reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
damqelle ty to masz pomysły :-D
Malutka...
małe jest piękne
ja też jestem mała mam jakieś 163 cm , ale nogę to chyba kopyto bo od 38 (eleganckie) do kiedyś nawet 40

ja tylko na chwilkę, przeczytałam co u Was i uciekam spać bo padnięta jestem.
Mąż dziś miał wolne to w końcu w domu coś porobił a nas zawiózł do teściów.
Moje dziecko niebardzo lubi fotelik - często płacze jak gdzieś jedziemy, nie wiem czy to dlatego że może jej niewygodnie. Chociaz myślę, ze jak w koncu pozbyliśmy się kombinezonu to będzie lepiej.

kolorowych snów

Witam a ja druga?? niemożliwe hihih

ja się tylko witam i uciekam bo jak narazie Mała leży w łóżeczku a ja muszę szybko sprzątać zanim się jej znudzi:-)
mam jeszcze pytanie Domi ma koło ucha aż na policzek taką suchą skórę łuszczącą sie i nie wiem co to jest, czy jej to smarować czy nie?? i z prawej i z lewej tak ma???

Ostatnia edycja:
Witam się z rana mały dzisiaj w nocy troszkę płakał, bo czkawka go męczyła ale na szczęście szybko zasną w moich ramionach.
Ale miałam wczoraj ubaw Franek zaczął płakać, a mój pies jak nigdy zaczął się irytować leżąc kawałek dalej od nas i coś po psiemu dyskutować, ale nie szczekała, bo wie że nie wolno i nagle zaczęła wyć jak to prawdziwy malamut i Franek zrobił wielkie oczy i cisza słucha co to się dzieje a ja nie mogłam ze śmiechu:-D, kiedyś koleżanka na YouTube wysłała mi taki filmik jak to malamut dziecko uspokaja wyjąc i to działa u nas też tylko trudno zachęcić leniwego malamuta do wycia. :-p
Damqell potrafisz poprawić humor twoje wpisy zawsze potrafią poprawić nastrój.:-)

reklama
Do góry