reklama
faktycznie niedziela ucieka bardzo szybko. u nas popołudnie takie sobie, mała jest strasznei marudna dodatkowo od wczoraj possie trochę piers i zaczyna się darcie, nie wiem co się dzieje - jak wczoraj tak miała to myślałam ze to jednorazowe bo poźniej juz ładnie jadła a dziś znów to samo, dodatkowo ma chyba problem z załatwieniem się a espumisan chyba przestaje już działać :-( dobrze że jest moj mąż bo sama nie dałabym rady. w dzień przy karmieniu zasnęłam to mój ja zabrał nawet nie wiem kiedy a jak wstałam na obiadek to ledwo na nogach się trzymałam
mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej
milego wieczoru
mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej
milego wieczoru
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
MADLEN - dzieki za wyjaśnienia
teraz jak ktoś dużo razy dziękował, albo jemu dziękowano to ma ładnie skrzynkę zapchaną
zobaczymy jak się sprawdzą nowe zmiany
u Nas niedziela pełna odwiedzin, pojechali znajomi, a zaraz wujek z ciocią i kuzynką od męża przjechali, potem szwagier, a na koniec moi rodzice, dom był pełen ludzi, Maciuś bardzo grzeczny całe dwie godzinki obserwował i się uśmiechał, zresztą synuś przy gościach nigdy nie płacze tylko się śmieje
teraz jak ktoś dużo razy dziękował, albo jemu dziękowano to ma ładnie skrzynkę zapchaną
zobaczymy jak się sprawdzą nowe zmiany
u Nas niedziela pełna odwiedzin, pojechali znajomi, a zaraz wujek z ciocią i kuzynką od męża przjechali, potem szwagier, a na koniec moi rodzice, dom był pełen ludzi, Maciuś bardzo grzeczny całe dwie godzinki obserwował i się uśmiechał, zresztą synuś przy gościach nigdy nie płacze tylko się śmieje
Ostatnia edycja:
Blondi84
joasiu my karmimy się piersią, ale w nagłych sytuacjach jak muszę wyjść poza dom to daję mu mleko z rossmana, smakowo jest jak beblilon, tak przynajmniej mówiła mi koleżanka jak kiedyś dałam jej do sprobowania a ona ma roczne dziecko wiec przeszła wszystkie mleka żeby najlepsze wybrać
Muszę się Wam pochwalić że moje dziecko już mnie poznaje, jak lezy w leżaczku i nagle podejdę to patrzy na mnie i jak sie usmiechne odwajemnia uśmiech, a jak byli dziś goście to przeleciał oczkami po każdym a wzrok zatrzymał na mnie i strzelił mi taki uśmiech z odgłosem że az wszystcy byli zdziwieni Kocham go na życie już nawet pupe podnosi i sie przesuwa na leżaczku czy w łóżeczku
Muszę się Wam pochwalić że moje dziecko już mnie poznaje, jak lezy w leżaczku i nagle podejdę to patrzy na mnie i jak sie usmiechne odwajemnia uśmiech, a jak byli dziś goście to przeleciał oczkami po każdym a wzrok zatrzymał na mnie i strzelił mi taki uśmiech z odgłosem że az wszystcy byli zdziwieni Kocham go na życie już nawet pupe podnosi i sie przesuwa na leżaczku czy w łóżeczku
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Witam Was
ja jestem u ciotki - temu nie pisałam
madzia piękne kwiaty
no ja wchodzę na BB a tu 642 wiadomości w szoku zostałam, co to za pierdoły wymyślili
ja jestem u ciotki - temu nie pisałam
madzia piękne kwiaty
no ja wchodzę na BB a tu 642 wiadomości w szoku zostałam, co to za pierdoły wymyślili
ariska
Fanka BB :)
ja dziś ze szkoły przyjechałam masakra 2 dni na nogach i wysiadam. Oczywiście w szkole odciąganie mleka po kątach ale mała zadowolona bo cały dzień z tatusiem na wyłączność teraz muszę poszukać jakiegoś albumu dla maleńkiej
joasiab ja daję Bebiko ale takie w butelkach gotowe....ale to w awaryjnych sytuacjach. Bebiko w proszku Maciusiowi nie sluży...ma kolki ale w płynie póki co było ok.
A u nas dziś byli znajomi z 9cio miesięczną córką...Maciuś zobaczył, był chwilkę grzeczny a poźniej trochę płakal....
A u nas dziś byli znajomi z 9cio miesięczną córką...Maciuś zobaczył, był chwilkę grzeczny a poźniej trochę płakal....
Blondi84
My już po kąpieli, Maciej teraz ssie pierś i tak do 22ej
ribi - mój Maciej był mega zainteresowany co robi Agatka 2 letnia a ona ciągle gdzieś biegała obok niego to on się śmiał na całego oczkami za nią wodził widać Maciuś mój lubi towarzystwo, ale Twój znów młodszy o miesiąc wiec napewno wkrótce będzie bardziej lubił towarzystwo
ribi - mój Maciej był mega zainteresowany co robi Agatka 2 letnia a ona ciągle gdzieś biegała obok niego to on się śmiał na całego oczkami za nią wodził widać Maciuś mój lubi towarzystwo, ale Twój znów młodszy o miesiąc wiec napewno wkrótce będzie bardziej lubił towarzystwo
reklama
C
claudia4you
Gość
oglądam X-factor ale są niektórzy beztalencia
drugi dzień pod rząd mnie głowa boli :-(
drugi dzień pod rząd mnie głowa boli :-(
Podziel się: