reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Joasiab i Malutka - śliczne ubranka, komplecik też fajny a ja zamówiłam taką świecę i szatkę SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA !!!I MIĘ + DATA!!! 48 h (1520419449) - Aukcje internetowe Allegro

Damqelle ja właśnie w piątek zamówiłam na próbę te worki próżniowe i czekam z niecierpliwością na przesyłkę, nigdy ich nie miałam, ale jak mówisz że są fajne to tym bardziej czekam niecierpliwie;-) A ponczo prześliczne
Oby pogoda Wam dopisała w niedzielę - już zaciskam kciuki:tak:

Ariska diabełek wypędzony to i Michasia spokojnie śpi:-) super że wszystko ok i mała się dobrze rozwija

Iwi ja też tęsknię za pomarańczami, ale Mikiego wysypało na buźce i muszę poczekać aż mu zejdzie i dopiero będę mogła próbować, najgorsze jest to że nie wiem po czym go tak wysypało:-(

Wszystkiego najlepszego dla naszych miesięczniaczek Natalek

Natalki - AsiK
i Natalki - Kate:-)

A my dzisiaj pospaliśmy do 11 a później szybciutko na spacerek i odebrać córę ze szkoły, po drodze do mamusi na wczorajszego torcika i sałatkę mmm pyyycha.

Miki leży i obserwuje żyrandol a ja zajęłam się moim nałogiem czyli BB:-D

reklama
my już po lekarzu. Mała wszystko ok pani doktor stwierdziła że jest bardzo kontaktowa i rozwinięta społecznie jak to określiła bo zagaduje i się cieszy, główkę ładnie dźwiga. 5 kwietnia mamy kontrolne eeg, potem usg główki i na następną wizyte do lekarza, a w między czasie musimy iść na badanie słuchu bo po chorobach neurologicznych jest to konieczne. Malusia sobie śpiocha a ja korzystam z chwili czasu :)

no my też się wybieramy na badanie do neurologa , kardiologa i audiologa
na słuch to akurat do Bielska , bo mamy najbliżej
terminy już mam i jeszcze została rehabilitacja

to fajnie, że z Miśką wszystko gra ;-)
oby tak dalej

właśnie wróciłam od gina, wszystko dobrze

Moj obiad juz sie gotuje a corcia spi caly czas:) Jednak sen na powietrzu to zupelnie inna sprawa niz w domu;)
Aniwar do tego linku co Blondi wrzucila to na koncu dodaj literke l - zeby bylo html :)
Witam nowa mamusie.
Claudia to sporo teraz badan macie ale rozumiem ze trzeba wszystko skontrolowac.

Moj mąż i Wiki na ogródku. Tomcio śpi a ja machnęłam 15 minut na orbitreku :) Potem jeszcze brzuszki i limit na dzień zrobiony :)

Witam nowa mamusię :)

Ja jutro na szczepienie z Tomkiem a w środę kontrola bioderek.

Witam nową mamusię :)
Madzia - worki są rewelacja, w sam raz na pozbycie się góry zimowych ciuchów. A nawyciągałam tego faktycznie mnóstwo. Ja z kolei nie mogę się doczekać poncha. Uwielbiam takie rzeczy i mam nadzieję że będzie gatunkowo dobre - bo wygląda ładnie :)
Ariska, Claudia - to świetnie że wasze maluszki w końcu są zdrowe i świetnie się rozwijają pomimo tych potwornych chorób które musiały przejść :)

my już po drugim dziś spacerku, teraz znacznie cieplej było niż wcześniej i nawet tak nie wiało:-)

chciałam dać małej rumianku, ale ona nie chce butli pić!!! tak samo jak na smoczek reaguje - odruchem wymiotnym. Wasze dzieci też tak mają? jak mogę to zmienić! na siłę podawać jej butlę? Kurcze boję się ze w każdej chwili mogę stracić pokarm i co wtedy...?

Damquelle - a co to za worki?

Haania - wytamy na forum

damgelle, aniwar - dzięki dziewczyny, mój Maciej już 3 tyg trzymał główkę na brzuszku jak trzy miesięczne dziecko, tak nam pediatra mówiła i dlatego bylismy skierowani do neurologa, ja telikatnie trzymam też ale raczej daję mu swobodę:) dzięki wszystki dziewczyną za odpowiedzi:)

Gosiula - Ty to jesteś spryciula:) dzięki za spostrzeżenie że zabrakło literki:)

http://www.dobra-mama.pl/wydarzenia/tomasz-jacykow-zaprasza-wszystkie-mamy-na-warsztaty.html
wybiera się któraś? Ja bym pojechała, ale samej to tak jakoś dziwnie..

Ostatnia edycja:
samantaa - to coś takiego: "Pokrowce próżniowe" - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 49.99 zł (cena rynkowa: 59.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
ja kupowałam na KDC, ale na All też pewnie są. Pakujesz do tego ciuchów w których się nie chodzi, zamykasz i wysysasz powietrze odkurzaczem. Worek zmniejsza pojemność błyskawicznie i można schować do szafy, na pawlacz - zajmuje o wiele mniej miejsca
Blondi - ja pajacykowa nie trawię. A poza tym mam swój styl na który wpływu nie ma żaden stylista:)

reklama
Wiesz damqelle ja też mam swój styl nie nakupie przecież innych ciuchów, ale myslę że to fajny pomysł na wypad z domku, może spotkanie ze znajomą i wyjazd do katowic w maju, a zawsze może wpadnie coś fajnego do ucha i kiedyś się wykorzysta;-)

Do góry