reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
damqelle ty to masz pomysły :-D
Malutka...
małe jest piękne
ja też jestem mała mam jakieś 163 cm , ale nogę to chyba kopyto bo od 38 (eleganckie) do kiedyś nawet 40

ja tylko na chwilkę, przeczytałam co u Was i uciekam spać bo padnięta jestem.
Mąż dziś miał wolne to w końcu w domu coś porobił a nas zawiózł do teściów.
Moje dziecko niebardzo lubi fotelik - często płacze jak gdzieś jedziemy, nie wiem czy to dlatego że może jej niewygodnie. Chociaz myślę, ze jak w koncu pozbyliśmy się kombinezonu to będzie lepiej.

kolorowych snów

Witam a ja druga?? niemożliwe hihih

ja się tylko witam i uciekam bo jak narazie Mała leży w łóżeczku a ja muszę szybko sprzątać zanim się jej znudzi:-)
mam jeszcze pytanie Domi ma koło ucha aż na policzek taką suchą skórę łuszczącą sie i nie wiem co to jest, czy jej to smarować czy nie?? i z prawej i z lewej tak ma???

Ostatnia edycja:
Witam się z rana mały dzisiaj w nocy troszkę płakał, bo czkawka go męczyła ale na szczęście szybko zasną w moich ramionach.
Ale miałam wczoraj ubaw Franek zaczął płakać, a mój pies jak nigdy zaczął się irytować leżąc kawałek dalej od nas i coś po psiemu dyskutować, ale nie szczekała, bo wie że nie wolno i nagle zaczęła wyć jak to prawdziwy malamut i Franek zrobił wielkie oczy i cisza słucha co to się dzieje a ja nie mogłam ze śmiechu:-D, kiedyś koleżanka na YouTube wysłała mi taki filmik jak to malamut dziecko uspokaja wyjąc i to działa u nas też tylko trudno zachęcić leniwego malamuta do wycia. :-p
Damqell potrafisz poprawić humor twoje wpisy zawsze potrafią poprawić nastrój.:-)

reklama
Do góry