reklama
Hej!
Dziewczyny jeżeli mogłabym Was prosic o radę : KOLKA
Jakie pijecie herbatki, żeby maleństwo nie miało kolek albo przynajmniej je ograniczyc i żeby go brzuszek nie bolał
Wiem, że popularne są melisa, mięta, rumianek, koperkowa. Czy można je pic bez ograniczeń?
Którą najbardziej polecacie lub najbardzie pomaga maluchowi?
Dziewczyny jeżeli mogłabym Was prosic o radę : KOLKA
Jakie pijecie herbatki, żeby maleństwo nie miało kolek albo przynajmniej je ograniczyc i żeby go brzuszek nie bolał
Wiem, że popularne są melisa, mięta, rumianek, koperkowa. Czy można je pic bez ograniczeń?
Którą najbardziej polecacie lub najbardzie pomaga maluchowi?
I Wiki od tamtej pory pływa? Bo przyjaciółka chodziła z dzieckiem, ale potem przerwali i mała nie umiała pływać, póżniej się nauczyła. Moje dzieci też posyłałam na basen ale tak od 5-6 lat, bo u nas w szkole jest basen i oboje chodzą zachwyceni na treningi. Są też dla maluszków, ale nie wiem czy dam radę czasowo gdy wrócę do pracy. Troje dzieci ogarnąć będzie ciężko.catelin my tam chodzilismy z wiki, super Z tomkiem tez chyba pójdziemy
Joasiab - no to jak dostaniesz to ładne ubranko na chrzest a ma być już potem ładnie...to zapraszam
Wzieło mnie na prawdziwe wiosenne porządki. Spakowałam kurtki, buty. przejrzałam z czego dzieci mi już wyrosły. kupiłam sobie na alegro poncho bo jak ma być tak ciepło to w płaszczu nie pójdę Ekstra!!! Poncho/narzutka/ponczo brąz (1516496990) - Aukcje internetowe Allegro
C
claudia4you
Gość
Mój zaś daje popalić, byliśmy na moment na polku, teraz mały leży a ja zabieram się za ogarnianie reszty mieszkania
potem muszę jeszcze ze sobą porządek zrobić
potem muszę jeszcze ze sobą porządek zrobić
Ile w ciągu dnia wasze dzieci są aktywne?
Moja Klara ma takie ok. 3godzinne cykle. Jak wstaje rano to je cyca, zmieniamy pieluszkę i później jest aktywna ok. pół godziny (rozmowy ze mną, wpatrywanie się itp.), a później zaczyna marudzić i trzeba ją uspać, bo nawet jak ją noszę, to marudzi w każdej pozycji. I budzi się znów na jedzenie w dobrym humorze i tak w kółko do wieczora. Zastanawiam się, czy nie za szybko się męczy... A może po prostu taka maruda z niej...
Moja Klara ma takie ok. 3godzinne cykle. Jak wstaje rano to je cyca, zmieniamy pieluszkę i później jest aktywna ok. pół godziny (rozmowy ze mną, wpatrywanie się itp.), a później zaczyna marudzić i trzeba ją uspać, bo nawet jak ją noszę, to marudzi w każdej pozycji. I budzi się znów na jedzenie w dobrym humorze i tak w kółko do wieczora. Zastanawiam się, czy nie za szybko się męczy... A może po prostu taka maruda z niej...
b_iala
Fanka BB :)
damqelle- ja Tomka zapisałam teraz na Nauke pływania.. bo tak to chodziłam z nim raz w tyg.. ale mało systematycznie w drugiej połowie roku.. i w sumie niepływa.. ale w sobote teraz bedzie jezdzic na nauke.. zekomo po 2 miesiacach bedzie pływał przy desce pozyjemy zobaczymy.. z Kubą tez bede chciała chodzi.. ale to własnie za jakies 2 miesiace jak bedzie cieplej bo akurat te babki prowadzą jeszcze dla niemowlaczków zajecia..
Jejku a przed nami jeszcze chrzciny mamy dopiero 15 maja..
Jejku a przed nami jeszcze chrzciny mamy dopiero 15 maja..
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dzien dobry ja dopiero teraz się witam
dzień zaczęłam szybko, ale mielismy kilka spraw na mieście z męzem do załatwienia wiec małego w fotelik i do samochodu
wizyta u ginekologa pierwsza za mną, wszystko pieknie i nie mam się już czym martwić, plamienia mogą występować cały czas ponieważ karmię piersią, okresu mogę nie mieć przez cały czas karmienia ale to nie jest reguła wiec nic na temat występowania miesiączki mi nie mógł powiedzieć
A teraz skończyłam myć gary po obiedzie, a mój syn wyobraźcie sobie sam zasnął na leżaczku choć powinien jeść teraz bo ostatnio jadł około 12tej jupi;-D wiec mam chwilę dla Was
dzień zaczęłam szybko, ale mielismy kilka spraw na mieście z męzem do załatwienia wiec małego w fotelik i do samochodu
wizyta u ginekologa pierwsza za mną, wszystko pieknie i nie mam się już czym martwić, plamienia mogą występować cały czas ponieważ karmię piersią, okresu mogę nie mieć przez cały czas karmienia ale to nie jest reguła wiec nic na temat występowania miesiączki mi nie mógł powiedzieć
A teraz skończyłam myć gary po obiedzie, a mój syn wyobraźcie sobie sam zasnął na leżaczku choć powinien jeść teraz bo ostatnio jadł około 12tej jupi;-D wiec mam chwilę dla Was
Malutka...
Witam
u nas wszystko ok mała leży pod łukiem z zabawkami(nie wiem jak to nazwać) a ja zaglądam szybciutko bo trzeba troche ogarnąć mieszkanko, zresztą humor podły więc nei będę smęcić
u nas wszystko ok mała leży pod łukiem z zabawkami(nie wiem jak to nazwać) a ja zaglądam szybciutko bo trzeba troche ogarnąć mieszkanko, zresztą humor podły więc nei będę smęcić
ariska
my już po lekarzu. Mała wszystko ok pani doktor stwierdziła że jest bardzo kontaktowa i rozwinięta społecznie jak to określiła bo zagaduje i się cieszy, główkę ładnie dźwiga. 5 kwietnia mamy kontrolne eeg, potem usg główki i na następną wizyte do lekarza, a w między czasie musimy iść na badanie słuchu bo po chorobach neurologicznych jest to konieczne. Malusia sobie śpiocha a ja korzystam z chwili czasu
reklama
Damqelle my przerwaliśmy też bo rehabilitantka Wiki stwierdziła, że to na jej niekorzyść, ale teraz od około 2 lat chodzi na basen z Rafałem i już przepłynie cały basen czasami w rękawkach a czasami już bez. Zalezy w jakim jest nastroju. Za to skacze do wody bez obawy, nurkowac już też bez problemu zanurkuje. My chcemy z Tomkiem zacząć i nie przerwyać do roku. Zobaczymy jak to będzie
Jak tylko ubranko dotrze i w przyszłym tyg będzie ładnie to się u ciebie pokażemy.
Jak tylko ubranko dotrze i w przyszłym tyg będzie ładnie to się u ciebie pokażemy.
Podziel się: