mała się wkurza, zaraz jedzonko.
My dziś prawie cały dzień na polku u szwagra, bo teściowie przyjechali, miałam się zabrać z nimi do Wisły na tydzień, ale musimy iść z Małą na badania krwi, więc przepadło. szkoda bo m zaczyna fuchę i pewnie dopiero będzie koło 21 w domu:(

uciekam bo ktoś mi tu krzyczy:)

mały leży w swoim pokoju sam i ogląda sobie, jest spokojny nie płacze, może potrzebował wyciszenia

my oglądamy x factor

dzisiaj wyjątkowe pustki na forum.........

hej,
u nas dzień pod znakiem spacerów, odwiedzin i rodzinnego spędzania czasu-uwielbiam to jak jesteśmy całą rodzinką, bo w tygodniu męża mamy dopiero wieczorem.
dziś taka piękna pogoda że nic dziwnego że nikogo na forum.
miłego wieczorku

Blondi dziękujemy za życzonka
100_42831 [640x480].jpg

madziunia fotki z kąpieli widzę przerabiane na wszystkie sposoby:) ale są super:) I wszystkiego najlepszego dla Mikołaja...kurcze ale ten czas leci....Ty urodziłaś Mikołajka a ja wtedy wychodzilam ze szpitala do domu:)

Witam się wieczorną porą weekend spokojny na forum wszyscy cieszą się wiosną, my też fajnie go spędziliśmy na spacerkach i w gościach, no i już się kończy i znowu samotność bo mąż do pracy.... no cóż ale większość z nas tak ma.
Życzę miłego wieczoru.

No faktycznie mało do nadrobienia tu na ogólnym, bo zamknięty idzie pełną parą;-)
Zaproszenia w części wręczone, Maciuś był bardzo grzeczny nie płakał wogóle ;) reszta jutro, no mały wisi mi na piersi i czekm aż zasnie i wyniosę go do łóżeczka;)

reklama
Madziu ślicznie dziękujemy za życzonka :-)

każdy cieszy się wiosna tym bardziej że jutro ma już padać - tak słyszałam

My przez weekend walczymy z małą i butlą. Zośka niestety nie wie co ma robić z nią w buzi, na początku jest ok, ale z czasem robi sie coraz bardziej nerwowa., muszę ją jakoś nauczyć bo coraz gorzej będzie ją do niej przekonać a jak wrócę do pracy to nie widzę jak ktoś będzie ją karmił łyżeczką. wieczorkiem byliśmy na zakupach i kupiłam jej butelkę lovi aktywne ssanie - ma całkiem inny smoczek, mięciutki. po kąpieli dałam w niej wodę i nie było tak żle, co prawda nie zassała jej ale nie miała odruchu wymiotnego a to już coś i zasnęła. nawet nie dostała cyca! myślałam, że po kilku minutach si.e obudzi ale juz ponad 1.5 h śpi.
a kupki nie robi już 4 dzień. nie wiem co o tym myśleć!!!

Do góry