reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Wiktorek dziękuje wszystkim forumowym cioteczkom za życzenia i buziaki w swój 3-ci miesiąc życia

U nas znowu wróciła wiosna:-) Byliśmy dwie godzinki na spacerze. Odkryłam małemu na całość budkę od wózka i robił wielkie oczy na wszystko co udało mu się zobaczyć.

Tak się zastanawiam jak długo będziemy sie wozić w gondoli...bo tak naprawde to zostalo jeszcze z 10 cm i będzie za krótka. A do tego maluch chce już chyba bardziej oglądac niz lezec plackiem. Może w maju wskoczymy w spacerówę:-)
:-)

reklama
U nas po usg niezbyt dobrze :(
lewe bioderko jeszcze niedojrzałe i w sumie tu wystarczyłoby szerokie pieluchowanie, ale prawe bioderko ma coś nie tak "panewka stawu nieznacznie stromo nachylona ze spłaszczonym brzegiem kostnym" - cokolwiek to znaczy... Mamy iść do ortopedy, ale pani powiedziała, żeby iść w miarę szybko = prywatnie i poleciła jakiegoś docenta z Prokocimia. Prawdopodobnie będzie potrzebna poduszka jakaśtam (nie pamiętam za cholerę nazwy). Ciekawe ile bierze za wizytę... Spróbuję jednak pójść w poniedziałek po skierowanie, może coś załatwię na nfz, zobaczymy...
-------------
malta, giovanessa - najlepsze życzenia i całuski dla dzieciaczków :)

Nie martw się szybko zareagujesz to szybko się wyleczycie i Natka będzie miała bioderka jak nowe

ja upiekłam to ciasto

zobaczymy jakie jest w smaku

Monia-T-poduszka frejki chyba:)

Malta-ale uśmiech cudny :) Wiktorka. tak tak wszystkiego naj :-) my miesięcznice obchodzimy w czwartek bo Majka tylko 5 dni mlodsza:tak:

a ja dziś poraz pierwszy zabrałam mojego synka do galerii:) handlowej oczywiście:)i się wkurzyłam bo nic nie kupiłam :/ mam 500 zl kotre zamierzam przeznaczyc na siebie i tylko siebie i dupa...nic fajnego nie ma. Pozniej sprzatal i pralam w domu i tak zeszlo do wieczora...a teraz padam i za chwile ide spac.

Zdrowka dla dzisiejszych solenizantow:) ale ten czas leci:)

a ja dziś poraz pierwszy zabrałam mojego synka do galerii:) handlowej oczywiście:)i się wkurzyłam bo nic nie kupiłam :/ mam 500 zl kotre zamierzam przeznaczyc na siebie i tylko siebie i dupa...nic fajnego nie ma. Pozniej sprzatal i pralam w domu i tak zeszlo do wieczora...a teraz padam i za chwile ide spac.

Zdrowka dla dzisiejszych solenizantow:) ale ten czas leci:)

zazdroszczę wolnej kaski dla siebie
wydaj ją na coś super;-)

ja wpadłam w wolnej chwili, karmie Maciusia, a goście w pokoju obok:)

ribi - to zawsze tak jest że jak się ma kasę to nic ładnego nie można znaleźć, a jak kasy nie ma to się zawsze coś spodoba:)

My tez już po gościach :) fajowo było :)
Ja też jutro jadę na zakupy, mam zamiar kupic sobie 2 pary butów, płaszczyk, jakąś spódnicę i bluzkę :) no i oczywiście dla dzieci ciuchy i buty Wiki :)

reklama
Do góry