reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

blondi fakt roznica mca na tym etapie to bardzo duzo... powiedz mi Kochana co Twoj Macius tak dlugo je? Moj synek max 30 minut je i w kime....chyba ze Twoj przysypia?

reklama
hej,
u nas dziś kościół i spacer i ogólnie Ala miała dobry dzień, bo śpi i je, jutro rano pediatra, mam całą listę pytań, mam nadzieje, że rozwieje nasze wątpliwości.
dobrej nocki

moja mała też już smacznie sobie śpi... dziś muszę ją pochwalić za usypianie bo po karmieniu odłożyłąm ją do łóżczka oczywiście się obudziła a później słuchała jak jej czytałam, bez płaczu,marudzenia i zasnęla

teraz odpoczywam chwilkę zaraz idę się kąpać i mam nadzieję ze uda mi się położyć przed 22 chociaż to i tak jak dla mnie zapóźno bo w nocy będę nieprzytomna

JoasiaB-My w naglych przypadkach mamy nan pro ha...
Dziś Majeczke pierwszy raz brzunio bolał na zmianę nosiliśmy z małzem od 19 do 21 ech w koncu zjadla i jak na razie śpiocha...ale nie mówie hop...pierwszy raz się tak przytrafilo az mi jej szkoda bylo i miś przejęty bujał ją w bujaczku

ciesze sie, ze niedziele mialyscie udana!
ja bym chetnie pomarudzila w tej sprawie :) :)
Macius niezly z niego gosc - masz Blondi fajniutkiego synusia!! Natlka chyba jeszcze mnie nie rozpoznaje chyba, ze po zapachu bo jak marudna to u mamci na raczkach zawsze sie wyciszy:)

Witam

Nocka ok. chociaż krótka bo Miki zrobił pobudkę o 5 i koniec spania. Zasnął dopiero przed chwilą.

Pogoda beznadziejna, mgła jak cholera i zimno.

My dzisiaj mamy wizytę u neurologa, ponieważ Mikuś urodził się duży i jeszcze od 1 do 4 tyg miał drżenie bródki (teraz już coraz mniej) więc nasza pediatra dała nam skierowanie. Mam nadzieję że jednak wszystko będzie ok. Proszę Was o trzymanie kciuków za nas.

Troszeczkę spóźnione lecz szczere życzonka naszym Klaudiom :-)
Wszystkiego dobrego dla naszych dwumiesięczniaków :
Antosia - martuś88
Mai -
Monika77
oraz Kamilka -
modlicha83

Miłego dzionka wszystkim mamusiom

Dzień Dobry :)
U nas nocka całkiem fajna :) Tomcio jak zasnął o 20 to obudził się o 1:20 a potem o 6:30 i teraz śpiocha :)

Ja z Wiki na kontrolę jadę na 11:30.

Moje zakupy na maxa nieudane. Oczywiście miałam takie plany a nic mi się nie podobało :(

A ja mam stertę garów do mycia po wczorajszych gościach. Wczoraj wieczorem już mi się nie chciało. W ogóle w chacie syf, muszę wziąć się za sprzątanie. Dobrze, że moja Ala jest taka grzeczniutka, że mogę wszystko w domu zrobić.

joasiab no to ta teoria z zakupami się potwierdza, jak się chce coś kupić i jest kasa to nic się nie kupi:-( A co do mleka, to ja dokarmiałam na początku Alę Bebiko, a później kupiłam Gerbera ale mi nie odpowiadała jego konsystencja (tak jakby się nie rozpuszczało do końca).

madzia a co Ci mówiła pediatra na temat drżenia tej bródki, bo mojej Ali też tak drżała bródka i czasem rączki i mnie powiedziała, że powinno przejść do 3 m-ca życia i świadczy to o niedojrzałości układu nerwowego. Nie dała mi skierowania do neurologa i kazała obserwować. Teraz Ala już prawie w ogóle nie ma tych drżeń, więc chyba nie mam się co martwić.

reklama
Witam sie z ranka:-)
My tradycyjnie od 6 na nogach. Bartus ladnie pospał bo ponad 9 h....a ja i tak nie dospana jestem.
Wczoraj mielismy gosci....fajnie bylo..przyszli z rocznym dzeciaczkiem....taki szkrab to jest dopiero absorbujacy....szok..wszedzie biega wszystko w raczki bierze..pilnowanie 24 =h na dobe.
Teraz jedna reka pisze a druga macham grzechotka;-)

Dziewczyny a Wasze maluszki chwytaja juz same grzechotke?? ja mojemu jak wloze do raczki do trzyma ale nie wie jeszcze ze trzyma... robi to nieswiadomie.

Do góry