reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
U nas też brzydko chyba posiedzimy dziś w domu, ciekawe jak będzie bo Mała nie chce spać w domu... teraz usnęła w łóżeczku, pewnie pośpi gdzieś 30 min

Witam się i ja :)

Witam a ja druga?? niemożliwe hihih

ja się tylko witam i uciekam bo jak narazie Mała leży w łóżeczku a ja muszę szybko sprzątać zanim się jej znudzi:-)
mam jeszcze pytanie Domi ma koło ucha aż na policzek taką suchą skórę łuszczącą sie i nie wiem co to jest, czy jej to smarować czy nie?? i z prawej i z lewej tak ma???

Malutka możesz spróbować jej posmarować oliwką a jak nie to świetny jest krem oilatum soft co prawda kosztuje coś ok. 20 zł ale skórka po nim jest rewelacyjna.

witam
u nas noc dziś rewelacyjnie, mała obudziła się tylko raz ok 2.00 a później o 8.00. pierwszy raz tyle przespała.
A ja z mężem od rana walczymy z butlą, chcemy ją w końcu nauczyć pić z niej ale Zoska jest zawzięta - zamiast pić to się uśmiecha i wypycha ją z buzi językiem... już nie mam sił tak mnie to wymęczyło. Myślałam, ze jak będzie głodna po nocy i zamiast cyca poczuje mleko z butli to załapie, ale niestety nic z tego.

Madzia- chciałąm podziękować ale nie wiem jak:) kupię ten krem, teraz też kąpiemy w oilatum soft i jestem zadowolona

poodkurzałam a tak to muszę się z nią bawić bo tak to krzyczy strasznie:-)

wITAM SIE I JA:) MAJUS WSTALA 6:30 WIEC OK:) CIAGLE MAMY LAPKE W BUZI,NO PRAWIE CIAGLE...JUZ PO OBIADKU :) TERAZ NADRABIAM ZALEGLOSCI:) POGODA NAWET NAWET.....

Weekend w koncu:) jade jutro do wawy wiec tez tylko rano zagladne a nadrabiac was bede w poniedzialek........
Majus cały dzien bez spania..... Oby usnela wieczorem.... Zostawiałam ja w lozeczku z nadzieja ze przysnie,a tu zonk............... A to karuzela a to kaczuszka a to grzechota....a to starszy brat pogadał i juz lipa......
I cycamy i cycamy..... Marudna nie jest sama sie zajmie soba....
Moze teraz troszke pospi przy cycusiu

misiek co chwila wycieczki xdo lodowki po babeczki robi... Az mi sie z niego smiac chce,w koncu peknie z przejedzenia :)

reklama
Witam :)
Dziś cały dzień byłam u rodziców, spacerowałyśmy z mamą po lesie, z Maciusiem i psem rodziców;) Maciek jak zasnął o 14tej to dopiero po 17tej go budziłam bo spałby dalej, chyba mu służy u dziadków bo mi rzadko w dzien spi a jak nawet to góra godzinę w jednym ciągu;), bo przysypki to czasem mu się zdarzą:)

Jutro mąż zamienił sie w pracy i pojdzie na rano, zamiast na popołudnie wiec po obiadku zaczniemy prosić na chrzciny:)

Do góry