reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Mam chwilkę przed spaniem więc też zajrzę.

My także dzisiaj spacerowaliśmy,szkoda nie wyjśc w tak piękny dzień.
Pomyłam okna,zmieniłam pościele,wysprzątałam dom i padam z nóg.
Jutro jedziemy do rodzinki więc niedziela będzie udana.

Powiem Wam,że nie rozumiem tego mojego szkraba,śmieje się i gaworzy a za moment ryczy ,a kolka to na pewno nie jest,ma takie chimery no co począc.

Idę odpoczywac.

Dobranoc :-)

Ciężka nocka za nami, oby dzień był lepszy...

Wszystkiego naj dla naszych dzisiejszych miesięczniaczków:

Antosi - Nulini
oraz Wiktorii i Zuzi

i wczorajszych

Bartusia - Anivar
Zosi - samanty
Kubusia - szalom
oraz Piotrusia

Miłej niedzieli :-)

Witajcie, pogoda znowuż cudna
spacerek jak nic się szykuje, ja też bym się fajnie ubrała ale nie wiem w co ...
idę myć włosy

Witam :-)

Ja dzisiaj od samego rana bez humoru,już czasami i mnie samą te moje humory wkurzają,nie wiem jak mąż to znosi.
Ale to chyba dlatego ,że ciągle sama z dzieciakami, :-( a to m mój w pracy,a to przy samochodzie coś robi,a to na podwórku,no ale ktoś musi.

Czas obiadek robic.
Miłej niedzieli dla Was :-)

Witam:)
Nasza nocka była niefajna;(
Maciej zasnął jak zawsze około 22ej ale obudził się zamiast o 6( jak zawsze), to o 2ej z bólem brzuszka, dałam mu espumisan, zjadł cyca i zasnął obudził się około 5tej, pomasowałam mu brzuszek i zasnął, a to wszystko przez wczoranszą cebulę, cóż teraz już będę wiedzieć że Maciej cebuli nie trawi jeszcze;(

Dziś jedziemy prosić na chrzciny, zaczynamy o teściów i szwagra, potem moja babcia i wracamy do domku;) narazie to idę gotować rosół bo mąż przyjedzie po 14tej z pracy, zjemy i ruszamy odrazu, zeby się wyrobić;)

Witam sie i ja:-)

A u nas nocka jak najbardziej udana:-) Wiktor wciągnął o 22- 120 ml mleka z kleikiem, beknął i poszedl lulkać:-) Obudzil sie po 6-ciu godz:-):-):-)

Dla nas to rewelacja bo raczej budzi sie już okolo 2:-( Potem wypil nastepna butle i wstal o 7.30 wiec wyspalam sie na całego:-)

Pogoda cudna wiec zaraz idziemy na pare godzin na spacerek:-) Milej i slonecznej niedzieli:-)

reklama
My też po spacerku. Pogoda letnia i piękna. A teraz spać mi się chce i nie wiem czy się nie walnę z małą. Ale szkoda dnia może coś obejrzę.

Do góry