reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Tez czekam na x factor a pozniej przepis na życie.... :)

Damqelle-Och jaka szkoda ze m zajęty caly czas...bo jak bym wpadla do tego pepco.... :) to tez pewnie wyszłabym z sukienkami i bluzkami ;)jak zwykle z reszta jak tam wpadam to z czymś musze wyjść.... a widziałaś jakie cudne tam mają spineczki i gumeczki do włosków:)
Kupiłam Mai taką sliczną bluzeczkę koloru pistacjowego z truskawą z zielonych i niebieskich cekinów..bomba...az lukne na gazetke co tam mają
o prosze dla chetnych :) http://www.pepco.pl/a/gazetka

Ostatnia edycja:
reklama
my już po kąpieli, mała spała w swoim łóżeczku jakieś 20 minut a teraz mąż ją nosi bo zaczęła płakać.
U mnie niestety nie była aż tak piękna pogoda jak u Was, co prawda byliśmy na spacerku ale było zimno, czasami tylko słonko wychodziło i wtedy przyjemnie się chodziło. mam nadzieję, ze jutro będzie cieplej.

fajne rzeczy mają w pepco ale jakoś nie jestem przekonana co do jakości, kiedyś oglądałam bodziaki dla małej ale w końcu wyszłam z niczym bo wydały mi się strasznie sztuczne

Hejka. My już po spacerze, pogoda piękna. Natalka odwiedziła pierwszy raz prababcię Natalię i bardzo się sobie spodobały. Na pamiątkę zostawiła kupę. A teraz mąż się z nią bawi a ja mam masę prasowania. I gdzieś mi uciekła godzina bo już 17 :-)
Dziewczyny karmiące piersią - macie miesiączkę. Bo mi się coś brudzi i cholercia nie wiem czy to jeszcze pozostałości czy już okres.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dwumiesięczniaków - duuuuużo zdrówka i uśmiechu.

Ja też ostatnio zaczęłam plamić, ale nie krwią tylko takie brązowe upławy, wiec zapisałam się w końcu na pierwszą wizytę, idę jutro dowiem się co i jak:) karmię piersią a okres narazie się nie pojawił!

---------------
Mój Maciej dziś jest jakiś dziwny, bo zawsze w dzień jada co 2h malo śpi, a dziś jadł o 14:00 a potem o 19tej i cały czas zadowolony śmiał się bo gości mieliśmy, i dopiero teraz je no bo jest po kąpieli:) dziecko mi się zmienia :p dla mnie lepiej bo więcej czasu miałam ale dla piersi gorzej bo je rozsadza, hehe

Ostatnia edycja:
Zajrzalam na chwilke zeby podczytac co u Was i zaraz zmykam ogladac z mezem tv.
U nas super niedziela bo poza domkiem caly dzien:) Mala grzeczna wiec milo:) Nawet w kawiarni we trojke bylismy:)

mam pytanie do Was- musze znac szybko odpowiedz zeby mamie dac znac.
Jedziemy do Polski za tydzien:) i trzeba zakupy na przyjazd zrobic.
W ktorym sklepie sa pampersy sa w dobrej cenie? Jakie ceny sa w carrefurze?
Bede bardzo wdzieczna za porade.

mam pytanie do Was- musze znac szybko odpowiedz zeby mamie dac znac.
Jedziemy do Polski za tydzien:) i trzeba zakupy na przyjazd zrobic.
W ktorym sklepie sa pampersy sa w dobrej cenie? Jakie ceny sa w carrefurze?
Bede bardzo wdzieczna za porade.

w dobrej cenie sa w Kauflandzie,a w carrefourze placilam za rozmiar 2 jakies 56 zł.

Zamówiliśmy z mężem pizze :) mniam, za 20 min przywiozą, jak Maciusiowi sie nie zmieni to za 20 min skończy doić pierś i odłoże go do łóżka, on będzie spał a my jedli :) oby pospał do 6 jak zawsze:) to pizza wyparuje..;)

reklama
Ja tez jeszcze okresu nie mam:) a jutro mija rok od ostatniej miesiaczki ;)hehe;)

Blondi u nas tez dzisiaj na kolacje pizza byla zamowiona:)

Jesli chodzi o pampersy to nie pomoge bo kupilam spory zapas wczesniej ( przed porodem jeszcze) i nie orientuje sie w cenach..

Ostatnia edycja:
Do góry