reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Joasiab i Malutka - śliczne ubranka, komplecik też fajny a ja zamówiłam taką świecę i szatkę SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA !!!I MIĘ + DATA!!! 48 h (1520419449) - Aukcje internetowe Allegro

Damqelle ja właśnie w piątek zamówiłam na próbę te worki próżniowe i czekam z niecierpliwością na przesyłkę, nigdy ich nie miałam, ale jak mówisz że są fajne to tym bardziej czekam niecierpliwie;-) A ponczo prześliczne
Oby pogoda Wam dopisała w niedzielę - już zaciskam kciuki:tak:

Ariska diabełek wypędzony to i Michasia spokojnie śpi:-) super że wszystko ok i mała się dobrze rozwija

Iwi ja też tęsknię za pomarańczami, ale Mikiego wysypało na buźce i muszę poczekać aż mu zejdzie i dopiero będę mogła próbować, najgorsze jest to że nie wiem po czym go tak wysypało:-(

Wszystkiego najlepszego dla naszych miesięczniaczek Natalek

Natalki - AsiK
i Natalki - Kate:-)

A my dzisiaj pospaliśmy do 11 a później szybciutko na spacerek i odebrać córę ze szkoły, po drodze do mamusi na wczorajszego torcika i sałatkę mmm pyyycha.

Miki leży i obserwuje żyrandol a ja zajęłam się moim nałogiem czyli BB:-D

reklama
my już po lekarzu. Mała wszystko ok pani doktor stwierdziła że jest bardzo kontaktowa i rozwinięta społecznie jak to określiła bo zagaduje i się cieszy, główkę ładnie dźwiga. 5 kwietnia mamy kontrolne eeg, potem usg główki i na następną wizyte do lekarza, a w między czasie musimy iść na badanie słuchu bo po chorobach neurologicznych jest to konieczne. Malusia sobie śpiocha a ja korzystam z chwili czasu :)

no my też się wybieramy na badanie do neurologa , kardiologa i audiologa
na słuch to akurat do Bielska , bo mamy najbliżej
terminy już mam i jeszcze została rehabilitacja

to fajnie, że z Miśką wszystko gra ;-)
oby tak dalej

właśnie wróciłam od gina, wszystko dobrze

Moj obiad juz sie gotuje a corcia spi caly czas:) Jednak sen na powietrzu to zupelnie inna sprawa niz w domu;)
Aniwar do tego linku co Blondi wrzucila to na koncu dodaj literke l - zeby bylo html :)
Witam nowa mamusie.
Claudia to sporo teraz badan macie ale rozumiem ze trzeba wszystko skontrolowac.

Moj mąż i Wiki na ogródku. Tomcio śpi a ja machnęłam 15 minut na orbitreku :) Potem jeszcze brzuszki i limit na dzień zrobiony :)

Witam nowa mamusię :)

Ja jutro na szczepienie z Tomkiem a w środę kontrola bioderek.

Witam nową mamusię :)
Madzia - worki są rewelacja, w sam raz na pozbycie się góry zimowych ciuchów. A nawyciągałam tego faktycznie mnóstwo. Ja z kolei nie mogę się doczekać poncha. Uwielbiam takie rzeczy i mam nadzieję że będzie gatunkowo dobre - bo wygląda ładnie :)
Ariska, Claudia - to świetnie że wasze maluszki w końcu są zdrowe i świetnie się rozwijają pomimo tych potwornych chorób które musiały przejść :)

my już po drugim dziś spacerku, teraz znacznie cieplej było niż wcześniej i nawet tak nie wiało:-)

chciałam dać małej rumianku, ale ona nie chce butli pić!!! tak samo jak na smoczek reaguje - odruchem wymiotnym. Wasze dzieci też tak mają? jak mogę to zmienić! na siłę podawać jej butlę? Kurcze boję się ze w każdej chwili mogę stracić pokarm i co wtedy...?

Damquelle - a co to za worki?

Haania - wytamy na forum

damgelle, aniwar - dzięki dziewczyny, mój Maciej już 3 tyg trzymał główkę na brzuszku jak trzy miesięczne dziecko, tak nam pediatra mówiła i dlatego bylismy skierowani do neurologa, ja telikatnie trzymam też ale raczej daję mu swobodę:) dzięki wszystki dziewczyną za odpowiedzi:)

Gosiula - Ty to jesteś spryciula:) dzięki za spostrzeżenie że zabrakło literki:)

http://www.dobra-mama.pl/wydarzenia/tomasz-jacykow-zaprasza-wszystkie-mamy-na-warsztaty.html
wybiera się któraś? Ja bym pojechała, ale samej to tak jakoś dziwnie..

Ostatnia edycja:
samantaa - to coś takiego: "Pokrowce próżniowe" - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 49.99 zł (cena rynkowa: 59.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
ja kupowałam na KDC, ale na All też pewnie są. Pakujesz do tego ciuchów w których się nie chodzi, zamykasz i wysysasz powietrze odkurzaczem. Worek zmniejsza pojemność błyskawicznie i można schować do szafy, na pawlacz - zajmuje o wiele mniej miejsca
Blondi - ja pajacykowa nie trawię. A poza tym mam swój styl na który wpływu nie ma żaden stylista:)

reklama
Wiesz damqelle ja też mam swój styl nie nakupie przecież innych ciuchów, ale myslę że to fajny pomysł na wypad z domku, może spotkanie ze znajomą i wyjazd do katowic w maju, a zawsze może wpadnie coś fajnego do ucha i kiedyś się wykorzysta;-)

Do góry