madzia6485
Fanka BB :)
Joasiab i Malutka - śliczne ubranka, komplecik też fajny a ja zamówiłam taką świecę i szatkę SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA !!!I MIĘ + DATA!!! 48 h (1520419449) - Aukcje internetowe Allegro
Damqelle ja właśnie w piątek zamówiłam na próbę te worki próżniowe i czekam z niecierpliwością na przesyłkę, nigdy ich nie miałam, ale jak mówisz że są fajne to tym bardziej czekam niecierpliwie;-) A ponczo prześliczne
Oby pogoda Wam dopisała w niedzielę - już zaciskam kciuki
Ariska diabełek wypędzony to i Michasia spokojnie śpi:-) super że wszystko ok i mała się dobrze rozwija
Iwi ja też tęsknię za pomarańczami, ale Mikiego wysypało na buźce i muszę poczekać aż mu zejdzie i dopiero będę mogła próbować, najgorsze jest to że nie wiem po czym go tak wysypało:-(
Wszystkiego najlepszego dla naszych miesięczniaczek Natalek
Natalki - AsiK
i Natalki - Kate:-)
A my dzisiaj pospaliśmy do 11 a później szybciutko na spacerek i odebrać córę ze szkoły, po drodze do mamusi na wczorajszego torcika i sałatkę mmm pyyycha.
Miki leży i obserwuje żyrandol a ja zajęłam się moim nałogiem czyli BB
Damqelle ja właśnie w piątek zamówiłam na próbę te worki próżniowe i czekam z niecierpliwością na przesyłkę, nigdy ich nie miałam, ale jak mówisz że są fajne to tym bardziej czekam niecierpliwie;-) A ponczo prześliczne
Oby pogoda Wam dopisała w niedzielę - już zaciskam kciuki
Ariska diabełek wypędzony to i Michasia spokojnie śpi:-) super że wszystko ok i mała się dobrze rozwija
Iwi ja też tęsknię za pomarańczami, ale Mikiego wysypało na buźce i muszę poczekać aż mu zejdzie i dopiero będę mogła próbować, najgorsze jest to że nie wiem po czym go tak wysypało:-(
Wszystkiego najlepszego dla naszych miesięczniaczek Natalek
Natalki - AsiK
i Natalki - Kate:-)
A my dzisiaj pospaliśmy do 11 a później szybciutko na spacerek i odebrać córę ze szkoły, po drodze do mamusi na wczorajszego torcika i sałatkę mmm pyyycha.
Miki leży i obserwuje żyrandol a ja zajęłam się moim nałogiem czyli BB