reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witajcie dziewczynki.
słońce zagląda do okien więc pan mąż postanowił umyć okienka, a ja spakowałam kurty zimowe do worków próżniowych. te worki to rewelacja - bardzo jestem z nich zadowolona i jak pogoda się utrzyma to pakuje resztę zimowych rzeczy. a w niedzielę ma być pięknie - będziemy chrzcić Marysię.
joasiab, Malutka - śliczne ubranka
powiem wam że z tym jedzeniem to jest ściema wielka. ja jem wszystko - i pizze zjem i słodycze i nabiału w kilogramach. marii jak boli brzuszek to niezależnie od tego co jem, po prostu czasem się gazów nazbiera. ale tak też mają dzieci na butelce.
a co do okresu - to faktycznie nie może być dłuższych przerw w karmieniu

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wam powiem, że odciągam mleko dla Tomka i podaję z butelki a okresu nie mam jeszcze. Ciekawe :)

Damqelle życze Wam pięknej pogody na chrzcie :) Ja mam nadzieję, że 17 kwietnia jak my będziemy chrzcili też będzie ładnie :)

moja niunia spała dziś od 23 do 8 rano normalnie szok. Zjadła i dalej śpi :D Dziś na 12.30 jedziemy na wizytę kontrolną do neurologa po tej chorobie muszą sprawdzić czy wszystko ok u małej no i później dostaniemy skierowanie na usg przez ciemiączkowe główki. A po drodze załatwimy jeszcze kołocze weselne:) tak więc miłego dnia życzę

Witam, mieliśmy nieci przebojową noc, małego męczył ten katar strasznie i jeszcze mieliśmy suche powietrze

tata w pracy a my cycolimy, potem mam w planach porządki i wizytę uu gina:tak:

pizzę też już jadłam, małemu nic nie było;-)

ariska powodzenia na wizycie, na pewno wszystko gra

Cześć kochane :)
Widzę że przygotowania do chrztów są na tapecie. My mieliśmy wczoraj, jak tylko wyszliśmy ze szpitala to chcieliśmy Tycjana jak najprędzej ochrzcić. W czwartek pojechaliśmy do księdza i co prawda aż tak szybko się nie spodziewaliśmy ale jakoś daliśmy radę wszystko zorganizować i jesteśmy po :)
Jestem umęczona bo piątek i sobota od 6 rano do nocy na pełnych obrotach i jeszcze od soboty już mieliśmy gości bo z daleka. Wczoraj o 11 już był chrzest i do wieczora gości mieliśmy. Tycjan był taki umęczony że już o 19 go wykąpałam i usnął od razu i spał jak aniołek do 7 z przerwą o 3 na cycusia. Właśnie buja się w bujaweczce ale widzę że brzusio go dziś pobolewa a już tak uważałam z jedzeniem wczoraj.
No nic, lecę na allegro bo potrzebuję spodni i kurtki na wiosnę bo wszystko mam za wielkie o 3 rozmiary :)
Buziaki i powodzenia w przygotowaniach do tego ważnego wydarzenia, ja jestem bardzo szczęśliwa że już mam synka ochrzczonego :)

Witam po weekendzie nie ma śladu i znowu samotność. Mały przysypia. Dzisia się budził bo bączki go męczyły, ale nie płakał tylko się krecił.
A co do pizze to też jem i już nie ograniczam się z jedzeniem tak jak na początku tylko gotowany kurczak i ryż i marchewka, nawet wczoraj spróbowałam pomarańcza, bo tak za nimi tęskniłam a teraz poczekam czy będzie wszystko ok. jak tak to mogę je jęść.
Pozdrawiam u nas słonecznie, bo wczoraj śnieg padał i było pochmurno, ale jak wyszliśmy na spacer to nie było zimno.

reklama
Witam sie i Ja:)
Malutka mi chodzilo o to ze mozna nie miec przez caly okres karmienia ale mozna dostac szybciej i ze Ja akurat przez ten caly okres karmienia nie mialam :)
Olandia a mam pytanie wyrobiliscie juz paszport?I ile czekaliscie?I lecisz do Polski samolotem czy jedziecie autem?
A JA ciagle wierce dziure mezowi o nowy przyrzadzik do cwiczen i juz prawie jest przekonany haha chyba sie zlamie juz jest tego bliski widze.I na dodatek znalazlam ten co chce ze jest przeceniony o 1/3 ceny ze 150 na 100 funtow wiec to bedzie tez argument za tym ;) oby sie zgodzil.Tylko wciaz jest maly problem gdzie JA to wstawie?Buy Davina Cross Trainer at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cross trainers and elliptical trainers. moze sluzyc jako rowerek tez i opinie ma 4 na 5 gwiazdek wiec chyba nie najgorzej i zawsze jakby co moge go oddac do 28 dni.
Dobra uciekam robic karczek na obiad bo mezowi sie zachcialo wiec milego dnia tradycyjnie.

Do góry