reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
faktycznie niedziela ucieka bardzo szybko. u nas popołudnie takie sobie, mała jest strasznei marudna dodatkowo od wczoraj possie trochę piers i zaczyna się darcie, nie wiem co się dzieje - jak wczoraj tak miała to myślałam ze to jednorazowe bo poźniej juz ładnie jadła a dziś znów to samo, dodatkowo ma chyba problem z załatwieniem się a espumisan chyba przestaje już działać :-( dobrze że jest moj mąż bo sama nie dałabym rady. w dzień przy karmieniu zasnęłam to mój ja zabrał nawet nie wiem kiedy a jak wstałam na obiadek to ledwo na nogach się trzymałam
mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej

milego wieczoru

MADLEN - dzieki za wyjaśnienia:)
teraz jak ktoś dużo razy dziękował, albo jemu dziękowano to ma ładnie skrzynkę zapchaną :p
zobaczymy jak się sprawdzą nowe zmiany:)

u Nas niedziela pełna odwiedzin, pojechali znajomi, a zaraz wujek z ciocią i kuzynką od męża przjechali, potem szwagier, a na koniec moi rodzice, dom był pełen ludzi, Maciuś bardzo grzeczny całe dwie godzinki obserwował i się uśmiechał, zresztą synuś przy gościach nigdy nie płacze tylko się śmieje:)

Ostatnia edycja:
joasiab - my karmimy sie Nutramigenem... smierdzi jak zdechly szczur ale moje dziecko daje rade :-) wypijamy ok 100 ml co 2,5 - 3 godziny.

joasiu my karmimy się piersią, ale w nagłych sytuacjach jak muszę wyjść poza dom to daję mu mleko z rossmana, smakowo jest jak beblilon, tak przynajmniej mówiła mi koleżanka jak kiedyś dałam jej do sprobowania a ona ma roczne dziecko wiec przeszła wszystkie mleka żeby najlepsze wybrać:)

Muszę się Wam pochwalić że moje dziecko już mnie poznaje, jak lezy w leżaczku i nagle podejdę to patrzy na mnie i jak sie usmiechne odwajemnia uśmiech, a jak byli dziś goście to przeleciał oczkami po każdym a wzrok zatrzymał na mnie i strzelił mi taki uśmiech z odgłosem że az wszystcy byli zdziwieni:) Kocham go na życie:) już nawet pupe podnosi i sie przesuwa na leżaczku czy w łóżeczku:)

Ostatnia edycja:
Witam Was
ja jestem u ciotki - temu nie pisałam

madzia piękne kwiaty

no ja wchodzę na BB a tu 642 wiadomości :szok: w szoku zostałam, co to za pierdoły wymyślili

ja dziś ze szkoły przyjechałam masakra 2 dni na nogach i wysiadam. Oczywiście w szkole odciąganie mleka po kątach ale mała zadowolona bo cały dzień z tatusiem na wyłączność :) teraz muszę poszukać jakiegoś albumu dla maleńkiej :)

joasiab ja daję Bebiko ale takie w butelkach gotowe....ale to w awaryjnych sytuacjach. Bebiko w proszku Maciusiowi nie sluży...ma kolki ale w płynie póki co było ok.
A u nas dziś byli znajomi z 9cio miesięczną córką...Maciuś zobaczył, był chwilkę grzeczny a poźniej trochę płakal....

My już po kąpieli, Maciej teraz ssie pierś:) i tak do 22ej:p

ribi - mój Maciej był mega zainteresowany co robi Agatka 2 letnia:) a ona ciągle gdzieś biegała obok niego to on się śmiał na całego:) oczkami za nią wodził:) widać Maciuś mój lubi towarzystwo, ale Twój znów młodszy o miesiąc wiec napewno wkrótce będzie bardziej lubił towarzystwo:-D

reklama
Do góry