reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam

U nas nocka ok. Mikuś zasnął o 23. pobudki o 3 i 6 a później o 10 także jestem wyspana. Oby tak było cały czas.
Teraz znowu sobie śpiocha.

Ribi - ale się uśmiałam :)

mi ostatnio szwagierka przesłała coś takiego :
YouTube - Tańczące dziecko

Spokojnej niedzieli i udanych zakupów :)

-------------------------------------

Pomimo brzydkiej pogody, mój kwiatek wita już wiosnę i kwitnie od tygodnia jak szalony:szok:
100_4171 [640x480].JPG100_4167 [640x480].jpg

Załączniki

• 100_4169 [640x480].jpg
    100_4169 [640x480].jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 17
Ostatnia edycja:
No teraz chwila reklasu, Maciuś wisi na piersi:)
Znajomi pojechali bylo naprawdę super:) Agatka dwuletnia bardzo polubiła Maciusia opiekowała się nim :)

Mam pytanko, bo weszłam teraz na forum, a tu mi pokazuje że mam 232 wiadomości weszłam do skrzynki a tam mi wyświetla wszystko co pisałam... wiecie może o co chodzi?

Blondi właśnie zauważyłam że ja też mam 75 nowych wiadomości i też nie wiem co chodzi

A zniknęło spod avataru "Dzięki" i "Podziękowano" a w tych wiadomościach jest opisane kto dziękuje za Twoje posty ;) Bez sensu to :/

Ostatnia edycja:
CZESC,
niedziela juz sie prawie konczy a od tego nic nie robienia jestem zmeczona w domu mam naaaawal pracy, glownie w szafach ale tradycja jest to, ze zawsze w niedziele jestesmy u tesciow,no i jestesmy ..tu nic nie robie a jak wroce do domu to po 01.00 pojde spac bo dopiero skoncze swoje porzadki :)
ribi ale sie z Majeczka usmialysmy.
o co chodzi z tymi podziekowaniami? skrzynke mam zawalona... a jak chce teraz podziekowac komus za cos to jak mam to zrobic????

dzis zjadlam kawalek babki z kakao,tam byl tez proszek do pieczenia... ciekawa jestem co sie bedzie dzialo - mam wyrzuty sumienia ale oprzec sie nie moglam.. tak ladnie pachniala :) az mi sie swiat wielkanocnych chce:)
wypilam tez zmiksowane truskaweczki - mniam... ale tak tylko symbolicznie i tez mam nadzieje, ze Natalka nie bedzie miala nowej wysypki:)
madzia ale masz wiosne w domu:) u mnie to raczej jesien jak patrze na swoje kwiatki a nie mam ich duzo bo kiepski ze mnie ogrodnik:)

Ostatnia edycja:
Hejka ja na chwilkę. Po tej butli moja mała spała od 22 do 4 rano. Ale wczoraj tak mi się zachłysneła że mało co nie dostałam zawału.
Oko już nie boli, wszystko wraca do normy i jutro wieczór odstawiam antybiotyk.
Dziś poszłam do fryzjera i zafarbowałam i podciełam włosy. Ale stwierdził że najlepiej obciąć na jeżyka bo takie zniszczone po znieczuleniu. I chyba za miesiąc się skuszę bo ostatnio tak krótkie miałam 4 lata temu. Uciekam bo mała śpi a tatuś zrobił frytki, schab, sałatki i sos czosnkowy. Pycha. Korzystam póki mogę :-)

reklama
a my dziś byliśmy z Tosiem pierwszy raz u mojego teścia poza miasto, mały poznał swoje kuzynki i kuzynów małych ale nie był zbyt do zabawy bo coś humorku nie miał po nie przespanej nocy a jak wyszlismy na dwór by pospał to się zimno zrobiło i wróciliśmy;/
jutro i po jutrze jestem sama do 16 z małym;/ ciekawe czy da mi cokolwiek zrobić...

Do góry