reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

ooo ledwo nas znalazłam :) Tomek wstał.. musze uciekac.. uczymy sie sikac na sedes... teraz próbujemy 2w1.. czyli biega w pieluszce wielorazowej.. a za kazde siku dostaje jedną naklejkę którą naakleja na wielką planszę na lodówce.. za kupkę 2 naklejki... pózniej cykne foto.. naklejek juz kilka jest na lodówce

reklama
a mi właśnie przyszła piżamka :) dostałam od męża z okazji dnia kobiet. Tzn sama ją wybrałam, zamówiłam i zapłaciłam:) on nie ma czasu ostatnio więc wolałam się tym sama zająć żeby prezent nie przepadł....

Maciuś dziś odsypia nockę:) a mi zrobił dzis niespodziankę...UWAGA: PIERWSZY RAZ PRZEWRÓCIŁ SIĘ Z BRZUSZKA NA PLECY!!!!! brawo!!!!a jak się cieszyłam:) Co do kolek to mogą byc różne przyczyny...póki co dziś dajemy radę się karmić moim mleczkiem:)

madlen może być różnie z tą kolką ale wszelkie sugestie przydatne:)

martusia mi się podoba ta pierwsza kurteczka-marynarka z Vero Moda....też bym coś podobnego chciała....

damquell chyba Ci się widoki zmienily?:) Wcześniej miałaś na Bolki-Jabolki jeżeli dobrze pamiętam?:)

Ribi to Macius bedzie chyba jakims sportowcem bo dosc wczesnie taka gimnastyke uprawia:)
Moja Julcia to len i daleko jej jeszcze do takich przekretow- a "duzo" starsza jest:)
My dzisiaj spacerek sobie darowalysmy bo caly dzien mocno wialo.. Za to udalo mi sie ciasto zrobic;)
Teraz czas na obiad. Kolejnosc troche odwrotna ale ciasto mialam przynajmniej do kawki a obiad bedzie jak maz wroci a to dopiero za dwie godzinki.

damquell chyba Ci się widoki zmienily?:) Wcześniej miałaś na Bolki-Jabolki jeżeli dobrze pamiętam?:)
to właściwie to samo :) Przynajmniej ktoś tego osiedla pilnuje - co by nie wynieśli. Jest jeszcze pies - taki o którym nasz sąsiad mówi że jest w nim dusza jakiegoś smutnego człowieka uwięziona. Też osiedla pilnuje :) czuję się tu bezpiecznie :)
To ci szybko Maciej takie numery wykręca. Moja to na razie leży plackiem i choć plecy ją bolą - to trudno będzie taką tłustą dupcię ruszyć :)

a moje słoneczko też wysoko trzyma główkę i obraca jak leży na brzuszku, położna jak była, to mówiła że ładnie się rozwija :-)
Ribi-gratulacje dla Maciusia-piękną Ci zrobił niespodziankę :-) a i na Marysię damqelle przyjdzie kolej :-)

Witam się
my dziś po szczepieniu, Dominice spuchła noga ma taką wielką bułę i boli ją i płacze:zawstydzona/y:
Tak w ogóle to się zmartwiłam bo myślałam że Mała ładnie dzwiga główkę i że wszystko ok a lekarka powiedziała że jest wiotka i że jak nie będzie lepiej to rehabilitacja...

Ribi no to pięknie masz silnego synusia

joasieńka - wiem,wiem :) na razie obeznała jak można "rzutem na twarz" się przemieszczać. Fajnie to wygląda - wciąga kolana pod brzuch i buch do przodu. Jak wielki ślimak :) Jeszcze nie wie że łokcie też trzeba zaangażować by to przemieszczanie było skuteczne, ale trening czyni mistrza :)
malutka - może jakieś okłady zrób biedactwu na tą opuchniętą nóżkę

My dziś mielismy zakręcony dzionek:)
coprawda spacer odpadł bo pogoda brzydka, pada deszcz cały dzień:(
Za to pojechalismy z mężem na zakupy bo w weekend znajoma z Rybnika przyjeżdza więc będzie Maciuś miał towarzystwo Agatki:)
Małą wyżerkę szykujemy wieć dziś nogi zaprawiłam, trzeba sałatki porobić a ciasto to chyba kupie bo wątpie czy czasu styknie:)

Zaraz kąpiemy małego, tylko kolacyjkę zjem:)

ribi -ale silny ten Twój Maciek, mój jeszcze nie przewraca się z brzuszka na plecki:p
damqelle - jak czytam Twoje posty to zawsze się uśmieję:-)

Ostatnia edycja:
malutka kup altacet i jej zrób okłady u nas lekarka mówila, że właśnie jakby spucho to zrobić okłady....

a my już po kapanku i Macius już śpi....oby nocka była spokojniejsza. Od dziś karmimy się brzuszek do brzuszka....oby były efekty.

reklama
Malta to mogłaś się wyspać :-D

joasienka to super , że z bioderkami wszystko dobrze - tylko się cieszyć

iwi oj nie wiem czy taki malec może już ząbkować, mój też się strasznie ślini już jakiś czas

ribi dobre są masaże brzuszka, tak aby Maciuś mógł swobodnie puszczać bączki

no ja jutro popołudniu jadę do domu, mam nadzieję że uda mi się w poniedziałek wrócić do Miśka

Do góry