reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

witajcie dziewczynki.
słońce zagląda do okien więc pan mąż postanowił umyć okienka, a ja spakowałam kurty zimowe do worków próżniowych. te worki to rewelacja - bardzo jestem z nich zadowolona i jak pogoda się utrzyma to pakuje resztę zimowych rzeczy. a w niedzielę ma być pięknie - będziemy chrzcić Marysię.
joasiab, Malutka - śliczne ubranka
powiem wam że z tym jedzeniem to jest ściema wielka. ja jem wszystko - i pizze zjem i słodycze i nabiału w kilogramach. marii jak boli brzuszek to niezależnie od tego co jem, po prostu czasem się gazów nazbiera. ale tak też mają dzieci na butelce.
a co do okresu - to faktycznie nie może być dłuższych przerw w karmieniu

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wam powiem, że odciągam mleko dla Tomka i podaję z butelki a okresu nie mam jeszcze. Ciekawe :)

Damqelle życze Wam pięknej pogody na chrzcie :) Ja mam nadzieję, że 17 kwietnia jak my będziemy chrzcili też będzie ładnie :)

moja niunia spała dziś od 23 do 8 rano normalnie szok. Zjadła i dalej śpi :D Dziś na 12.30 jedziemy na wizytę kontrolną do neurologa po tej chorobie muszą sprawdzić czy wszystko ok u małej no i później dostaniemy skierowanie na usg przez ciemiączkowe główki. A po drodze załatwimy jeszcze kołocze weselne:) tak więc miłego dnia życzę

Witam, mieliśmy nieci przebojową noc, małego męczył ten katar strasznie i jeszcze mieliśmy suche powietrze

tata w pracy a my cycolimy, potem mam w planach porządki i wizytę uu gina:tak:

pizzę też już jadłam, małemu nic nie było;-)

ariska powodzenia na wizycie, na pewno wszystko gra

Cześć kochane :)
Widzę że przygotowania do chrztów są na tapecie. My mieliśmy wczoraj, jak tylko wyszliśmy ze szpitala to chcieliśmy Tycjana jak najprędzej ochrzcić. W czwartek pojechaliśmy do księdza i co prawda aż tak szybko się nie spodziewaliśmy ale jakoś daliśmy radę wszystko zorganizować i jesteśmy po :)
Jestem umęczona bo piątek i sobota od 6 rano do nocy na pełnych obrotach i jeszcze od soboty już mieliśmy gości bo z daleka. Wczoraj o 11 już był chrzest i do wieczora gości mieliśmy. Tycjan był taki umęczony że już o 19 go wykąpałam i usnął od razu i spał jak aniołek do 7 z przerwą o 3 na cycusia. Właśnie buja się w bujaweczce ale widzę że brzusio go dziś pobolewa a już tak uważałam z jedzeniem wczoraj.
No nic, lecę na allegro bo potrzebuję spodni i kurtki na wiosnę bo wszystko mam za wielkie o 3 rozmiary :)
Buziaki i powodzenia w przygotowaniach do tego ważnego wydarzenia, ja jestem bardzo szczęśliwa że już mam synka ochrzczonego :)

Witam po weekendzie nie ma śladu i znowu samotność. Mały przysypia. Dzisia się budził bo bączki go męczyły, ale nie płakał tylko się krecił.
A co do pizze to też jem i już nie ograniczam się z jedzeniem tak jak na początku tylko gotowany kurczak i ryż i marchewka, nawet wczoraj spróbowałam pomarańcza, bo tak za nimi tęskniłam a teraz poczekam czy będzie wszystko ok. jak tak to mogę je jęść.
Pozdrawiam u nas słonecznie, bo wczoraj śnieg padał i było pochmurno, ale jak wyszliśmy na spacer to nie było zimno.

reklama
Witam sie i Ja:)
Malutka mi chodzilo o to ze mozna nie miec przez caly okres karmienia ale mozna dostac szybciej i ze Ja akurat przez ten caly okres karmienia nie mialam :)
Olandia a mam pytanie wyrobiliscie juz paszport?I ile czekaliscie?I lecisz do Polski samolotem czy jedziecie autem?
A JA ciagle wierce dziure mezowi o nowy przyrzadzik do cwiczen i juz prawie jest przekonany haha chyba sie zlamie juz jest tego bliski widze.I na dodatek znalazlam ten co chce ze jest przeceniony o 1/3 ceny ze 150 na 100 funtow wiec to bedzie tez argument za tym ;) oby sie zgodzil.Tylko wciaz jest maly problem gdzie JA to wstawie?Buy Davina Cross Trainer at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cross trainers and elliptical trainers. moze sluzyc jako rowerek tez i opinie ma 4 na 5 gwiazdek wiec chyba nie najgorzej i zawsze jakby co moge go oddac do 28 dni.
Dobra uciekam robic karczek na obiad bo mezowi sie zachcialo wiec milego dnia tradycyjnie.

Do góry