reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Tez czekam na x factor a pozniej przepis na życie.... :)

Damqelle-Och jaka szkoda ze m zajęty caly czas...bo jak bym wpadla do tego pepco.... :) to tez pewnie wyszłabym z sukienkami i bluzkami ;)jak zwykle z reszta jak tam wpadam to z czymś musze wyjść.... a widziałaś jakie cudne tam mają spineczki i gumeczki do włosków:)
Kupiłam Mai taką sliczną bluzeczkę koloru pistacjowego z truskawą z zielonych i niebieskich cekinów..bomba...az lukne na gazetke co tam mają
o prosze dla chetnych :) http://www.pepco.pl/a/gazetka

Ostatnia edycja:
reklama
my już po kąpieli, mała spała w swoim łóżeczku jakieś 20 minut a teraz mąż ją nosi bo zaczęła płakać.
U mnie niestety nie była aż tak piękna pogoda jak u Was, co prawda byliśmy na spacerku ale było zimno, czasami tylko słonko wychodziło i wtedy przyjemnie się chodziło. mam nadzieję, ze jutro będzie cieplej.

fajne rzeczy mają w pepco ale jakoś nie jestem przekonana co do jakości, kiedyś oglądałam bodziaki dla małej ale w końcu wyszłam z niczym bo wydały mi się strasznie sztuczne

Hejka. My już po spacerze, pogoda piękna. Natalka odwiedziła pierwszy raz prababcię Natalię i bardzo się sobie spodobały. Na pamiątkę zostawiła kupę. A teraz mąż się z nią bawi a ja mam masę prasowania. I gdzieś mi uciekła godzina bo już 17 :-)
Dziewczyny karmiące piersią - macie miesiączkę. Bo mi się coś brudzi i cholercia nie wiem czy to jeszcze pozostałości czy już okres.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dwumiesięczniaków - duuuuużo zdrówka i uśmiechu.

Ja też ostatnio zaczęłam plamić, ale nie krwią tylko takie brązowe upławy, wiec zapisałam się w końcu na pierwszą wizytę, idę jutro dowiem się co i jak:) karmię piersią a okres narazie się nie pojawił!

---------------
Mój Maciej dziś jest jakiś dziwny, bo zawsze w dzień jada co 2h malo śpi, a dziś jadł o 14:00 a potem o 19tej i cały czas zadowolony śmiał się bo gości mieliśmy, i dopiero teraz je no bo jest po kąpieli:) dziecko mi się zmienia :p dla mnie lepiej bo więcej czasu miałam ale dla piersi gorzej bo je rozsadza, hehe

Ostatnia edycja:
Zajrzalam na chwilke zeby podczytac co u Was i zaraz zmykam ogladac z mezem tv.
U nas super niedziela bo poza domkiem caly dzien:) Mala grzeczna wiec milo:) Nawet w kawiarni we trojke bylismy:)

mam pytanie do Was- musze znac szybko odpowiedz zeby mamie dac znac.
Jedziemy do Polski za tydzien:) i trzeba zakupy na przyjazd zrobic.
W ktorym sklepie sa pampersy sa w dobrej cenie? Jakie ceny sa w carrefurze?
Bede bardzo wdzieczna za porade.

mam pytanie do Was- musze znac szybko odpowiedz zeby mamie dac znac.
Jedziemy do Polski za tydzien:) i trzeba zakupy na przyjazd zrobic.
W ktorym sklepie sa pampersy sa w dobrej cenie? Jakie ceny sa w carrefurze?
Bede bardzo wdzieczna za porade.

w dobrej cenie sa w Kauflandzie,a w carrefourze placilam za rozmiar 2 jakies 56 zł.

Zamówiliśmy z mężem pizze :) mniam, za 20 min przywiozą, jak Maciusiowi sie nie zmieni to za 20 min skończy doić pierś i odłoże go do łóżka, on będzie spał a my jedli :) oby pospał do 6 jak zawsze:) to pizza wyparuje..;)

reklama
Ja tez jeszcze okresu nie mam:) a jutro mija rok od ostatniej miesiaczki ;)hehe;)

Blondi u nas tez dzisiaj na kolacje pizza byla zamowiona:)

Jesli chodzi o pampersy to nie pomoge bo kupilam spory zapas wczesniej ( przed porodem jeszcze) i nie orientuje sie w cenach..

Ostatnia edycja:
Do góry